Kopru vazifesinde olmak

Beni dahil etmeyin desen açık açık,sonuçta dayımdan bahsediyorsun,ben yorum yapamam ki yapsam da kan çeker falan desen nasıl olur,ben bu taktiği uyguluyorum işe yarıyor

Onada soyleme.
' aa yazamiyomusun? Galiba ayarlarda bisey var, ben bakiyim bi" de.
Dayinada boyle konus.

Benim muhabbetni sevmedgim bi kuzenim var, x olsun. whatsappta engelli listesinde. Kiz kardesime, diger kuzenlerime sorup duruyomus ben neden yazamiyorum sapsike diye. Kuzenime en son yine sordu, bana geldi ne cevap vereyim dedi. Bende " o kizla konusmak istemiyorum ne dusnurse dusunsun, sana yine sorarsada bilmiyorum konusmadik engelleme konusu hakkinda unuttum" dersin dedim.
Kafam rahat.

Sende bi dur de buna, cunku ilerde cok basin agriycak coook.
Sapsik kiz arkadasini da genel manada seviyorum aslinda. Her ne kadar denk gormesemde asli iyi. Kalbi temiz biri.

Simdi yarin bi gun evlenirler. Dayim kiymetli. Esiyle de iyi olmak isterim. Bu durimda %100 kotu olurrum kiz arkadasinin gozunde.

Yanlis mi dusunuyorum acaba :(

Sapsik kiz arkadasini da genel manada seviyorum aslinda. Her ne kadar denk gormesemde asli iyi. Kalbi temiz biri.

Simdi yarin bi gun evlenirler. Dayim kiymetli. Esiyle de iyi olmak isterim. Bu durimda %100 kotu olurrum kiz arkadasinin gozunde.

Yanlis mi dusunuyorum acaba :KK43:

Iyide nerden bilicekki senin engelledigini?
Bi bahane uydur zehol ya.
Ayrica tamam guzel bisey olur egerki evlenip mutlu olurlrsa, ama eksi trafinida dusun. Sonra sen suclanicaksin. Kiz iyi olabilir ona sozum yok. Ama amac burda egerki bi sorun varsa iki medeni insan gibi aralarinda cozmek. Boyle dvam ederse evlenincede sen kopru islevi goruceksin. Evlilikk bu degil.

Iyide nerden bilicekki senin engelledigini?
Bi bahane uydur zehol ya.
Ayrica tamam guzel bisey olur egerki evlenip mutlu olurlrsa, ama eksi trafinida dusun. Sonra sen suclanicaksin. Kiz iyi olabilir ona sozum yok. Ama amac burda egerki bi sorun varsa iki medeni insan gibi aralarinda cozmek. Boyle dvam ederse evlenincede sen kopru islevi goruceksin. Evlilikk bu degil.
Haklisin. Soyle bisey var ki zaten ben ona bisey yazamadim. Facebookunu mu donduruyor beni mi engelliyor bilemiyorum. Yani pek soz hakkim olmadi. Goruldu diye gordu o kadar. Cevap yok. Sonra bi bakiyorum o da yok.

Haklisin. Soyle bisey var ki zaten ben ona bisey yazamadim. Facebookunu mu donduruyor beni mi engelliyor bilemiyorum. Yani pek soz hakkim olmadi. Goruldu diye gordu o kadar. Cevap yok. Sonra bi bakiyorum o da yok.
O tamam sorun yok demektir. Belkide hic farketmiycek bile senin onu engelledigini.
Takma boyle seylere. Hem varsin dayin ogrensin engelledgini, nolur en fazla.
Dayina cok guzel izah edersin " dayi siz kendiniz aranizda cozun dedim, karismak istemedim sizin anlasmaniz onceligim' dersin.

O tamam sorun yok demektir. Belkide hic farketmiycek bile senin onu engelledigini.
Takma boyle seylere. Hem varsin dayin ogrensin engelledgini, nolur en fazla.
Dayina cok guzel izah edersin " dayi siz kendiniz aranizda cozun dedim, karismak istemedim sizin anlasmaniz onceligim' dersin.
Bir nevi dogru soyluyorsun.

Birde sapsik. Telefon numaranixdan size ulasti gibi bi ifade var facebookta o ne oluyro

Bir nevi dogru soyluyorsun.

Birde sapsik. Telefon numaranixdan size ulasti gibi bi ifade var facebookta o ne oluyro

Niyetin iyi zeholcum, takma kafana.

Canim benim facebook hesabim yok o yuzden hicte bilgim yok. Baska arkdaslar belki yardimci olur o konuda.

Senin profil sayfani bulabilmek için ya msn yada cep telefonu kullanıp öyle aramıstir muhtemelen arama kısmına numaranı yazıp ariyo yani seni :)

Hanimlar hepinize oncelikle hayirli gunler.

Konuya hemen girmek istiyorum. Cok kiymet verdigim dayum var. Klasik bi dayi yegen iliskimiz yok onunla. Samimiyiz.

Kiz arkadasi anneanneme gelmisti tanismaya. Bende oradaydim. Tanistik. Kisiligini, bize olan sicakligini cok sevdim ama bazi hususlarda ailem ve ben denk bulamadik. Ama hicbir yaptirimimiz tavrimiz yok ailece. Kendi kararlari dedik saygi duyduk.

