- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
canım benim yaşım küçük diye ben hiç bir zaman çevremde naz yapmadım. onu bir belirteyim. ayrıca sohbet edilecek tabi ama artık benim topikte çok alakasız şeyler dönmeye başladı... buraya geldiniz diye alınmadım.Yaşı küçük ya olsun ben kaç yıldır burdayım hiç topik sahipleri ne konuştuğuma karışmadı.
Tamam onun topiği birikimdi zaten birikimde konuşuyorduk ama sohbet kısmı sevmemesi onun sorunu
ama buraya geldik diye alınmaması lazım
canım benim yaşım küçük diye ben hiç bir zaman çevremde naz yapmadım. onu bir belirteyim. ayrıca sohbet edilecek tabi ama artık benim topikte çok alakasız şeyler dönmeye başladı... buraya geldiniz diye alınmadım.AsSsk etiketlemese haberim bile olmayacaktı... bilmem anlatabildim mi?
bensiz goygoy mu yapıyosunuz demek beni aranıza almıyorsunuz demek... bunu anlamadıysan birşey diyemem. senden başka kimse bana birşey yazmamış beni dalgaya almışlar gördüğünüz gibi.artık sizin içinize nasıl oturduysa bu durum. ayrıca boşverin ya ne de olsa yaşım küçük... beni takmayın. ne de olsa 24 yaşında yaşı KÜÇÜK biriyim.senin topikte alakasız seyler dönmüyordu bence günlük ne alsak ne koysak kenara söylüyorduk sonrası tabiki muhabbet olmalıydı konu konuyu açıyordu ama söylediğim gibi orası senindi zaten dediğim gibi sohbet kısmını sevmeyebilirsin açıklamanı yaptın bizde buraya geldik sonradan sende buraya gelip bensiz goygoymu yapıyosunuz demen garip geldi burası sohbet yeri burayadamı karışıcaksın.
ayrıca ben sana naz yaptın demedim ki sohbeti yönlendirmenden demekki rahatsız olmuşuz ki buraya gelmişiz. bunda alınacak durum yok haa burda muhabbetin geçiyordu olsun yaşı küçük boşverin dedim. İçerleme kötü birşey demedim :)
bensiz goygoy mu yapıyosunuz demek beni aranıza almıyorsunuz demek... bunu anlamadıysan birşey diyemem. ayrıca boşverin ya ne de olsa yaşım küçük... beni takmayın. ne de olsa 24 yaşında yaşı KÜÇÜK biriyim.
alasım geldi valla nese
haftaya doktor randevum var
Mia- yafrum o zaman çarpaya denk geliyor
biraz tşört bakınıyım kendime
evdeki yazlıklar bana olmaz
senin beni seçtiğin gibi. ne de olsa tipik terazi burcuy karakteri... kısasa kısas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?