Kopma noktasına geldik hatta ona göre bitti bu ilişki :(

konuyu karıştırmıyorsam eğer o 33 yaşında idi değil mi siz kç yaşındasınız?
ihtimaller üzerine konuşmuş sizin canınızı yakmak için. bahane sizin dediğiniz gibi. sadece bahane

ah canım....ne denir ki..sen de benimkine benzer birine çatmışsın..keşke her durumda güçlü olabilsek..seni çok ii anlıyorumm..inşallah geleceğini, sınavını etkilemez...bir sekilde kafan rahatlar..
ben de güçlü duramadım..gercekleri, ugradığım haksızlıkları bile bile hep gittim peşinden.. ama sonu gelmiyor biliyomusun..çünkü ben artık biliyorum ki gerçekten seven böyle seyler yapamaz, üzemez, kıramaz çünü kıyamaz. Allah yardımcın olsun, dua et bol bol canım..

ya şimdi çok kızdım..bu insan senin gün gelip mezun olup atanabileceğini bilmiyormuydu...o zaman aklına yatmıyodu , madem şartların uymicağını düşünüyodu hiç başlamasaydı..

ve belki de senin hislerin de sevgi değil alışkanlıktır, belki ona tutunuyosun şuan ondan güç alıyordun ve şimdi yanlız hissettiğin için ona bu kadar ihtiyaç dyuyorsun..
bi düşün bakalım..atandığın zaman ki inşallah, onu gercekten isticekmisin hayatında, ona güvenicekmisin, evlenmeye cesaretin olucakmı, sana yasattıklarını, türlü bahanelerle ayrılmak isteyişini unutabilcekmsn?

bu tavırlar bir bayandan çıksa,nazlanıyor,kafası karışık derim..

yalnız bu tavırları bir erkek yaparsa işi yokuşa sürüyor demektir ve erkeğin yaptığı bu tavırların çözümü yoktur.
bir erkek birlikte yaşamayı düşündüğü kadını asla bırakmaz,ve muallakta kalmaz,istiyorsa ,istiyordur istemiyorsa yol verin gitsin...

26 yaşındayım ben evt bunları bende düşünmedim değil,seven erkek üzmek istemez kıyamazdı bunları çok düşündüm ama kabullenmek istemedim

sıkma canını bırak inceldiği yerden kopsun,

hayır sandığımız şeylerde şer ,şer sandığımız şeylerdede hayır vardır,

dilerim en hayırlı olanı yaşarsın...

bu akşam konuştuk biraz daha etraflıca.ama bana artık saygısının olmadığı apaçık ortada.ve ne istediğini gerçekten bilmiyor.kafası gerçekten karışık.bunu ona da söyledim.evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum diye yakınan bi insan şimdi ben evlenmiycemki diyor,yurtdışına gezmeye gidecekmiş,görmek istediği yerler varmış,bu yaz 15 gün tatili varmış,ona seviniyor,anladım ki o mükemmel insanı arıyor.eftenpüften şeyler söyledi bana,yok tutumlu değilmişim,yok ona bağırmışım,bunu da üzerinden nerseyse bir ay geçtikten sonra söylüyor,oysa ki ben hemen halletmek istiyorum içimde biriktirmek değil,düşünmüş evli olsak böyle yapacakmışım demekki,,,zaten güzellik konusunda da takıntılı bana hissettirmesede,,ben de yorulduğumu hissettim artık allahım yardımcım olsun da şu sınava da hiçbişey olmamış gibi istekli çalışayım,bunaldım artık.......