Ayril baris giden iliskileri var. Pek gelecek vaadetmiyor gorunuyor. 1 ay once kiz arkadasi bana dayimi kotuleyen bir mesaj atti. Dayimi savciliga verecegini soyledi. Dayimi aradim boyle boyle bir mesaj aldim dedim dayima ofkelendim. Dayim bisey yazma dedi. Yinede ona cok uzgun oldugumu soyleyip dayim adina ozur dileyecekken baktim ki beni engellemis

Daha sonra yine baristilar. Saygi duyduk. Yine bir mesaj aldim. Sinavimin nasil gectigini sormus. Tam tesekkur edecegim derken baktim ki yine bisey yazamiyorum. Dayimi aradim" bana x abla mesaj atti ama mesaj yazamiyorum sanirim problem var facebookumda bana numarasini verir misin dedim"o da "ayriyiz 7 tane numara engelledim. Bir yolunu bulmaya calisiyor. Mesaj atma" dedi. Yine sasirdim kaldim.

Simdi barissalar evlenseler ben kotu olacagim gibi. Kiz arkadasi bana yaziyor. Dayim bisey yapma diyor. Hep tekerrur halinde. Zaten ben hic bulasmak istemiyorum. Muhabbetimi yapayim guzel anlari paylasayim istiyorum. Malesef iliskilerine dahil olmadikca bir sekilde dahil ediliyorum.

Vallahi nasil bi tavir takinacagimi sasirdim.

Gunah kecisi ben olacagim galiba:KK34:
insan bu tür dertlerini çok yakın gördüğü kişiye yazar. kızı kendine güvendirip alttan alttan kızın kuyusunu kazıyosun

Konuya hemen girmek istiyorum. Cok kiymet verdigim dayum var. Klasik bi dayi yegen iliskimiz yok onunla. Samimiyiz.

Kiz arkadasi anneanneme gelmisti tanismaya. Bende oradaydim. Tanistik. Kisiligini, bize olan sicakligini cok sevdim ama bazi hususlarda ailem ve ben denk bulamadik. Ama hicbir yaptirimimiz tavrimiz yok ailece. Kendi kararlari dedik saygi duyduk.

Ayril baris giden iliskileri var. Pek gelecek vaadetmiyor gorunuyor. 1 ay once kiz arkadasi bana dayimi kotuleyen bir mesaj atti. Dayimi savciliga verecegini soyledi. Dayimi aradim boyle boyle bir mesaj aldim dedim dayima ofkelendim. Dayim bisey yazma dedi. Yinede ona cok uzgun oldugumu soyleyip dayim adina ozur dileyecekken baktim ki beni engellemis

Daha sonra yine baristilar. Saygi duyduk. Yine bir mesaj aldim. Sinavimin nasil gectigini sormus. Tam tesekkur edecegim derken baktim ki yine bisey yazamiyorum. Dayimi aradim" bana x abla mesaj atti ama mesaj yazamiyorum sanirim problem var facebookumda bana numarasini verir misin dedim"o da "ayriyiz 7 tane numara engelledim. Bir yolunu bulmaya calisiyor. Mesaj atma" dedi. Yine sasirdim kaldim.

Simdi barissalar evlenseler ben kotu olacagim gibi. Kiz arkadasi bana yaziyor. Dayim bisey yapma diyor. Hep tekerrur halinde. Zaten ben hic bulasmak istemiyorum. Muhabbetimi yapayim guzel anlari paylasayim istiyorum. Malesef iliskilerine dahil olmadikca bir sekilde dahil ediliyorum.

konu ile çok alakasız ama ygs puanın nasıl zehol?? senin üniversiteye yerleşmeni çok istiyorum o yüzden merak ettim..

konuda da açık açık konuş kızla bir araya geldiğinde. ben ikili ilişkilere karışmama taraftarıyım aranızda yaşananlar beni alakadar etmiyor siz ikiniz çözün biz arkadaşça muhabbetimize devam edelim deyip konuyu kapat.

aynı şey benimde başıma geldi kuzenimle çok samimiyiz bi sevgilisi vardı ama saçmasapan ilişkileri vardı. bir ayrılıyolar bir barışıyolar kavga ettiklerinde kız bana bir mesajlar atıyor okuyamıyorum o kadar uzun kuzenimi kötülüyor vs her şey yazıyor. napıcağımı şaşırmıştım kızla iletişimi kessem barışınca kzuenimle aram açılacak kuzenime kızsam kızla iyi olsam o da olmazdı. bizimki bi süre sonra işi ilerletti kuzenimin abisinin karısını da tanıyodu ona bulaşmaya başladı bana attığı mesajlarda bende müdahale ettim tartıştık hemen kuzemini arayıp beni kötülemiş olay bana patlamıştı. çok ağlamış üzülmüş yetmezmiş gibi ağlamaktan gözleri şişmiş gözlerinin fotoğrafını kuzenime atmış kuzenimde üzüldü beni aradı ara kızı özür dile dedi. sanki çok düzgün ilişkileri vardı olay bana patladı o saatten sonra hiç müdahale etmedim zaten bi süre sonra tamamen bitti. düzgün ilişkileri yok bir de milleti bulaştırıyolar sonra sen onları ayırdı olursun hiç karışma mesajda atma kıza

insan bu tür dertlerini çok yakın gördüğü kişiye yazar. kızı kendine güvendirip alttan alttan kızın kuyusunu kazıyosun
Hosgeldiiiiin:anneadayı:

Bende ne zaman biri cikip bunu soyleyecek diyordum.:KK45:

Cok merak ediyorum boyle dusunmene sebep olacak ne okudunuz? Nerde sizi boyle dusundurdum?En Büyük TÜRKİYE

Back
X