evde biten seyleri aldık canımCanım zaruri ise aldıkların diyecek birsey yok afiyetle yiyin kullanın aldıklarını
Aksamlari dersaneye gidiyorum ya yanıma 5 tl alıyorum bi sandvic bi buyuk cay alabiliyorum 5 tl ile suyu işten doldurup goturuyorum
eşime aglandim geçen 30 tl verdi 3 günde harcadim dedim bugunde 50 tl verdi yarın etut var evden sandviç yapıp gidicem 4 tl var 4 tane küçük çay alırım suyuda evden götürürüm miss
Eşimin eline herzaman para geçmiyor geçtiği zamanda böyle kendimi sıkıp kenara atmaya karar verdim
Özel okul ama bizim sinif24 kişilik bizim mahalledeki17kisilik ozelden daha iyi gibiDevlet okullarida sacma salak bisi oldu canım
Secmeli ders sectirdiler bize secmedigimiz dersleri koydular
Zorunlu dediler ciktilar isin icinden
Daha dogru duzgun ogretmenlerini tanimiyorum bile
Toplantiya gelmiyolar
Konusmaya gitsen ilgisizler bir hava bi tafra sanki kolej ögretmeni yurt disindan mezunlar falan.
Nerde eski ögretmenler
(eyyay seni tenzii ediyorum alınma emi)
Aynen hic bisi bulamazlarsa bizim kuran ogretmeni gibi her ders yardim parasi istiyilartr_lelli benimde yazlık bluzlar in ağzı burnu yamuldu almam lazim ama şimdiden hiç heveslendirmiyorum kendimi alamazsam diye
işte giydigim standart kıyafetler var klasik 4-5 kombin çıkar oda yeter bana işte
espoyraz bence imkan varken bırak özelde devam etsin belli çevresi eğitimi olur devlet okuluna gitse yine özel parasına gelecek nerdeyse okullarin zart parası zur parasi istekleri bitmiyo
aynen canım uzun süre almam artık o tek tesellim zatenOlsun uzun sure bisi almazsin stoklamis oldun
Oglumun sinifi 35kisiÖzel okul ama bizim sinif24 kişilik bizim mahalledeki17kisilik ozelden daha iyi gibi
Amin kız hepimizin yüzü Gülsün insallahkız sesli güldüm
Allah da seni güldürsün emi.
yok canım nıye bocalasın ki benim tüm öğrencilerim etüte gidiyor hep çalışan cocukları ama bi katkısı yok ödev yaptırıyorlar sadece yaniKızlar şimdi benim oglan özel okula gidiyor.yıllık 11.000 ni buluyor.şimdi 1.sınıfta ya seneye devlet okuluna gondereyim yarım gün ya e bende çalışıyorum ya yarım günde etud merkezine gondersem 5.000tl falan ediyor. Acaba çocuk bocalarmi. İkinci bi planda oglan bilim sanat sınavlarına girecek ya inşallah kazanırsa özel okula bunu öne sürerek indirim yaptirabilirim diye düşünüyorum.gerçi cok erkende ben düşünüyorum işte.
Bizim bura varyaa en fakirinde İ phone mu ne ondan var. Ben burayı cozemedim asgari ücretle çalışan av çalışanları benden şâşâli. Zengin burası ya bide gösteriş meraklisiOglumun sinifi 35kisi
Muhit zengin ozaman sizin orda
Genelde özel okula verilen yerlerde devlet okulu sinif sayisi az oluyo
Bak faroslugum tescillendi ahanda
canım eski öğretmenler yok cidden jhaklısın ama eski öğrencilerde yok artık cok saygısılar cocuklar ne yazıkkiDevlet okullarida sacma salak bisi oldu canım
Secmeli ders sectirdiler bize secmedigimiz dersleri koydular
Zorunlu dediler ciktilar isin icinden
Daha dogru duzgun ogretmenlerini tanimiyorum bile
Toplantiya gelmiyolar
Konusmaya gitsen ilgisizler bir hava bi tafra sanki kolej ögretmeni yurt disindan mezunlar falan.
Nerde eski ögretmenler
(eyyay seni tenzii ediyorum alınma emi)
bu konuyla ilgili düşüncelerimi sanırım buraya yazmam sakıncalı olabilirBizim devlet okulunda kuran icin kurs acilcakmis simdide
Yahu burda imamhatip var zaten isteyen verdi cocugunu
Ufacik yerde suan 5cami var
Diyanetin 2tane ucretsiz kuran egitimi veren vakfı var
Devlet okulunda tekrar ne geregi var ben bilmiyorum
Zaten zorunlu ders olarak goruyolar
Ufacik cocuklara bukadar yuklenilmesine ben anlam veremiyorum.
Ya şimdiki okulda haftada 7saat İngilizce dersi var. Bilgisayar satranç halkoyunları gorsel sanatlar drama dersleri var.devlet de bunlar Yom sanırım.aman ne bileyim hele ben bi kurcalamayim bi dursun simdilikyok
yok canım nıye bocalasın ki benim tüm öğrencilerim etüte gidiyor hep çalışan cocukları ama bi katkısı yok ödev yaptırıyorlar sadece yani
Ayyy nerddeeeYa şimdiki okulda haftada 7saat İngilizce dersi var. Bilgisayar satranç halkoyunları gorsel sanatlar drama dersleri var.devlet de bunlar Yom sanırım.aman ne bileyim hele ben bi kurcalamayim bi dursun simdilik
Doğru diyon aman dursun bu bi hec kurcalamayim.tr_lelli benimde yazlık bluzlar in ağzı burnu yamuldu almam lazim ama şimdiden hiç heveslendirmiyorum kendimi alamazsam diye
işte giydigim standart kıyafetler var klasik 4-5 kombin çıkar oda yeter bana işte
espoyraz bence imkan varken bırak özelde devam etsin belli çevresi eğitimi olur devlet okuluna gitse yine özel parasına gelecek nerdeyse okullarin zart parası zur parasi istekleri bitmiyo
devlette yok tabi canım bunlar valla durumun varsa ver ama bu kez de ortaokulda bocalayabilir devlette.Ya şimdiki okulda haftada 7saat İngilizce dersi var. Bilgisayar satranç halkoyunları gorsel sanatlar drama dersleri var.devlet de bunlar Yom sanırım.aman ne bileyim hele ben bi kurcalamayim bi dursun simdilik
Cuma da gelir canım .doğum saatide gelir.okul vaktide gelir.her günün tadını çıkar.yeni öğrenmenin tadını cikar. İkilemde kalmanın tadını çıkar kesinleşince hamileliğin tadını çıkar. Gözlerin uykusuz bebeğini koklamanin tadını çıkar.Allah seni güzel anne eylesinkızlar cuma gelse de doktora gitsem bi ya kafamda deli sorular
Ne guzel yazdın be hatunCuma da gelir canım .doğum saatide gelir.okul vaktide gelir.her günün tadını çıkar.yeni öğrenmenin tadını cikar. İkilemde kalmanın tadını çıkar kesinleşince hamileliğin tadını çıkar. Gözlerin uykusuz bebeğini koklamanin tadını çıkar.Allah seni güzel anne eylesin
Sağol içime bakınca derinlerde güzellik var.çok sukur fesatlikdan kin gutmeden arindirdik zaman içinde yaşadıklarımız yoğurdu.annelerimizde merhametli büyüttü çok sukur.dışa yansımasında içimizdeki kalsinNe guzel yazdın be hatun
Eline saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?