Kız bunlar inadına aynı anda çocuk yaparlar
Tabisi elticim elemtere fis kem gözlere şiş
Alim kanka aipsın.
Taam sen bana gün ver
Kızlar belki müsaitliğiniz olurda okumak istersiniz diye paylaşıyorum
CUMA DUALARI:
Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını (1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur.
Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHÜ’L MELİKÜ’L HAKKU’L- MÜBİN” (200) defa zikreden Kişi Allah’tan ne isterse verilir.
Cuma günü Sabah’. YA-RAKİB esması (312) defa zikrederek isteğini Allah’a bildirirsen isteğin kabul olur.
Tam bu aralat ihtiyacım olanlarKızlar belki müsaitliğiniz olurda okumak istersiniz diye paylaşıyorum
CUMA DUALARI:
Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını (1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur.
Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHÜ’L MELİKÜ’L HAKKU’L- MÜBİN” (200) defa zikreden Kişi Allah’tan ne isterse verilir.
Cuma günü Sabah’. YA-RAKİB esması (312) defa zikrederek isteğini Allah’a bildirirsen isteğin kabul olur.
Ben basimi kapatiyorumçok iyi oldu bende bunları arıyodum canım yalnız ben hiç zikir yapmadım başımız kapalı olması gerekiyormu.
çok iyi oldu bende bunları arıyodum canım yalnız ben hiç zikir yapmadım başımız kapalı olması gerekiyormu.
Koltukda uyumusum ya azcik icim gecmis
Oglum uyandirdi
Bugun yemegimde var market gezim
A101-bim-hakmar-happy center-cagrı/semt ve mopas var yakinimda
Baslim en uzaktakinden yakina dogru
(Nasil tasicaksam artik gezer dolasir en yakin cagriya girer alir cikarim kesin)
sağol canım.Çok teşekküler:)Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşş:)))amiinnnnn....Kızlar belki müsaitliğiniz olurda okumak istersiniz diye paylaşıyorum
CUMA DUALARI:
Yazarım cnmbizede fiyatları yazıver kanki
aklımızda olsun
gerçi şuan çok şükür kahvaltılık yemeklik bişeylerim var
onlar biraz idare eder beni
Amin canım insAllah.sağol canım.Çok teşekküler:)Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşş:)))amiinnnnn....
Ahahaha bide birşey açmamada izin vermiyor kasıyor diyeFeraceli abinle ne kadar benziyoruz dun aksam sayfa acilmayinca fırlatıp attım telefonu
fakirlikte kötü daha yere düşmeden havada yakalamak zorunda kaldim
söyledim duramam kiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?