köprüden önce son çıkış

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
37
Sivas
Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?

Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Neden onun memleketi?

neden yapamayasın ?

Bende İzmirden İstanbul 'a geldim . haal yakın bır arkadaşım yok .
Eşim bana yetyor açıkcası . Herşeyı onunla yapıyorum ben mutluyum .
Eşimle ailemiz 2 ayrı zıt kutup .
Birbirlerıyle heeç muhattap olmazlar.

Burda öenmli olan eşinin değişmicek olması .
Senın memlektıne götürüp bazı kalıplara sokmaya çalışır mı ?

neden yapamayasın ?

Bende İzmirden İstanbul 'a geldim . haal yakın bır arkadaşım yok .
Eşim bana yetyor açıkcası . Herşeyı onunla yapıyorum ben mutluyum .
Eşimle aiemeiz 2 ayrı zıt kutup .
Birbirlerıyle heeç muhattap olmazlar.

Burda öenmli olan eşinin değişmicek olması .
Senın memlektıne götürüp bazı kalıplara sokmaya çalışır mı ?
Çalışmaz kesinlikle. Kalıplara da sokmaya çalışmaz.

kültürlerinizin ne kadar farklı olduğuna bağlı.
mesela ben güneydoğudayım, ne en batı da ne en doğuda yapabiliyorum. bunu tatillerde, görev yaparken, okurken keşfettim.
mesela Eskişehirli arkadaşım Gaziantepte yapamıyor

Ailenizin bir bildiği vardır. Farklı kültür, farklı şehir kolay değil. Allah korusun yarın bir gün anlaşamazsanız aileniz ''biz demiştik'' demeyecek mi? Bence böyle şeylerde aile rızası gözetilmeli.
İki yıldır ailem bitsin diye bekliyor bitmedi. Annem karar senin kararın diyor ama ben istemiyorum diyo.

kültürlerinizin ne kadar farklı olduğuna bağlı.
mesela ben güneydoğudayım, ne en batı da ne en doğuda yapabiliyorum. bunu tatillerde, görev yaparken, okurken keşfettim.
mesela Eskişehirli arkadaşım Gaziantepte yapamıyor
İç Anadolu ve güneydoğu

Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.

ee sizde kendi kültürünüzde yaşamak istersiniz.
Peki siz dışlanmış hissetmeyecek misiniz ?
Çok bencilce. bana göre sadece kendisini ve ailesini düşünmüş erkek arkadaşınız.
Ben olsam asla kabul etmezdim. Büyük sözü dinleyin.
Eğer gerçekten sizi seviyorsa yanınızda olur. oraya buraya çekmeye uğraşmaz.

Back
X