Kimse yok muKızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maaleseferken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acabaKızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maaleseferken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?
Bilmem olabilir belki inşallah değildirİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba
Yaa bu bi hamilelik belirtisi değil mi o zamanEnfeksiyon kapmisin canım doktora git sana ilaç versin
Çok su içiyorum aslında hatta son günlerde daha çok susuyorum anlamadımErken vermişsiniz artabilir ama havalar iyice sıcakladı, az su içiyor da olabilirsiniz
Yok canım hamilelik koyu olmaz sap sarı olmaz benimde oyledi gitim bana fitil veriyordu yanma flan varsa enflasyon var dmek yanma yoksa bekle adetim günü inşallah olur Allah sanada banada herkese nasip etsin inşallah aminYaa bu bi hamilelik belirtisi değil mi o zaman
Evet yanmada oluyor bazenYok canım hamilelik koyu olmaz sap sarı olmaz benimde oyledi gitim bana fitil veriyordu yanma flan varsa enflasyon var dmek yanma yoksa bekle adetim günü inşallah olur Allah sanada banada herkese nasip etsin inşallah amin
İhtap kurutucu kulan sağlık ekimne git bana bu ilacı verdi çok iyi kaşınma vardı idrarımı sapsarı y di bunu kuladim hiç bişey kalmadı sende git al adet bitigi gün kendine evalasyon testi al adetin başında 15 güne kadar devam etEvet yanmada oluyor bazeninşallah tez zamanda hayırlısıyla gerçekten çok yoruldum ilaçlar iğneler beni mahvetti bütün dengem şaştı çok yorgunum
Canım maalesef gebelik değil enfeksiyon bu anlattıkların epeyde ilerlemiş sanırım biran önce hal çaresine bak. bebek olsa bile enfeksiyon çok tehlikeli gebelikteKızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maaleseferken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?
Koyu ve kokulu idrar hamilelik belirtisi değilYaa bu bi hamilelik belirtisi değil mi o zaman
Hadi ya yarın hastaneye giderim olmazsa sabah erkendenCanım maalesef gebelik değil enfeksiyon bu anlattıkların epeyde ilerlemiş sanırım biran önce hal çaresine bak. bebek olsa bile enfeksiyon çok tehlikeli gebelikte
Teşekkür ederim yarın hastaneye giderim direk enfeksiyon kapmışım demekkiBu çok iyi yanmaya bire bir kesiyor
AnladımKoyu ve kokulu idrar hamilelik belirtisi değil
38 yaşında olup hamilelik belirtileri vs bilmemeniz de ilginçmişAnladım
Hiç gebelik oluşmadı bende tecrübem yok kusura bakmayın38 yaşında olup hamilelik belirtileri vs bilmemeniz de ilginçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?