Ilgisiz olmayani bul dediginde, suratina sak diye telefonu kapatsaydin, simdi o senin pesinden kosardi.
Erkekler sinirliyken üzerine gidilmeyecek bence.
Kötü sözler sarfettim demissin, küfür felan herhalde.
Olmamaliydi bu ama olmus bir kere.
Aramayi birakmalisin, senin fazlaca üzerine düsmen bunaltabilir onu.
Kendini geri cek, ilk hatayi o sözü sarfetmekle o yapmis.
Biraz bekle canim, biraz sabir.
InsAllah hakkinizda hayirlisi olur.

hayırlısı olsun canım..elimizden bşy gelse ama gelmiyor ki...
inşallah derslerine öyle bi konsantre olursun ki..aklına bile gelmez o kişi..Allah yardımcın olsun..o kişi seni mutlu edemez de inşallah.gün gelir güçlü olan sen olursun.bunu unutma

tlfu kapatsam biliyorum beni aramazdı huyu böyledir yaşlanmış beyfendi huzur istiyomuş
sinirli olup olmadığını da anlayamıyorumki daha doğrusu kolay sinirlenmiyor,yalnızca kırılıyor,,

kavga ettiğimizden 2 akşam sonra yani kavgalı olduğumuz günlerden birinde akşam bir iki arkadaşıyla buluştu o akşam aramadım ms atmadım o akşam,birgün sonra benle konuşmuyosun dedim sen aramadınki dedi aramamı bekledinmi dedim sesi kesildi tlfa gittimi gözün yorum yok dedi,,bu evt bekledim anlamınamı geliyor hayr beklemedim anlamındamı söyledi sizce hayr diyebilirdi.

yoruldum artık üzerine gitmiyorum kaç gündür sersem gibiyim doğru uykuda tutmuyor artık beklemeye geçmek lazım elimden geleni yaptım bakalım artık tepkileri bundan sonra nasıl olucak

merhaba, bütün yazılanları okudum, bişeyler yazmak istedim. Bu adama biraz zaman vermek lazım, sana biraz gurur lazım. Aşkta gurur olmaz demeyin, dozunda yapılmalı çünkü erkekler ilgiden de şımarıyorlar geri çekiliyorlar. Bu bir oyun değil kaçmak kovalamak tabirini hiç sevmem, onunla konuşmuşsunuz, pek de senin moralini düzeltecek konuşmalar geçmemiş. İlişkinin tadı kaçınca toparlamak çok çok zor. Bence şuan yapabileceğin tek şey zor da olsa sen de geri çek kendini telf açık olsun, ama onun biraz zamana ihtiyacı var sanırım, özlettir kendini arama onu. Erkeklere tutarlı olmayı dengeli olmayı bir şekilde öğretmeliyiz.

çocuğu o kadar kuşatmışsın ki
o ne istediğini bile bilmiyor bence
sorun bu
rahat bırakın ya şu adamları
gaz verdikçe şişiyorlar!
rahat bırakın!
valla burnu sürtüldü mü öyle bir imana gelir ki...
hem sen niye böyle konusuyorsun anlmadım
insan sevse, seviyorum döner mi der...
sen yazmışsın ki,gelir mi, gelmezse ben farklı şeyler mi düşünsem..
sen bir kez kalbini dinle ve sus
doğru olan seni bulur...

Bencede en doğru kararı almışsınız yani beklemekle...Siz zaten yapmanız gerekenden fazlasını yapmışsınız bundan sonra artık bekleyin ve hiçbişi yapmayın zaten eğer seviyorsa inanın o siiz arayacaktır....

Neden o kadar agır konuştun ki neden defalarca arayıp da mesajlar cektin ki ?böyle böyle saygı bitiyor ilişkide...
eger barışırsanız bir daha böyle yapmayın söz verin birbirinize bence cünkü yıpranan cok şey oluyor doğal olarak..
ama sizin ilişkinizde sizeilgilenmeyip ilgilenen birini bul diyen bir adam var..cok garibime gitti bu söz seven adam sözü olamaz yerinizde olsam ilgilenmem bırakırım peşini....sizi sevdigine emin olursunuz bazen ama karşı taraf sevmez bazen gözler yalan söyler yani...
inş.hayırlısı olur..

Bencede beklemede kal hanne. Bi kaç gün bekle bakalım ne olucak onun hareketlerine bi bak bakalım. Şimdi aramaya devam edersen düzeltiyim derken daha beter olabilir. Ama seni gerçekten seviyorsa bence böyle bi olay oldu diye bitirmemesi gerekir.

Bence biraz ilgini çeksen daha iyi olabilir fazla ilgide iyi değil arama bakalım o merak etsin niye aramıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…