Kızlar 460cıktı hcg 70 sonra 170 şimdi 460.
Doktor da sasırdı
Ctsi tekrar bakalım kana dedi
Vajşnal de baktı kanama yok dedi
Normalde olabilir belki önceki sonuçlar hatalı dedi
Ctsi bakalım yıne kana ona göre kesin Bişi söyleyim dedi
Stres yapma annesi bebişin seninle olur inşaallah allahın izni ileKızlar 460cıktı hcg 70 sonra 170 şimdi 460.
Doktor da sasırdı
Ctsi tekrar bakalım kana dedi
Vajşnal de baktı kanama yok dedi
Normalde olabilir belki önceki sonuçlar hatalı dedi
Ctsi bakalım yıne kana ona göre kesin Bişi söyleyim dedi
He benide .hatta su an işten gelmisim çamaşırlar bakıyor bana ev supurulucek toz alınacak yarin akşam misafir gelecek.su an sarja takmış koltuğa usulen totosumun ucuyla oturmuş yazıyorum.bi kacasim geldi evdenKurufasülye
Pilav
Kendimede detox bol acili(nasil yiceksomm) lahana corbasi yaptim.
Ev supurdum
Kalktim bi silkelendim
Yat yat nereye kadar.
Camasir astim 2makina.
Leslie baslasam nasil güzel olur
Allah da beni üsensin diye yaratmıs
Ayhh kacalım gidelimHe benide .hatta su an işten gelmisim çamaşırlar bakıyor bana ev supurulucek toz alınacak yarin akşam misafir gelecek.su an sarja takmış koltuğa usulen totosumun ucuyla oturmuş yazıyorum.bi kacasim geldi evden
Kız olur hepsi canını sıkma ben yazın köye gidince öyle yapiyom.12gun annem kahvaltıyı hazırlıyor yiyip iciyoz canımız ne zMan isterse mutfağı temizliyoz.balkon bi geniş oturduğun yerden gelene geçene laf atiyoz.ooo espoyraz hoşgeldin diyen bizim balkona geliyor fasıl fasıl.ifil ifil esiyor.babam mangal yakıyor denize gidiyoz hopp gel yemek hazır.ya da yapma anne yemek gel ziyafete gidelim diyorum.yaz gelse de gitsek.ozledimAyhh kacalım gidelim
İsin olmadigi minnacik bir kasaba evine
Boyle dolaplar esyalar olmasin
Birer yatak giysileri herseyi altina atariz
Yemekde buzluga hazir zulalanmis olsun.
Supurme isinide haftada bir yapariz minnak zaten ev 2dk biter
Verandasi olsun
Bide cooook yıldiz olsun oturup izlim
Ben veranda da yasarin zaten orda yer iceer oturur yatmaya eve girerim.
Kapida bide cesme, kuzine,izgara,semaver,sac.
Üffd be cok sey mi istiyorum be.
Kız olur hepsi canını sıkma ben yazın köye gidince öyle yapiyom.12gun annem kahvaltıyı hazırlıyor yiyip iciyoz canımız ne zMan isterse mutfağı temizliyoz.balkon bi geniş oturduğun yerden gelene geçene laf atiyoz.ooo espoyraz hoşgeldin diyen bizim balkona geliyor fasıl fasıl.ifil ifil esiyor.babam mangal yakıyor denize gidiyoz hopp gel yemek hazır.ya da yapma anne yemek gel ziyafete gidelim diyorum.yaz gelse de gitsek.ozledim
Aman gecen sene köye gittikKız olur hepsi canını sıkma ben yazın köye gidince öyle yapiyom.12gun annem kahvaltıyı hazırlıyor yiyip iciyoz canımız ne zMan isterse mutfağı temizliyoz.balkon bi geniş oturduğun yerden gelene geçene laf atiyoz.ooo espoyraz hoşgeldin diyen bizim balkona geliyor fasıl fasıl.ifil ifil esiyor.babam mangal yakıyor denize gidiyoz hopp gel yemek hazır.ya da yapma anne yemek gel ziyafete gidelim diyorum.yaz gelse de gitsek.ozledim
Nasil olcak o is bacı?
İst alt tarafi nere la?Hava kapali is yok canim bi sıkıldo bi sıkıldı..
Gittim kütüphaneden 2 kitap kaptim :)
Müdürün muhabbeti de bi güzel :) kahve ictik fal baktik.. Falimda küçücük bi ev gördü kutu gibi.. Dedim benm param 1+1e anca yeter zatenİstanbulin alt tarafında kaliyo dedi resmen haritasini da cizdi :) ene.mm dedim agzindan bal damliyo ballll...
tr_lelli eilenn benim yazlik geliyormuş kizlar fal öyle diyo hadi valizleri hazirlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?