hemen yakinimda 5katli magzasi varkızlar lcw de cok indirim var sezon sonu indiriimi olmş cocugu olanlar olacakların dikkatine 3 lü zıbın takımları uzun kollu 14,9 3 lü atletler donlar cok uygun hamile thisortleri 9,90 kazaklar uyku tulumları vs baya uygun ben yine duramadım eşimin montu yırtılmıştı ona bi mont kıza zıbın iç çamaşırı vs aldım kendime bir hamile thisort 100 lira verdim sağlık olsun cogu % 50 indirimdeydi
esimde gencallardan 100tl almis sok oldum kase bidekotonda da indirim var kızlar kaban aldım 60tlye
hatta dün markafonide bir kaban alana bir bedava vardı
tozlu da da güzel kabanlar var
bilginize:)
Bekleriz kuzukızlar ben derse kaçar şimdi, dönerim
Fasulyesini sevdigim hatunsenin topikte alakasız seyler dönmüyordu bence günlük ne alsak ne koysak kenara söylüyorduk sonrası tabiki muhabbet olmalıydı konu konuyu açıyordu ama söylediğim gibi orası senindi zaten dediğim gibi sohbet kısmını sevmeyebilirsin açıklamanı yaptın bizde buraya geldik sonradan sende buraya gelip bensiz goygoymu yapıyosunuz demen garip geldi burası sohbet yeri burayadamı karışıcaksın.
ayrıca ben sana naz yaptın demedim ki sohbeti yönlendirmenden demekki rahatsız olmuşuz ki buraya gelmişiz. bunda alınacak durum yok haa burda muhabbetin geçiyordu olsun yaşı küçük boşverin dedim. İçerleme kötü birşey demedim :)
Vayyy fit annetr_lelli yafrum abama gittim abam bayan kuaförü
ağda yaptırdım ablamın çalışanı bi abla var çok iyi
para vermeyince onu bekledim önce müşteriler nasılsa dükkan bizim
2 dakkada ortalığı tozu dumana katmışınız
ama bi hafifledim sorma
kızımıda gezdirmiş oldum
ablamın müşterisi hamilemisin dedi ya bana ben şok
nasıl anladın demişim e belli oluyor diyor
ama otobüste bana kimse yer vrmiyor
Benim lafımlabl beni mi vuruyosunsenin beni seçtiğin gibi. ne de olsa tipik terazi burcuy karakteri... kısasa kısas
Kanka sensiz olmaz dedimHehhh surada kaykılaaam nerde sohbet orda ben
Senin ben ugrasabilirmiyim bayen?herkez sana birşeyler söyledi cımbızla benimi seçtin uğraşmıcam ya
Galibası asık oldum
Naptılar yahuayy cok sinirlendim yaa hem sınıfa hem idareye valla kavga edesim var
çok saygısız ve hareketli bir sınıftıNaptılar yahu
Senin ben ugrasabilirmiyim bayen?
Cok ugrasilmalık cok fasulyelisiniz
Tabisi midemdeki kelebekler horon tepiyo
Bepanten sür varsa gecmis olsunKuaför bıyığımı alırken yaktı beni yaaa...Allahım napcam ben. işyerimde kattaki herkes erkek..dudağımda bir kilo krem. AAAAAUUUUUUUOOOOOO YAAAAAAAAYANIYOOOOMMM
Pikachu öldü beybisiseni seçtim pikaçu dedi ama pikaçunun kendine hali olsa evi toplar
ay uğraş kız gel azcık yaptıklarından da getir
Sensiz olursu ex komsum senle ayni havayi solumusuz biz bilmedenHeyo geldim geldim bende geldim
bende diyorum bizim kızlar nerdetr_lelli . Canım konuyu açınca beni etiketlemissin ama ben o bildirimi fark etmemisim. Bi bakim dedim profiline gördüm konuyu açtığını gecmisi okuyup geliyorum
Pikachu öldü beybisi
Mortingen oldum
Oglanida anneme kitledim onla yolladim okula
Suraya sofra serin ayipsin
Piknik yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?