Kopeklerimiz icin vicdanim rahat degil

Kangallar için bambaşka köpekler derler çok duygusal oluyorlarmış eğer kendinize alıştırırsanız bağlamanıza gerek kalmaz gibime geliyor..Zaten bacaklarında sıkıntı da varsa diğerleri gibi koşabilir mi sanmıyorum :KK43: Bu eksiklik size daha bağlı olması için bir sebeptir belki de..Allah bundan sonrası için bahtını açık etsin köpeklerinizin..Sizin gibi vcdanlı insanların sayısının artmasını diliyorum :)

Hiçbir bilgim yok köpekler hakkında bağlamak neden gerekli anlayamadım ama sanırım kötü birşey yapmiyorsunuz.vicdaniniz rahat olsun.gecmiste beni de bağlamışlardı derken mecazi mi soylediniz anlamadim
Diger kizlarimizin iffetini korumak icin :) saka bir yana bir kizimiz daha 6 ay once 10 tane dogum yapti ve yavrularinin hepsi öldü malesef kurtaramadik genclik hastaligina yakalandilar. Hem psikolojik hemde fizyolojik olarak cok etkilendi coban kopegimiz. Simdi tekrar dogurganlik evresinde hamile kalirsa ona zarar vermek istemiyoruz hemde kangalimiz yerine alismak icin biraz zamana ihtiyac duyuyor alisana kadar bagli kalmaliymis

Köpekler birbirini kıskanabilir, onlar yerken kendisine verilmediğinin farkında o. Bence yavaş yavaş yaklaşın, güvenini ve sevgisini kazanın, köpekler yemek verene zarar vermezler, sadık davranırlar, kısa zamanda aranızda bağ oluşur.
Benim köpeğimin cinsi sibirya kurdu, 1 yaşında, inanılmaz enerjisi olan bi cins, bazen orman gibi bi parkta salıyorum, çok da inatçıdır, özgür kalınca doyasıya koşmak istiyor gelmiyor geri, geçen köpekler sahipleri bayılınca ne yapar diye konuşuyorduk, ben de deniyim dedim ama eminim gelmez yanıma. Bağırarak yere eğildim inler gibi, önce bi baktı sesimi duyunca, sonra koşmaya başladı bana doğru, geldi kokladı yaladı falan beni emin oldu iyi miyim diye:) çok şaşırdık.
İnsanları tanıdıkça köpeğini daha çok sevenlerdenim ben de. Onların tek ihtiyacı olan sevgi.

Biraz zorlasalar konuşacaklar bencede. :halay:Hatta keşke konuşsalar diye ne çok isterdim. Bir kere tam safkan kangala denk gelmiştim ben aslan mı bu diye şok olmuştum. Bir köpeğin sevgisini gercekten kalpten hissedenler bir daha hiç bi canlıya kayıtsız kalamıyor özellikle sokaktakilere.
Geçmişte yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten. İnşallah en kısa sürede atlatırsınız. Eminim köpeklerinizinde olumlu etkisi çok olacaktır. :dua:
Psikolojik destek aliyorum ama hicbirsey beni onlarla ve evimle ilgilenirken ki kadar motive etmiyor... Onlar benim dostum arkadaşım birde kedi almak istiyoruz ama evde beslemek konusunda cekimserim bahcede üşür mu acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi bana

Psikolojik destek aliyorum ama hicbirsey beni onlarla ve evimle ilgilenirken ki kadar motive etmiyor... Onlar benim dostum arkadaşım birde kedi almak istiyoruz ama evde beslemek konusunda cekimserim bahcede üşür mu acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi bana
Bişey olmaz bahçede onlar zaten sokakta yaşamaya uygun yaratılmışlar..Bi kulübe gibi bi yer yaparsınız düzenli yemek su sevgi işte bu kadar hayvanı mutlu etmek böyle basit bişey..Apartmanda oturmasam bahçede ben de beslerim ; gerçi var bahçemizde ama işte köpekler öldürüyor sürekli..Napalım doğanın dengesi köpeği de suçlayamam :(

Köpekler birbirini kıskanabilir, onlar yerken kendisine verilmediğinin farkında o. Bence yavaş yavaş yaklaşın, güvenini ve sevgisini kazanın, köpekler yemek verene zarar vermezler, sadık davranırlar, kısa zamanda aranızda bağ oluşur.
Benim köpeğimin cinsi sibirya kurdu, 1 yaşında, inanılmaz enerjisi olan bi cins, bazen orman gibi bi parkta salıyorum, çok da inatçıdır, özgür kalınca doyasıya koşmak istiyor gelmiyor geri, geçen köpekler sahipleri bayılınca ne yapar diye konuşuyorduk, ben de deniyim dedim ama eminim gelmez yanıma. Bağırarak yere eğildim inler gibi, önce bi baktı sesimi duyunca, sonra koşmaya başladı bana doğru, geldi kokladı yaladı falan beni emin oldu iyi miyim diye:) çok şaşırdık.
İnsanları tanıdıkça köpeğini daha çok sevenlerdenim ben de. Onların tek ihtiyacı olan sevgi.
Mesela bizim kizlar da bir yerden geldiğim anda arabada ben hangi taraftaysam o tarafa koşuyorlar yatip yuvarlaniyorlar sev beni demek sanırım :) sevdigimde biraz daha durup gidecegimi biliyorlar sanirim onlar benden önce yuvalarina gidiyorlar ve ikisi de cok temiz hayret ediyorum bazen... gecen gun yagmur yagdi bizim alman kurdu çıkmış yagmura biraz yikandi gittim yanina birazda sampuanindan döktük mis oldu oteki de geldi hemen banada der gibiydi :)

Bişey olmaz bahçede onlar zaten sokakta yaşamaya uygun yaratılmışlar..Bi kulübe gibi bi yer yaparsınız düzenli yemek su sevgi işte bu kadar hayvanı mutlu etmek böyle basit bişey..Apartmanda oturmasam bahçede ben de beslerim ; gerçi var bahçemizde ama işte köpekler öldürüyor sürekli..Napalım doğanın dengesi köpeği de suçlayamam :KK43:
Ben acikcasi sahiplenmek istiyorum bir dünya hayvanciklarrrr :) ama tavuklarimiz ,ineklerimiz ,danalarimiz, hindilerimiz, kecilerimiz ve koyunlarimiz var bazen ben bile diyorum Ali babanin ciftligi var peeeh o da biseymiii :) hepsinin hakkindan gelmek zor olur diye onlara da haksizlik yapmak istemiyorum... şimdi sera işine gireceğiz nasip olursa o zaman domates toplamaktan sıra gelmezse onlara çok üzülürüm... Mamalari bitince 100km gidip mama almisligim vardir... 2 uvey oglum var onlarda ayni ben gibi biz musmutlu bir aileyizzz onlarda bizden

Back
X