Köprüden önce son çıkış!

canım benim yaşım küçük diye ben hiç bir zaman çevremde naz yapmadım. onu bir belirteyim. ayrıca sohbet edilecek tabi ama artık benim topikte çok alakasız şeyler dönmeye başladı... buraya geldiniz diye alınmadım. AsSsk etiketlemese haberim bile olmayacaktı... bilmem anlatabildim mi?

senin topikte alakasız seyler dönmüyordu bence günlük ne alsak ne koysak kenara söylüyorduk sonrası tabiki muhabbet olmalıydı konu konuyu açıyordu ama söylediğim gibi orası senindi zaten dediğim gibi sohbet kısmını sevmeyebilirsin açıklamanı yaptın bizde buraya geldik sonradan sende buraya gelip bensiz goygoymu yapıyosunuz demen garip geldi burası sohbet yeri burayadamı karışıcaksın.
ayrıca ben sana naz yaptın demedim ki sohbeti yönlendirmenden demekki rahatsız olmuşuz ki buraya gelmişiz. bunda alınacak durum yok haa burda muhabbetin geçiyordu olsun yaşı küçük boşverin dedim. İçerleme kötü birşey demedim :)

tr_lelli yafrum abama gittim abam bayan kuaförü
ağda yaptırdım ablamın çalışanı bi abla var çok iyi
para vermeyince onu bekledim önce müşteriler nasılsa dükkan bizim
2 dakkada ortalığı tozu dumana katmışınız
ama bi hafifledim sorma
kızımıda gezdirmiş oldum
ablamın müşterisi hamilemisin dedi ya bana ben şok
nasıl anladın demişim e belli oluyor diyor
ama otobüste bana kimse yer vrmiyor

bensiz goygoy mu yapıyosunuz demek beni aranıza almıyorsunuz demek... bunu anlamadıysan birşey diyemem. senden başka kimse bana birşey yazmamış beni dalgaya almışlar gördüğünüz gibi.artık sizin içinize nasıl oturduysa bu durum. ayrıca boşverin ya ne de olsa yaşım küçük... beni takmayın. ne de olsa 24 yaşında yaşı KÜÇÜK biriyim.

Canım saldırmak için gözüne benimi kesdirdin

alasım geldi valla nese
haftaya doktor randevum var
Mia- yafrum o zaman çarpaya denk geliyor
biraz tşört bakınıyım kendime
evdeki yazlıklar bana olmaz

Bu 2li test ne zaman çıkıyor dr randevusunu ona göre alalım
bende yazlık bol seyler varda tabi 1-2 sey almak lazım ama üst beyenemedim defacto ya da bakıcam

Mia- canım 1 kaç gün sonra çıkıyor ama
ultrasonda baktığından acelesi olmadığını söyledi bi dahahki kontrolde bakarız dedi
senin 2 li taramanı yapmadımı

bir tr_lelli bir de asSsk söyledi... valla üstüme goygoy yapılınca alınmıyorum canım.. çünkü kendimle dalga geçen bir insanım.. sende dalga geçseydin seni de takmazdım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…