Kopma noktasına geldik hatta ona göre bitti bu ilişki :(

Kendini üzdüğüne bile değmez..
Madem senle evlenmiyecekmiş , anlaşamazmış senle
Bırak gitsin
Pişman olmayacakmışsın gibi geliyor bana
Sadece kendini üzdüğünle kalacaksın

Bence siz kovalamayı şimdilik bırakın, herkes biraz sakinleşsin, eğer sevgiliniz sizi seviyorsa zaten dönecektir size, dönmezse zaten sizi sevmiyordur.

bence böyle ilişkiler.........tekrar dönsede ......arada söylenen sözler kırıcı laflar unutulmuyor....yeniden birleşsenizde........ayrılık olur gibi geliyor bana..........
biraz ilişkiden çok yıpratıcı bir hal almış.........
ama dilerim ki tekrar güzel olur.........

şimdilik sınavınıza konsantre olun ki kafanız boş kalmasın..

sınavdan sonra ne yapacağınızı düşünürsünüz..

Biraz ara verin sakinleşin, üzerine düşmeyin sizi gönülden istiyorsa gelecektir.
Eğer aramaz yada dönmezse, deneme yapmış olursunuz bu bahaneyle
Demek ki gercekten istemiyormuş beni dersiniz.

şu kaçan kovalanır lafına çok sinir oluyorumkötükedihüso
illa kaçmak mı lazım kıymete binmek için. ben kaçayım o kaçsın sonra sen sağ ben selamet ohh ne ala memleket.
kaçan kovalanırın aslı bence şu "kaçıyorum o beni kovalasın. o süre zarfında nasıl olsa unuturum" delikafadulden

konun için; çok üstüne gitmişsin. biraz düşünmesi için süre vermeye çalış. o süre vermeye çalışmak çok zor biliyorum. ama düşünüp tartması gerekiyor olanları. bi müddet sonra sen arasın mesela sınav sonunda ara iyi veya kötü geçti diye.
kaçıp kovalanma hikayesne girme sadece sabretmeye çalış

arkadaş kalabiliriz diyor..

hata bende olduğu için aradım ama gerçekten tek bişey yüzünden böylesine soğurmu insan?

çok özledim çokkk tartışamadık bile doğru düzgün yok böyle şey istemiyormuş olgun bir ilişki istiyormuş oyun inat vs. uğraşmak istemiyormuş huzurlu bir ilişki istiyormuş 33 yaşında eski neşeli halin yok diyorum artık yaşlanıyorum diyo hamam böceğinden farksızlar gerçekten,

bu arkadaş kalalım mantığını da hiç anlamam..

ama herkes huzurlu bir ilişki ister.. bu iki tarafın da çabasıyla olur tabi.. artık sizi sevgili olarak görmek istemiyor heralde arkadaşlık muhabbetlerine girdiyse..

yapacak birşey yok.. bence bir süre üstüne gitmeyin.. eğer sizi gerçekten seviyorsa mutlaka arayacaktır.. ama üstüne giderseniz bunları ve kaçar..

bence arkadaş olarak kalmayı sakın kabul etmeyin bi insan ya vardır ya yoktur bnmde başıma gelmişti bu arkadaş kalalım kesinlikle kabul etmedim eski sevgiliden arkadaş olmaz bence bu benim fikrim ...

bence arkadaş olarak kalmayı sakın kabul etmeyin bi insan ya vardır ya yoktur bnmde başıma gelmişti bu arkadaş kalalım kesinlikle kabul etmedim eski sevgiliden arkadaş olmaz bence bu benim fikrim ...

belki zamanla tekrar eski haline döner diye kabul etmiş gibi görünebilirim bilmiyorumki ilk kez başıma geliyo benimde yada kabul etmezsem hep kaybederim diye korkuyorum keşke imkanım olsada atlasam gitsem yanına

cnm sen elinden geleni yapmışsıın. bence artık arama oluruna bırak arkadaş olarak kalmayıda kabul etme bana demiştiki erkek arkdaşım belki bi gün sen erkek arkdaşını gitirirsin bende kız arkdaşımı getitirim birlikte sohbet ederiz demişti ama benm ilk olarak birşeyler paylaştığım yaşadığım insan olduğu için arkadaş olmayı kabul etmedim sen yoluna ben yoluma dedim bence sende böyle yap cnm =)

redlowe,

eski sevgilinin böyle bir arkadaşlıktan bahsetmesi bence büyük saygısızlık.gözünde hiçmi değerin yoktur yani herhalde benim gibi o da istemez böyle birşeyi ne mantığa ne başka birşeye uymuyo onun daha çok demek istediği samimi olmayalım ama küs kalmayalım bence daha fazlası olamaz zaten öyle birşey dese ilişkinin artık bitmiş olduğunu gösterir affetmezdim herhalde

