Köprüden önce son çıkış!

Ben bugün evdeydim evin beyi balığa gidecek gece . evi supur falan ev işleri. Evlat odev yapıyor bende yanında çaktırmadan buradayım. Evin beyi uyuyor. Beyler balığa biz hatunlarda sabah kahvaltiya gidicez. Birazda gezelim deme ama.sonra diğer arkadaslada ya evde takilacaz kahve eşliğinde lak lak.

Kız yemeğe çıktım üstüne bide para hey massallah kulceler parayi cekermis

Arkadaşımın ofisine gitmiştim oda sagolsun ne zaman gitsem yediriir icirir
Baktım eşim arkadaşları ile dışarı çıkıyo cebinde para olmasa sokağa adım atmaz anladim ki bunda para var ağlandım ay benim yarın dersim varda 4 tl param varda hesabina 50 tl atıyorum dedi allah razı olsun dedim
Geçen de 30 tl çarpmis tim ya maaş alınca üstüne ekliyim de bi külçe daha alım bari

K
Kiz benimde 1tanecik kulcem var kavanozdan gidip gelip bakiyon alt tarafı metal de işte para edince sevesi geliyor insanin

Kocci pc de poker oynuyo
Pokerde zenginiz yanisi :)
Bi ara cok oynuyodu paralarimi kaybettim diye dolaniyodu hatta gercek sanmistim

Parada lazim eksiklerimde var.
Ouf cok indirim varmis ya
Kadiköy baya ucuzmus kuzenle yazistik simdi
Pantolon kazak falan almis.

Gözlükle ayakkabiyi esime kitlesem
Canta,pantolon falan istiyorum
Yazlik tshrt e ihtiyacim var.
Tatil icin de elbise terlik almam lazim
Yani benim simdiden bi 200-300tela biriktirnem lazim

Zulayla bi altim bisi alimde sifirdan baslim bari birikime.

Kızlar şimdi benim oglan özel okula gidiyor.yıllık 11.000 ni buluyor.şimdi 1.sınıfta ya seneye devlet okuluna gondereyim yarım gün ya e bende çalışıyorum ya yarım günde etud merkezine gondersem 5.000tl falan ediyor. Acaba çocuk bocalarmi. İkinci bi planda oglan bilim sanat sınavlarına girecek ya inşallah kazanırsa özel okula bunu öne sürerek indirim yaptirabilirim diye düşünüyorum.gerçi cok erkende ben düşünüyorum işte.

Ya ihtiyaçlar hiç bitmiyor. Bende mevcutlarla kombinleye kombinleye kombin uzmanı oldum

Devlet okuluna gecirmeye kesin kararliysan 2.sinifta kesin gecsin derim cnm
Hadi 1.sinif alisma dönemi ama daha sonra zor olur
Masraflari karsilama imkanin varsa özelde devam etsin.

Devlet okuluna gecirmeye kesin kararliysan 2.sinifta kesin gecsin derim cnm
Hadi 1.sinif alisma dönemi ama daha sonra zor olur
Masraflari karsilama imkanin varsa özelde devam etsin.
Ya var ama hiç bisi biriktiremiyorum.gerçi öylede gidiyor böylede sanki 5.000 TL kar ile evmi alınacak. 4 e kadar gitsin sonrası Allah kerimdir hiç kurcalamayim cocugu

Ya ihtiyaçlar hiç bitmiyor. Bende mevcutlarla kombinleye kombinleye kombin uzmanı oldum
:) ilahi
Bende ayni seyleri giymekden helak oldum
Esofman falanda seviyorum ben
Sipayi birakip alirken esofman spor ayakkabi sisme mont falan seviyorum
Kopsonlu ince yagmurluklar falan giyiyorum
Kisin hadi degisik degisik cizme, bot,mont falan giyiyorumda yazin zor oluyo uyduramiyorum

Gerci ben calismiyorum ama tatile gidiyoruz hafta sonlari geziyoruz
İnsan heves ediyo iste.

Ya var ama hiç bisi biriktiremiyorum.gerçi öylede gidiyor böylede sanki 5.000 TL kar ile evmi alınacak. 4 e kadar gitsin sonrası Allah kerimdir hiç kurcalamayim cocugu
Devlet okullarida sacma salak bisi oldu canım
Secmeli ders sectirdiler bize secmedigimiz dersleri koydular
Zorunlu dediler ciktilar isin icinden
Daha dogru duzgun ogretmenlerini tanimiyorum bile
Toplantiya gelmiyolar
Konusmaya gitsen ilgisizler bir hava bi tafra sanki kolej ögretmeni yurt disindan mezunlar falan.
Nerde eski ögretmenler
(@freedoommmmm seni tenzii ediyorum alınma emi)

Evet hoş ben calisiyomda öyle memur gibi şikidim olamiyorum malum benimki memurluk değişik. Bi gün annemle geziniuoz anaaa cantaya bak tam hacizlik dedim görevliler bakıyor öyle şaşkın.dedim hacize giderken takılır anlamında dedim. Dedim de bi ohh dediler

Bizim devlet okulunda kuran icin kurs acilcakmis simdide
Yahu burda imamhatip var zaten isteyen verdi cocugunu
Ufacik yerde suan 5cami var
Diyanetin 2tane ucretsiz kuran egitimi veren vakfı var
Devlet okulunda tekrar ne geregi var ben bilmiyorum
Zaten zorunlu ders olarak goruyolar
Ufacik cocuklara bukadar yuklenilmesine ben anlam veremiyorum.

tr_lelli benimde yazlık bluzlar in ağzı burnu yamuldu almam lazim ama şimdiden hiç heveslendirmiyorum kendimi alamazsam diye
işte giydigim standart kıyafetler var klasik 4-5 kombin çıkar oda yeter bana işte

espoyraz bence imkan varken bırak özelde devam etsin belli çevresi eğitimi olur devlet okuluna gitse yine özel parasına gelecek nerdeyse okullarin zart parası zur parasi istekleri bitmiyo

kız sesli güldüm
Allah da seni güldürsün emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…