Kopkoyu idrar negatif test :(

En yaygın hamilelik belirtileri şunlardır:

• Vajinal akıntı artışı
  • Adet dönemindeki düzensizlik
  • Meme ucu koyulaşması
  • İmplantasyon kanaması veya lekelenmesi (her kadında görülmez)
  • Mide bulantısı
  • Sık idrara çıkma ihtiyacı
  • Yorgunluk ve uyku hali
  • Ruh halinde değişiklikler
  • Karın ve kasıkta kramp şeklinde ağrılar
  • Göğüs hassasiyeti
  • Şişkinlik hissi
  • Aşırı kilo alma
  • Daha sık uyku hali durumu
  • Sabahları yoğun bulantı
  • Vücut ısısında artış ve terleme
  • Ağızda oluşan metalik tat

Burada kusurluk bir durum yok, varsa da sizin kusurunuz yok. Hoyratça cümle kuranların kusuruna bakmak lazım.
Dilerim inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile, burada hamileyim başlığı açıp mutluluğunuzu paylaşMak nasip olsun inşallah Sizin için dua edeceğim gönlünüzde yatanı rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Ben hoyratça mi cümleler kurdum?
Evlilik hayatı ve aktif cinsel hayatı olan
Adet gören az birşey araştırıp okuyan biri illaki hamilelik belirtileri vs ilgili bir şey yada birşeyler biliyordur yani
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yanlış anlaşılma olmuş siz hiç forumda yapılan yorumları ve okumamışsınız galiba çünkü benim yorumum asla hoyratça bir yorum değil

Çok teşekkür ederim böyle güzel insanların var olduğunu bilmek ne mutlu Allah razı olsun sizden

Konu sahibi Belli ki bir beklenti içinde, insan birşeyi çok isteyince ufacık bir şeyden bile medet umar. Allahım dileyen isteyen herkesi sevindirsin inşallah bi Ümit acaba mı diye belli ki umut ışığı aramış. O şekilde söylenmesi okuyunca ben üzüldüm verdiği cevaba daha çok üzüldüm. Forumda yorumları vs elbette görüyorum... ama bebek isteyen bir kadın için gerçekten çok çok hassas konular bunlar. Ben iki ay hamile kalmak için uğraştım sadece iki ayda bile gizli gizli ağladığımı biliyorum... hassas konular bunlar...

Sizi anlıyorum ama ben kırıcı hoyratça dalga geçme gibi birşey yazmadım ki 38 yaş bunları bilmemek için çok geç bir yaş olunca şaşırdığım için yazdım

Sizi anlıyorum ama ben kırıcı hoyratça dalga geçme gibi birşey yazmadım ki 38 yaş bunları bilmemek için çok geç bir yaş olunca şaşırdığım için yazdım
Dalga geçtiniz vs demedim. Hoyratça derken yani, acaba neden böyle bir konu açtı ki diye düşünmeden, ilk aklınızdan geçeni söylemekten bahsettim. Söz konusu bu tür şeyler olunca hassasiyetim farklı, üzüldüm dayanamadım gönlümden geçeni söyledim. Neyse konu sahibi için dua edelim bence en büyük iyilik güzellik bu olUr, Hayırlı akşamlar size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…