• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kopmak ve kopamamak

birine cok baglandin.. cok sevdin..
ama baktin onun bisuru zorluklari var..
uzulcegini bildigin halde cok sevdin onu..
ve ailen onu kabul etmiyor.

okadar cok baglandin ki, bisuru zorluklar var arada ve sevdigin insandan kopmak istediginde nasil koparsiniz?

Asla kopmak istemem ondan ve asla vazgeçmem ..

Akıl var mantık var Allah'a şükür kafamda çalışıyor aşktan sevgiden bir hayatı mahvedecek kadar salakta değilim benim için sonrasının kötü olacağını görebiliyorsam kopamayacak ne var diye düşünürüm, ki öylede yaptım..

ben koptum bi kere çok sevdiğim halde . beni aldatmıştı . nasıl olsa erkek erkektir yapar deyip devam etmedim hemen kopardım . çok üzüldüm ağladım arkasından ama bitirdim . şimdi birinle evlendi . pişman mıyım değilim ya pişman . iyiki bırakmışım . her ne olursa olsun evlenmeden bunu yaptıysa evlendikten sonrada yapıcaktı . yol yakınken döndüm . hayırlısı olsun senin içinde . ama sevip seviliorsan ortada aldatma yoksa bence bırakma sevdiğini

Buna bnzer bir durum bnde yasadim. Bir zaman sonra öyle bir dönüm noktasi gelecektir ki kendi kendine diyeceksin "ben bu kisiyi mi sevmisim". Bu o kisinin yaptigi bir hareket olabilir yada söyledigi bir sòz

herşey zordu. aileler sorundu. mücadele etmeye gücüm yoktu. mücadele et dedi,bizi böyle bırakma dedi, verdi gazı verdi gazı bi kaç ayda bütün sorunları hallettim :1: (hasta olup yataklara düşünce ailem mecbur razı oldu)

sonuç: herşeyin günü bile konmuştu, adam kaçtı.

sebep: zorluk hoşuna gitmiş olcak,herşey yoluna girince uyanıvermiş beyefendi acele etmeyelim hazır değilim dedi.

tek perişan olan kişi esas kızdı. adam keyfine baktı,ailem keyfine baktı ben ağladım aylarca.

yapman gerekene geliyorum, bırak o mücadele etsin o sevdirsin kendini sen asla daha fazla emek veren taraf olma. zaten kadınız ömür boyu emek vereceğiz evimize cocuğumuza bırak o halletsin,hırpalama kendini :46:

kopamadim ben..

ailem onu istemedi, ben onu tercih ettim.. pisman miyim?

evet..

keske ailem beni yeniden yuvalarina kabul etse, kollarini acsalar bana.. cok özlüyorum..

kimse ama hiiiiiiiic kimse anneden, babadan daha degerli, daha önemli degilmis.. =( =(

allah var ben benimkinin bir yanlisini görmedim ama bazi haraketleri batiyor bana ve bazen ben bunun icin mi aileme hasret cekiyorum diyorum.. böyle düsündügüm icin pisman oluyorum tabi bu bazen oluyor ama keske hic olmasa..

ben burda okuyorum bı suredır ailesinın ıznını almadan evlenıp de mutlu olana rastlamadm hatta esra erolda bıle çıkan herks bnu syluyo kesn ailenınızın izni olsn diye başmdan geçmedgı için bunları syleyebılıyorm.

merak ettğim şey ise ailen neden istemiyo ?

sevgılın yetrnce uğraşırsa aılenn gönlunu alamaz mı ne bılıyım sorun ne ona göre yorum yapsak daha mantıklı olucak.

annemin istememe nedeni:

1. isi yok
2. evin tek oglu ( simarik olurlarmis)
3. Oturum vizesi yok buralarda
4. askerini yapmamis
5. okumamis

yurtdisinda yasiyorum.

seni kulanir dedi annem sonra oturum vizesi aldiktan sonra kazigi sokar dedi..
bazen diyorum yurt disi icin mi seviyor beni..

mutlu olurmuyum bilmiyorum..
yani napcami sasirdim..

annemin istememe nedeni:

1. isi yok
4. askerini yapmamis
5. okumamis

yurtdisinda yasiyorum.

yani napcami sasirdim..

Canım benim, saydığın şartlar altında kimseye kız verilmez zaten. Yani siz yurt dışında yaşamasanız da bu kişinin seni yurt dışına yerleşebilmek için kandırması durumu söz konusu olmasa bile annen çok haklı.

annemin istememe nedeni:

1. isi yok
4. askerini yapmamis
5. okumamis

yurtdisinda yasiyorum.

yani napcami sasirdim..

1. Bu bile yeterli bi sebep
2. Her tek çocuk veya tek erkek şımarık olacak diye bi kaide yok ancak tek gelin olacaksın, her etkinlikte baş rol alacaksın vs.
3. Oturum vizesi alabilecek mi ( Bence gerek yok, eledim gitti zaten neyse devam edeyim senin için.. )
4. İşi olmadığına göre okumamıştır, 15 ay askerlik yapar sen onu 15 ay bekleyebilecek misin ailen onay vermediği halde
5. Okuyan bile zor iş buluyo okumayan için herşey daha zor, ha ekmeğini taştan çıkaranlara sözüm yok ama 1.madde de işsiz demişsin demek ki hem okumuyo hem iş beğenmiyo

Bu kadar şeyden sonra hala kopamam edemem diyosan Allah yardımcın olsun çok zor bi hayat var önünde, sonradan keşke dememek için çok iyi düşünmen lazım
Annene katılıyorum yani
Ki görünen köy klavuz istemez

"mutlu olamazmisim" diyenler var.. seviyorumda cesur olmam gerekiyor ama cesur olamiyorum.. ya mutlu olamazsam diye soru isaretleri donuyor kafamda..

kolay pesedecek biride degilim ama cok zorluklar var arada..

mutlu olman icin sevdigin insandan vazgecemenmi? imkansizmi?

