Köprüden önce son çıkış!

Mia- Kuz bu aralar benimde 10 da uyuyorum mutlaka ölüyorum gözlerim acıyor sabahta uyanamıyorum
eilenn zuzum benimde kız mahvetti beni ende hamileliği tersten yaşıycam galiba

Mia- Kuz bu aralar benimde 10 da uyuyorum mutlaka ölüyorum gözlerim acıyor sabahta uyanamıyorum

ben de uyuyorum ya bazen hadi direniyim diyorum ama içim uyuyo biri bişey soruyo cvp verecek kafa yok
bide uykum olunca aklımdan ne geçiyosa diyorum.
yapıcağım yemeğe karar veriyorum ama 1 saat sonra ben ne yapcaktım diye düşünüyorum

Mia- canım ben dün uyuyorum adam öldü aşkım diye diye ama cevap vermedim
sonra korktu herhalde iyimisn diyor artık zar zor gözümü açtım hadi düzgün yat ded,

AsSsk bende aslında normalde 11 de bayılıyorum
bu ara eve gitmem 11 olduğundan alıştım 12-1 de yatmaya

alış tabi kuzucukta anne karnında ne zaman uyunup uyanıldığını öğrensin

AsSsk bende aslında normalde 11 de bayılıyorum
bu ara eve gitmem 11 olduğundan alıştım 12-1 de yatmaya

alış tabi kuzucukta anne karnında ne zaman uyunup uyanıldığını öğrensin
o sıpa gece uyumuyor dönüp duruyor
ama geç yatıp erken kalkmaya alışmam lazım
çünkü onunla ilgilenip babası var evin temziliği var

canım ben 117 tl ye aldım. 24 ayar külçe şeklinde olanlardan sen kaça alıyon

çok zor oluyor canım bu aralar çok fazla rüya görüyorum bide
evet bende anlatıyorum adamın biri beni sürekli taciz ediyor diye benimkine rüyamda sürekli derken diyor rüyamda deim ama ben onu yaktım dedim iyi yapmışın diyor
aynı anda da bi tencere yoğurt mayaladım ama taaş gibi bi güzel oldu yoğurtdum hemde saniyesinde nasıl hoşuma gidiyor
sürekli bi rüya akışı var herşeyi görüyorum

canım ben 7 şubat gibi 115 tl ye almıştım
aldıım yere gidip akşam soriyim bakim
vallaha ben biriktirince alıcam onu ekle yok bunu bekle olmuyor zararsa zarar. harcanınca ortada yok zati. ben yapıcam külçemi. koyacam kavanoza zaten satamıyorm ha deyince oğlanın sünnetine kadar biriksin. sünnet de de gönlüme göre harcarım diye düşünüyorum

aynen canım bende eşimden bi 50 bi 30 tl çarptım işyerinde bi abladan 60 tl alacağım vardı oda bugün verdi 140 tl oldu bi anda :) hemen beni dürtmeden külçe yapmam lazım :)

aynen canım bende eşimden bi 50 bi 30 tl çarptım işyerinde bi abladan 60 tl alacağım vardı oda bugün verdi 140 tl oldu bi anda :) hemen beni dürtmeden külçe yapmam lazım :)
he para olmuyor ya da yirmilik lazım oluyor gidiyom kumbaraya hemen e yerine koyarım diyom koymuyorum da. hadi şimdi gidim de bozdurayım duruyor paşa paşa

he para olmuyor ya da yirmilik lazım oluyor gidiyom kumbaraya hemen e yerine koyarım diyom koymuyorum da. hadi şimdi gidim de bozdurayım duruyor paşa paşa

bu yüzden altın çok mantıklı zaten ben bide işte bırakıyorum haftasonu almaya hiç imkanım yok

Yatakları topladim

Evi supurdum

Ispanagi yıkadim pisirdim ne ıspanakmis hep sap, sapları cok uzunmus.

Kuru dolmalar haslandi dolcak

Pilavim vardi yanina tavuk izgara yapicam.

Mayalı hamur var dolapda pizza yapcaktim dün annem yapmıs sıpa yemis yani lavas yaparım ben de aksama

Kek ve kurabiye kaldı
Bebis seviyorum simci

Bi de aksama bi ablam var o gelcek is cikisi telf etti oglu var askerdr para yolluyo esim ona netten onun icin ugricak.

Oyh yazarken yoruldum :)

Sıpayı almaya gidicen birazdan.

Sabah az uyumam yetti yani hepsi bir araya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…