canim bence telini filan kapama ben ilk baslarda her kizdigimda bunu yapiyordum ama simdi cok cocukca geliyor belki o zamanlar 19 yasindaydm ondandir...mesela simdi ben kizmissam sevgilime telim acik olur arar,msj atar,cagri atar ama hicbirine cevap vermem ben belki burda cok üzgün olurum ama o anlamaz sanki normal hayatima devam ediyorum sanar..sende madem derslerine veremiyorsn kendine iste sana firsat böyle zamanlarda ben deli gibi ders calisirim kendimi ona veririm sende dersine calis,arkadaslarina gez düsünmeye cok zamanin olmasinzaten hem onu alıkoyuyorum işinden hem kendimi yıpratıyorum çok pişmanım yaa
dediğiniz gibi kızlar
kovalamayı bırakıcam ama sizlerle adım adım paylaşmam lazım benim bunuu
bu aşamada napmam lazım tlfumu kapatmak daha çok gezmek ama bunu yapabilcemi sanmıyorum fazla,yoğun biçalışma dönemindeyim,gerçi derslerede veremiyorum kendimi,
ya ne kadar büyük bir tartismada olsa nasil zaten ben seninle evlenmem diyor bence o sizi coktan gözden cikarmis...bunlar bahane uzaklik,soguma seninle anlasamayiz seyleri...bence cok israr etmeyin o yok dedikce evet olur tarzlarina girmeyin o sizi kafasinda bitirmisse bugün olmasada yarin yine birakir...yasadim bu tarz birsey ondan biliyorum..sonra üzülüyor insan ve kendinde buluyo hatayi bana bunu dediginde neden ben hala olur diye israr ettim diye..onun üzüntüsü cok ayri birsey...
bence elinizden geleni yapmisiniz simdi artik beklemek iste cok güzel firsat gercek duygularini ögrenmkete aramaz sormazsaniz onun gibi davranirsaniz ya size döner ya da ceker gider
canim bence telini filan kapama ben ilk baslarda her kizdigimda bunu yapiyordum ama simdi cok cocukca geliyor belki o zamanlar 19 yasindaydm ondandir...mesela simdi ben kizmissam sevgilime telim acik olur arar,msj atar,cagri atar ama hicbirine cevap vermem ben belki burda cok üzgün olurum ama o anlamaz sanki normal hayatima devam ediyorum sanar..sende madem derslerine veremiyorsn kendine iste sana firsat böyle zamanlarda ben deli gibi ders calisirim kendimi ona veririm sende dersine calis,arkadaslarina gez düsünmeye cok zamanin olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?