Köprüden önce son çıkış!

evde biten seyleri aldık canım
eşimin gözlüğ kaç aydır kırıktı artık aldık mecbur
bebişe zarar olmasın dıye de parabensiz makyaj malzemesi aldım 9 ay gider o bana cok kullanmıyorum zaten
bende suyu evden götürüyorum öğle arası yıyecegım seyı de hazırlayacam artık evden önceden kraker filan geçiştiriyordum da artık öyle yapmayacagım.
bende 15ine kadar 100tl sınırı koydum kartta harcamıcam bakalım inşalllah başarırım

Özel okul ama bizim sinif24 kişilik bizim mahalledeki17kisilik ozelden daha iyi gibi

Aynen hic bisi bulamazlarsa bizim kuran ogretmeni gibi her ders yardim parasi istiyilar

Özel okul ama bizim sinif24 kişilik bizim mahalledeki17kisilik ozelden daha iyi gibi
Oglumun sinifi 35kisi
Muhit zengin ozaman sizin orda
Genelde özel okula verilen yerlerde devlet okulu sinif sayisi az oluyo

Bak faroslugum tescillendi ahanda

yok
yok canım nıye bocalasın ki benim tüm öğrencilerim etüte gidiyor hep çalışan cocukları ama bi katkısı yok ödev yaptırıyorlar sadece yani

Oglumun sinifi 35kisi
Muhit zengin ozaman sizin orda
Genelde özel okula verilen yerlerde devlet okulu sinif sayisi az oluyo

Bak faroslugum tescillendi ahanda
Bizim bura varyaa en fakirinde İ phone mu ne ondan var. Ben burayı cozemedim asgari ücretle çalışan av çalışanları benden şâşâli. Zengin burası ya bide gösteriş meraklisi

canım eski öğretmenler yok cidden jhaklısın ama eski öğrencilerde yok artık cok saygısılar cocuklar ne yazıkki
secmeli ders tamamen idarenin yaklaşımıyla ilgili eger sizin sectiğiniz ders 10 kişi olmadı ya da verecek hoca yoksa zorunlu secmeli durumu oluyor

bu konuyla ilgili düşüncelerimi sanırım buraya yazmam sakıncalı olabilir

yok

yok canım nıye bocalasın ki benim tüm öğrencilerim etüte gidiyor hep çalışan cocukları ama bi katkısı yok ödev yaptırıyorlar sadece yani
Ya şimdiki okulda haftada 7saat İngilizce dersi var. Bilgisayar satranç halkoyunları gorsel sanatlar drama dersleri var.devlet de bunlar Yom sanırım.aman ne bileyim hele ben bi kurcalamayim bi dursun simdilik

Ya şimdiki okulda haftada 7saat İngilizce dersi var. Bilgisayar satranç halkoyunları gorsel sanatlar drama dersleri var.devlet de bunlar Yom sanırım.aman ne bileyim hele ben bi kurcalamayim bi dursun simdilik
Ayyy nerddeee
Hic biri yok bizde
Bigisayar dersi var sadece oda haftada 2saat

Doğru diyon aman dursun bu bi hec kurcalamayim.

devlette yok tabi canım bunlar valla durumun varsa ver ama bu kez de ortaokulda bocalayabilir devlette.

kızlar cuma gelse de doktora gitsem bi ya kafamda deli sorular
Cuma da gelir canım .doğum saatide gelir.okul vaktide gelir.her günün tadını çıkar.yeni öğrenmenin tadını cikar. İkilemde kalmanın tadını çıkar kesinleşince hamileliğin tadını çıkar. Gözlerin uykusuz bebeğini koklamanin tadını çıkar.Allah seni güzel anne eylesin

Ne guzel yazdın be hatun
Eline saglık

Kizlar ya ben spora gitmek istiyorum esim nerene spor yapcan diyo
(Gerci ben spor salonuna yazilsam 3-5gün gidip birakiyorum sevmiyorum aletleri)

Havuza yazilim diyorum ıhh mıhh ediyo

Biraz yemim onla aksam rejim mi yapiyosun diyo o da mekik cekmeye falan basliyo

Bu erkekler bi alem yahu.

Ama ciddi anlamda gagami tutmam lazim
Yoksa önüne gecemicem

Meto hizlandirici tarif varsa talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…