Esimde su bana zorla izlettigi dizilerini aciyo bunun sonu nerde bitmisti ki diyo:benimde fazla izlediğim bişi yok zaten sonunu göremeden uyuyorum .
Ohh düzenli gidince/yapılınca fazla birikmiyobende oturma odasını süpürcem ütü masasını getiricem.
gözümün önünde durursa yaparım belki
bugün yine çamaşır yıkatıcam.
yarının yemeğini hazırlarım haşlama yapıcam :)
Bir daha olmaz kankiMia- çok iyi oluyor canım yoksa bizimki çözmek zorunda kalcaktı
tr_lelli yafrum bi daha olmasın ev sahibi olarak görevlerini tam yap
@mandaliina canım mirhaba
Kanki ben nereye sen oraya basarım etiketitr_lelli kanka ne zaman birikime para girer ben o zaman yazarım oraya bilgin ola
ama sen indirim bindirim görürsen beni etiketle
canım cok gecmiş olsunKizlar selam çok şükür annem gayet iyi
Annem ameliyattan cikinca benide acile yatırdilar iğne serum ne varsa bende şükür dikildim ayağa sesim falan düzeldi
Cok gecmis olsun canım sukur atlattinizKizlar selam çok şükür annem gayet iyi
Annem ameliyattan cikinca benide acile yatırdilar iğne serum ne varsa bende şükür dikildim ayağa sesim falan düzeldi
aaa öyle mi?geliyorum hemen
tamam tamam fikir veririm yoksa harçlık falan yok bendeKanki ben nereye sen oraya basarım etiketi
Varlığın yeter hatun.tamam tamam fikir veririm yoksa harçlık falan yok bende
canim cok sagol..Dune gore daha iyice..Ama dokuntuleri cok kasinio
Cok teskler cnm..Oyle calisan anne olmak zor.ama bugun evde sikildimda cok..Evde olmak bana gore de degil canim yaKIZLARIMCANLARIM . Canım cok geçmiş olsun yavruna çalışan bayan olmak cok zor çalışan anne olmak daha bir zor. Ben iki senedir evdeyim çalışmayı bıraktım o kadar mahrum etmisimki çocuklarımı kendimden şimdi telafi ettikce anlıyorum. Bir an once atlatsın geçsin gitsin sizden hastalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?