• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

günde bikaç kere mi?, ayrıca arayacak kimsesi olmayan birisi değil
ortak arkadaslar da daha ben bişey demeden hata yapıyor engel ol ona diyorlar
zamanında baya kırıcı bi şekilde reddetmiştim onu

Birakma ama o seni birakmis, ona ne yapicaz. Insan yasattigini yasamadan olmezmis diyorlar . Bu konuda ne diyorsun.

Son düzenleme:
laranja uzulme evlenıncede canı sıkıldıkça senı arar sende avunursun gönlu bende dıye :5::5::5::5:

o pis fırsatçıya neden günah olsun anlamıyorum, ettiğinin bedelini öder

Belli ki yaşın henüz daha çok küçük.. Ama böyle düşünme, eski sevgilin isteseydi şuan yanında o kız değil sen olurdun, ayrıldıktan sonra sevgilinle çıkmasından daha normal ne olabilir? Yoksa aldatıldınmı o kızla?! Bu öfke bundamıdır?

başlarda gerçekten görmezden geldim, aama ben umursamadıkça daha da karşıma çıktı, sürekli karşıma çıkmalar aramalar, mesajlar
ben de gayet umursamazca konuşuyorum hep

bu saatten sonra yapacağın tek şey unutmak..
her ne şekilde olursa olsun görüşmemek ..

laranja uzulme evlenıncede canı sıkıldıkça senı arar sende avunursun gönlu bende dıye :5::5::5::5:

gerekirse gururumu hiçe sayıcam ve engel olucam
ben buraya gururumu yenmeden nasıl engel olabilirim diye yazmıştım ama insanlar o kadar duygusuz olmuş ki, kötü durumdaki bi insanla bile dalga geçiyorlar
ama zor durumdakilerle dalga geçen insanların da mutlu olacağını sanmam

Laranja sen ekşideki laranja değilsin de mi?
bu nicki sanalda alacak az kişi var malum herkes portekizce bilmiyo
şu dokuzuncu nesil yazar laranja?
hani o kişi sensen kadınsın tamam, ama bu sahte konuya ne gerek var?:ssz:

evet doğru diyorsun, o fırsatçı bana yaşattığını yaşayacak

o fırsatçının senden haberı varmı acaba adamı sankı senın elinden almışda kınlenmeye bakk helee

gören duyanda 20 senelik kocasını elinden aldı sanır

Son düzenleme:
hatasından dolayı bitirmişsin, üstüne seninde hayatına biri girmiş, yanii sevmiyorsun, ee şimdi evleneceğini duyunca mı kıymete bindi?
Valla şuan olan zavallı nişanlı kıza oluyor ya:19:

o fırsatçı bana yaşattığını görecek :9::9::9::9: bu gerçek bi olay olsaydı ve senbi bayan olsaydın bize demediğini bırakmazdın saçımızı başımızı yolardın ama sen çok sakin bi biçimde cevap verip konuyu uzatıyosun biz yemiyorum yavrum :27::27::27::27:

hatasından dolayı bitirmişsin, üstüne seninde hayatına biri girmiş, yanii sevmiyorsun, ee şimdi evleneceğini duyunca mı kıymete bindi?
Valla şuan olan zavallı nişanlı kıza oluyor ya:19:

o kızın nesi zavallı pardon? azıcık boşlugu degerlendirip araya giren o

gerekirse gururumu hiçe sayıcam ve engel olucam
ben buraya gururumu yenmeden nasıl engel olabilirim diye yazmıştım ama insanlar o kadar duygusuz olmuş ki, kötü durumdaki bi insanla bile dalga geçiyorlar
ama zor durumdakilerle dalga geçen insanların da mutlu olacağını sanmam
laranja sen kötü durumda falan değilsin

doğru duzgun bır akıl istıyorsan nişanlı eski sevgiliyle görüşme

Adam nisanlanincami kiymete bindi....
En iyisi nikaha baskin yap damadi kacir....

Back
X