• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

gerekirse gururumu hiçe sayıcam ve engel olucam
ben buraya gururumu yenmeden nasıl engel olabilirim diye yazmıştım ama insanlar o kadar duygusuz olmuş ki, kötü durumdaki bi insanla bile dalga geçiyorlar
ama zor durumdakilerle dalga geçen insanların da mutlu olacağını sanmam

Adamı eften püften sebeblerle postalayan sen
Hayatına yeniden bir başka adam sokan sen
Bu düğüne engel olacak olan sen
Duygusuz olan biz.

12 senelik sevgilim, sence ne farkı var?

sen ondan ayrılmışsın nıye bunu sureklı unutuyorsun arayaggırdı falan durumu şöyle yansıtıyorusun eski sevgilin nişanlısı sankı sızınle ortak arkadaştıda sonra durumlar gelişti ya o kızın senden haberı bıle yoktur

meydanı o fırsatçıya bırakamam

hayır nişanlanan kız niye fırsatçı oldu ki ? sanki ucuzlukta kapanın elinde kaldı bu adam. senden ayrılmış gitmiş başkasıyla nişanlanmış. kız niye fırsatçı oluyo? o mu ayırdı sizi? adamın gazozuna ialç mı koydu ? ne fırsatçılığını gördün kızın :2:

katiee cim niye kendini yoruyosun sadece saçma sapan cevaplarla konuyu uzatıyo çok akıllı ya :27::27::27:

kime sorsan bu düğüne engel ol demez, çünküüü bu düğünü iptal edecek olan kişi eski sevgilin, neden sen engel olmaya çalışacaksın ki zaten gün içinde konuşuyosun yani yeşil ışığı yakıyosun daha nolsun, git düğün mü bas diyelim

bence siz evli olduğunuz için durumu kişiselleştiriyorsunuz, neden empati kurmayı denemiyorsunuz?

empatı kurmuş halımıde yazdım sana

ben görüşmem ağzının payını verırım bidaha bırak aramayı adımı unutur ya hem eskı sevgılım cnm sıkıldıda aradım dese çıldırırm zaten ne demekya ben oyuncakmıyım canı sıkılmışmış

kime sorsan bu düğüne engel ol demez, çünküüü bu düğünü iptal edecek olan kişi eski sevgilin, neden sen engel olmaya çalışacaksın ki zaten gün içinde konuşuyosun yani yeşil ışığı yakıyosun daha nolsun, git düğün mü bas diyelim

ben dedim şahsen bi kaç kere :27:

10 sayfa olmuş, biri özet geçebilir mi:6:
Yine mi sahte konu?

İlk mesajdan bana pek öyle gibi gelmedi gerçi ama, yine mi safım?:86:

Son düzenleme:
Laranja sen ekşideki laranja değilsin de mi?
bu nicki sanalda alacak az kişi var malum herkes portekizce bilmiyo
şu dokuzuncu nesil yazar laranja?
hani o kişi sensen kadınsın tamam, ama bu sahte konuya ne gerek var?:ssz:

Bende merak ettim. Hiç olmazsa bi cevap yaz gardaş :32:

Laranja sen ekşideki laranja değilsin de mi?
bu nicki sanalda alacak az kişi var malum herkes portekizce bilmiyo
şu dokuzuncu nesil yazar laranja?
hani o kişi sensen kadınsın tamam, ama bu sahte konuya ne gerek var?:ssz:

hayır bi de işine gelen soruya cevap veriyosun işine gelmeyeni görmüyosun tatlım
erkeklerin sahte konu açması bile daha sempatik geliyo kadınların açmasından
erkek sinek almıyorlar buraya ama aradan sıyrılıp girenler olunca
iki üç adam görüyoruz içimiz açılıyo:23:

10 sayfa olmuş, biri özet geçebilir mi:6:
Yine mi sahte konu?

İlk mesajdan bana pek öyle gibi gelmedi gerçi ama, yine mi safım?:86:

medcezir nerdeydin sen yahuu konuyu özet geçmiyelim sen oku gayet komik ve çok eğleniceksin bende yüzde yüz sahte konu :9::9:

Back
X