odamı temizledim
balıklarıma yem verdim :)
ellerine sağlık :)
evdemisin bugün
İşdeyim neden beni hep evde sanıyosunuz
Mia- güle güle iyi günlerde kullan canım
sonunda buldun yani erik ama ne pahalıymış ya 3 tane 20 tl çüşş
bende üzüm aldım ya sonunda kırmızı ama olsun üzüm candr komşu bakkal aldı geldi biliyormuş
Bisi olmaz ya baksana adam alismis :)kızlar başıma neler neler geldi. anlatacam. dün sabah erken çıkayım evden dedim. gittim arabanın yanına önünde bir araba arkasında bir araba. arkadaki arabada bir tel no. aradım onu. deidm ben işe geç kalıyom. oda abla dedi ben yarım saat sonra gelebilirim. dedin naptın sen. vallaha olmaz deidm. abla o zaman dedi. sen benim arabayı kullanabilirmisin nasıl yani dedim. anahtar dedim. ya benim araba kapısını biraz zorla abla açılıyor. ben kapıyı açtım. sonra bindim arabaya. el frenini indirdim aşağıya doğru kaydırdım. sonra kapıyı kapattım. çalınmamıştır inşallah diye dua ediyorum gerçi eskiydi de.
Müfredat öyle toppram kanunlarla calisiyoz biz :)sonra çocuğu okula götürdüm . tam inecek karnım çok ağrıyor dedi. kıvranıyor. bekledik geçmedi. sonra hastaneye tam hastaneye geldik. anne bırt yaptım 3 kere geçti dedi. sonra işe geldim. dediler görev. çıktım göreve. 5.30 da bitti eve git yemek bulaşık çamaşır. ev süpür çocuk ödevi. az sizi okudum baktım yok yazılmışım kara listeye alınmışımtr_lelli kurban olduğum bana kalsa hep burda lak lak yaparımm.
mazeretlerim var affet beni. hem demişin hemşerim diye oda var. affetmen için bir sebep. şimdi de öğlen arası ahanda bastıracaklar. hayde ben kaçar öpüyorum sizleri.
Kuzu ıhlamura bal at icayyy boğazım acıyoo
ağaçlar çiçeklendi ya hapşura hapşura işe gidiyorum
sallama ıhlamur ve nane limonu karıştırıp içsem iyi gelirmi acaba
Bi rahat durmuyo
Vayy hatuna bak sana nolcak la.canım o kadar dikkat ediyorumki
sabah 7de evden çık işe git 18 de işten çık koşa koşa dersaneye
22de ders bitiyo haydaa koşa koşa eve
bu tempoya iyi dayandı vücudum 2buçuk aydır
şükür ki 3 hafta kaldı
sonra rahatım inşallah
evde çorapsız terliksiz yeleksiz asla durmam
banyo yaptıysam kalın hırka giyerim yatana kadar
sabah aç karnına evden çıkmadan önce doğal dut pekmezi içerim
giyinmeden önce havaya bakarım ona göre kıyafet mont giyerim
hava durumuna bakar şemsiye alırım
mutlaka kahvaltı yaparım
öğlen ne çorbası içersem karabiber pul biber ekerim
karabiber boğazlara iyi geliyomuş
akşam mecbur dersande sandiviç falan yiyorum başka alternatif yok
ceviz fındık fıstık falan yiyorum arada
hafta sonuda salata ve balık ağırlıklı besleniyoruz
hem yemek yaparken çok vaktim gitmiyo
hemde vitaminn alıyoruz işte
oh sefan olsun canım..Ne yapcan birikim etcez diye lazım olanlarıdamı almıcaz ki..200tela gitti be.
Otaci sarimsakli sampuan aldim(sac dokulmesi problemi yasiyorum ve sanirim 4-5yil oldu bitkisel sampuan kullaniyorum)
20tl
11tl deodorand aldım(gratisten aldım bunları)
Cuma saatine denk geldim kapaliydi cogu yer.
Sonra baktim hakmar acmis yolumun uzeri
Daldim
Kurudolma normalde 5tl(25+2) yani 27tane var icinde 1.95e koymuslar 3paket aldim
(Annemde oglumda cok seviyo kuzen istiyodu ona da yapcam)
Su,peynir,salam,sucuk,sosis,kasar,krempeynir,tellipeynir,lor,garnitur,fairy aldım eve biraktim
Sonra bime gittim dost süt,yogurt,zeytin(hem yesil hem siyah), baklavalık yufka, tomurcuk cay,pulbiber,cörekotu, wc kagidi,köy ekmegi, ped aldım
Dönerkende cagriya girdim
Elma,armut,ayva,çay,küpseker,kornison,margarin,tereyag,un,salca,tavuk(gögüs,pirzola),cif,tahin,pekmez aldım.
31tl su faturası gelmis.
Ben boyle cok tasiyorum ya elimde 2-3sefer gidip geliyorum bazenoh sefan olsun canım..Ne yapcan birikim etcez diye lazım olanlarıdamı almıcaz ki..
güle güle yiyin canem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?