He ya o bizim evleri begenmezPampa onun coraplarina layik bi ev bulmak lazim.. Hatun 50 liralik çorap giyiyoo :) bizimde sahip kulceye donusturmese bari :/
Sen benim gelinsin pampa.Ben neyim lan !!!
Bdv de ne feyk konulara uzulduydumm
Gel gel
Burda canin sıkılmaz
Piremsesimiz var
İcra memurumuz var
Gebelerimiz(fasülyeli diyorum ben onlara) var
Deliniz(bens)var
Yok yok.
Lan 49 diye kilo mu olur? Peah 50 bile değil.. Evlenmeden önce 48 kiloydum diye bi efsane varda evlendikten sonra 60 olmaliydin. Nikahinizi geçersiz sayiyorum türk örf ve adetlerine uygun değilsin beybisieilenn
Pampa aramizda kalsin 56 olmusum ben.. Utancimdan diyet topigine yazamadim.. Ne ara bu kadar aliyom bilmem.. Alt tarafi sabah kahvaltida serbtli tatli oğlen 3-4 tane çikolata aksam yine serbtli tatli yiyom diye boyle mi olmaliydi? Guş kadar yiy gus!
Birikim bitti ben bide şimdi bu biriken kilolara taktim yaw.iki gundur yediğim her şeyim kalorisini hesapliyomda ne yiyomusum be. Bi ayran iciyom verdiğin 50 kurusami yanayım aldigim60 kaloriyemi derken içime yanma geliyor dayıyorum ayranı dikiiyorum ferahliyorum.
Bi dua edeyim ben zayiflayamiyisam su topikteki @mandaliina veeilenn sismanlasin.
DaimAsk hoşgeldin kardaş geç otur ha oralara biyerlere.
Benimki diyet değil sadece sayıyorum ben kalorilerihoşbuldumm
konu bana pek uygun( bu saatte kepekli galetayla nutellaya banmak sayılmıyosa ) bende diyetteyim
Az önce nutellaya bende bandim al işte 55kalori daha Kalkım artık erisin demeBenimki diyet değil sadece sayıyorum ben kalorileri
kanka ayni kilodayiz gel verek laLan 49 diye kilo mu olur? Peah 50 bile değil.. Evlenmeden önce 48 kiloydum diye bi efsane varda evlendikten sonra 60 olmaliydin. Nikahinizi geçersiz sayiyorum türk örf ve adetlerine uygun değilsin beybisieilenn
Pampa aramizda kalsin 56 olmusum ben.. Utancimdan diyet topigine yazamadim.. Ne ara bu kadar aliyom bilmem.. Alt tarafi sabah kahvaltida serbtli tatli oğlen 3-4 tane çikolata aksam yine serbtli tatli yiyom diye boyle mi olmaliydi? Guş kadar yiy gus!
O 50kilo falandı bi ara cok kiskaniyodum zalımı ahım tuttuboy kaçta 56yı dert ettin yahuuu.
hedefim 55-56 olmakken bu söyledigin çok koydu
Yerim seni ben yaBirikim bitti ben bide şimdi bu biriken kilolara taktim yaw.iki gundur yediğim her şeyim kalorisini hesapliyomda ne yiyomusum be. Bi ayran iciyom verdiğin 50 kurusami yanayım aldigim60 kaloriyemi derken içime yanma geliyor dayıyorum ayranı dikiiyorum ferahliyorum.
Bi dua edeyim ben zayiflayamiyisam su topikteki @mandaliina veeilenn sismanlasin.
DaimAsk hoşgeldin kardaş geç otur ha oralara biyerlere.
Sen 1saatte halledersin yineKızlar geldim işten yemek yedik psikolojik bozuk yarın misafir geliyor.isler buyudu buyudu gozumde dag oldu daga bakarken uyku bastirdi yattim uyudum azicik.kalktim simcik size baktim. İcim elvermese de ben bi Şuraları bi halledeyim burdaysaniz gorusuruz hayde bol muhabbetler kızDaimAsk ben kalkiyom kay benim yerime dogru
Az önce nutellaya bende bandim al işte 55kalori daha Kalkım artık erisin deme
Herseyin uzerinde genelde kalorisi yaziyo canımnasıl sayıyosunn.
nasıl hesaplıyosun yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?