- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
hayırlısı be gülüm.Amman
Sen sanslı hatunsunda Allah yuzune guldu be kuzu
bende ilçede çalışıyorum da günlük gitgel yapıyorum.. bende çıktıkca bakayım bakalım görürsem sana söylerim :)
o ilçede tanıdıklarım var ama hiç gitmedim :) kamuda mı çalışıysun tiz haber yollayayım ordakileretanımıyon dimi beni
o ilçede tanıdıklarım var ama hiç gitmedim :) kamuda mı çalışıysun tiz haber yollayayım ordakilere
Mia- ayağımdan çıkarmadım aldığımdan beri canım bunlar iyi 25 tl nerelere vermiyoruz
eğer bulamsaydım alcaktık
göbüşten eğilemiyorunm
Estagfurullah kanka ayıp etmisim cezama raziyim da bu hatunlarin esk. Oldugunu bende yeni ogrendim
kıyamam :) hadi bi mıhlama yap da affedelimEstagfurullah kanka ayıp etmisim cezama raziyim da bu hatunlarin esk. Oldugunu bende yeni ogrendim
(Sapsik smly)
Nasil gozumden kacmıs
Mıhlama benim esimkıyamam :) hadi bi mıhlama yap da affedelimakşam oldu karınlar yavaştan açıkmaya başladı malum
Erdem elenmis kankila bu melis niye bu kadar ağlamış tüüüüü
Erdem elenmis kanki
Adnan ceyda ayrildi
Semih nur ayrildi(melis semihe asılıyo)
Murat mehtap ayrildı
Yeni gelen 2kisi ayca icin kavga ediyo
Bizi kandiriyolla biliyomda izlemesi hosuma gidiyoben arada kısa videolardan bakıyorum da iyice karışmış ortalık zaten bunların evleneceği yok
Bizi kandiriyolla biliyomda izlemesi hosuma gidiyo
Zaten 2yarisma 2dizi izliyom epi topu(esimin zorla izlettigi dizileri saymiyorum ama yalandan izliyomus gibi yapiyorum)
Semih cok cıx giyiniyo ya sopar..
Onu izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?