Gençsin,güzelsin ve de profılınde de görduğum kadarıyla egıtımcısın işin var yani..
Bılemıyorum, yanlıs mıyım ama bana soğudugunu soleyen hatta ılıskıye bıttı gözuyle bakan bır adamla bir gelecek düşünemezdım..
Düşünsene evliligini hep acabalarla hep keşkelerle sürdürebilecek misin..
Hep seni sevdiğinden şüphe edeceksin..
Bir kere sogukluk gırdı mı kolay kolay toparlanamıyor zaten..
İyi düşün canısı..
Sevgiler...

sadece ilgi istediğin için sana git öyle birini bul diyorsa,
bu kadarcık şey ile soğudum diyorsa,
aramıyorsa ve kararlı gözüküyorsa;
karşınızdaki oldukça net ve istekleri olmazsa duygusallıkla hareket etmeyi sevmeyen birisi
ve şunuda unutmayalım,bu kişi belkide bir çok uyuşmazlığı göz önüne alıp böyle bir karara varmış olabilir.yok değilse oldukça inatçı ve duygusal davranmayan biri ile karşı karşıyasınız demektir ki bu birazcık işinizin zor olacağını gösteriyor eğer evlenseniz bile...!!
dedikleri olmazsa kendini çekmeyi iyi bilen birisi..
ve en önemliside siz ona gitmeyin her dediği olmadığında.
neden sizi dinlemek yerine kesitirip atıyor??
eğer toplamda sizin anlaşamayacağınıza inanmışta böyle yapıyorsa haksız diyemem,doğru kararıda vermiş olabilir..
belkide gerçekten ileride anlaşamıcayacaksınız ve bunu anladığı için bitirmek istiyor..eğer öyle ise bence en mantıklısı böyle yapmak
bütün bu ihtimalleri göz önüne alarak en soğrusu sizin için beklemek gibime geliyor..zaman en iyi ilacınız olacak bence,sabredin,eğer üzerine giderseniz,sen beni boğdun o yüzden artık hiç istemiyorum diyebilir..
ve bu laf çoğu zaman doğrudur,kaçan kovalanır,sakın kovalama..işleri iyice çıkmaza sokarsın hayatımm

hakkında inşallah en hayırlısı olur diyorum ben..:Saruboceq:

sevgilerimle
a.s.

bence üsteleme hiç..bu söylediği sözlerin üzerine sende oluruna bırak..istiyosa zaten seni silmeyecektir hayatından..

Yine aradım demişsin... En azında nie aramadım demezsin... Ve yine olumlu bir cevap vermemiş sana... Bence artık çekilmen gerekiyor...
Bir insandan soğumak hiç kolay değil ama bazen olmayacağını kabul edip insanın köşesine çekilmesi gerekiyor...

seni çok ii anlıyorum..yasadıklarının aynısını yasadım..
sınav derken kpss mi hazırlanıyosunn.gecen yıl bende bu sınava hazırlanıyodum ve 5 yıllık ilşkimde o dönem de çok ağır seyler yasadımm.hiç sebep yokken terketti beni..düşün sınavıma 20 gün kalmşkenn.nasıl yalvardım ağladım o zamanki psikolojimle...çünkü zaten strresliydim sınav yüzündenn...neyse uzatmayım....anlat anlat bitmez çünkü çok ağır seyler yasattı bana..şimdi diyorum ki seven insan bunları yapamaz...
eğer gücün varsa, gercekten gitme arkasından..her taviz her alttan alış daha ağır dönüyor sonra.

evt canım kpssye hazırlanıyorum,stresli bi dönemdeyim,en azından bekleseydi keşke,ben atandığım zaman onu istemeyeceğimi ve sorun olacağını düşünüyor bugün olmazsa 3 olmazsa 5 ay sonra biter diyor biliyorum bahanesi bunlar..beni çok fazla etkilemesinden korkuyorum inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…