Köprüden önce son çıkış!

Feraceli abinle ne kadar benziyoruz dun aksam sayfa acilmayinca fırlatıp attım telefonu
fakirlikte kötü daha yere düşmeden havada yakalamak zorunda kaldim

Aaa bugün cuma dimi
Nasıl kafa gittiyse demekki
Uyanamadimda biraz

tr_lelli dün ben siteye giremedim yavaştı sonra dr gittim mazeretim var kara liste işi olmadı çok kırıldım :)
AsSsk akraba olduğumuzu ifşa etmiş kimliğimiz ortaya çıktı :) neyse ifadesini sonra alırım onun
eilenn canım kafana takma su akar yolunu bulur ama asla çabalamaktan vazgeçme :)

dr gittik sağlıklıymış maşallah ama kız olabilir dedi. hayırlısı olsun da 15 gün sonra tekrar bakıcak o zamana kadar fasulye diye sevicem :)

Mia- Sağol canim benim insallah hepimiz için hayirlisi olsun

Enee kiz olabilirmismis hadi bakalım hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunda insallah

Müfredat öyle kankisi emirkuluyum bende.
En iyisi siz 6-7aylik olana kadar hazirlik yapmayin.

Mia- Sağol canim benim insallah hepimiz için hayirlisi olsun

Enee kiz olabilirmismis hadi bakalım hayırlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunda insallah

Erkek değilmi diye bizim moralimiz istemsizce düşünce dr kafanız karışmasın madem dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi tabi sağlıklı olsunda

Acayip bi halsizlik cöktü bana.
Nereye yatsam kaliyorum öyle

Yine sabah kocciye gell cabuk tv bisi gostercem diye cagirip accik sirtima masaj yaptirdim.(haberleri izledi ama az yani bisi gostermis oldum sayilir)

Sanki ben calisiyorum öyle agriyo her yanım

Hep tembellikden galiba
Yaslandım mı ne.

Müfredat öyle kankisi emirkuluyum bende.
En iyisi siz 6-7aylik olana kadar hazirlik yapmayin.

Sen bir yolunu bulursun, simit alam mı sana :)
Hevesim kaçtı ya bakasım gelmiyor. ilk kıza heves etmiştim şimdi erkek olucak diye kendimi öyle hazırlamıştım püfff

Yok be canım havadandır.. sen kim yaşlanmak kiimm:)
esas ben yaşlandım.. ama hala 20 yaşındayım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…