Çok aşıksan hiç soru sormadan bir bakmışsın tüm dünyayı karşına almışsın umrunda olmamış. Bu soruları sorabiliyorsan vazgeçme ihtimalin de var biraz zamana bırak sevgin çok güçlü olmadığından kendiliğinden unutursun.

Sisimel konularını kısmen hatırladığımdan bi göz atmak istedim ( Nadiren yaptığım bişeydir )

4 ay önce internette tanıştığım dediğin esas oğlan bu sanırım

Biraz hızlı gitmiyor musun

4 ayda netten yazıştın , sonra buluştun , şimdi de kopamıyosun

Annen yerden göğe kadar haklı ve sen de emin değilsin ki aşağıdaki konuyu açmışsın..

KIZLAR BIR ERKEK SEVMEDIGI KIZLA EVLENEBILIRMI?

MESALA: erkegin maddi durumu iyi dgl isi yok gucu yok, ve kizin durumu iyi ve bu sebebten dolayi kiza yuklenip yalanciktan seviyorum diyerek kizi evliliklen kendi hayatini kurtarak kulanabilirmi?

Olabilir de olmayabilir de
Ama bunu gözlemlemek senin elinde
Daha 23 yaşındasın 4 aydır nette tanıştığın bi adam için ayakların yerden kesilmiş
Bi dur yavaşla, nefes al, birbirinizi iyice tanıyın, annene inanmıyorsan da kendin gör her şeyi öyle karar ver

Sisimel konularını kısmen hatırladığımdan bi göz atmak istedim ( Nadiren yaptığım bişeydir )

4 ay önce internette tanıştığım dediğin esas oğlan bu sanırım

Biraz hızlı gitmiyor musun

4 ayda netten yazıştın , sonra buluştun , şimdi de kopamıyosun

Annen yerden göğe kadar haklı ve sen de emin değilsin ki aşağıdaki konuyu açmışsın..

Olabilir de olmayabilir de
Ama bunu gözlemlemek senin elinde
Daha 23 yaşındasın 4 aydır nette tanıştığın bi adam için ayakların yerden kesilmiş
Bi dur yavaşla, nefes al, birbirinizi iyice tanıyın, annene inanmıyorsan da kendin gör her şeyi öyle karar ver

yok yok oo degil... o kisi tam birr salagin tekiydii afedersin :). 2ci bulusmada bitti... cok tuaf biriydi... sanki benden mi adim bekliyordu bilmem ama oyle yalaka biri dglm herzmn erkekten adim beklerim..

bunun herzmn yogun olmasina ragmen hic yazmazdi bana. ben kalktim sahte bir profil actim emin olmak icin. ve ekledim.. kiza ne diyor " cok iyi yapmisin ekllemekle" konusmaya basladi. sonra ise gel bulusalim falan ilk konusmada oldu yani bunlar... yogun olan bir adam hicte yogun degilmis meger. bende uyuz gibi beklerdim onun yazmasina..
sildim gittii.

suanki dedigim erkegi 1 senedir taniyorum.. sonra cikmaya basladik iste..

zamanada birakamam... vizesi bitti ve turkiyeye donmesi lazim.. bir an once evlenmek istiyor ve burda yasamak istiyor..yurt disinda yasiyorum.
annemle tekrar konusmami istiyorda.. annemle aramda hiic iyi olmadi..turkiyeye geri donse askerligi derken 4 sene gecer kavusmamiza diyor..

napcagimi bilmiyorum....

yok yok oo degil... o kisi tam birr salagin tekiydii afedersin :). 2ci bulusmada bitti... cok tuaf biriydi... sanki benden mi adim bekliyordu bilmem ama oyle yalaka biri dglm herzmn erkekten adim beklerim..

bunun herzmn yogun olmasina ragmen hic yazmazdi bana. ben kalktim sahte bir profil actim emin olmak icin. ve ekledim.. kiza ne diyor " cok iyi yapmisin ekllemekle" konusmaya basladi. sonra ise gel bulusalim falan ilk konusmada oldu yani bunlar... yogun olan bir adam hicte yogun degilmis meger. bende uyuz gibi beklerdim onun yazmasina..
sildim gittii.

suanki dedigim erkegi 1 senedir taniyorum.. sonra cikmaya basladik iste..

zamanada birakamam... vizesi bitti ve turkiyeye donmesi lazim.. bir an once evlenmek istiyor ve burda yasamak istiyor..yurt disinda yasiyorum.
annemle tekrar konusmami istiyorda.. annemle aramda hiic iyi olmadi..turkiyeye geri donse askerligi derken 4 sene gecer kavusmamiza diyor..

napcagimi bilmiyorum....

Orda kalabilmek için alel acele senle evlenmek istiyo bence

Back
X