Heyy gidi kizzzz tadmayanin tadasi gelir tadanin kusası gelir demislerBenim evlenmeye hakim yok mu seda abla? Ben ne zaman evlencem?eilenn
Kolay gelsin kuzuKızlar ben utuye başlayım artık kaçta biter bilemicem. Ama baya kalori yaktirr.Du bakan kaç kalori yakilacakmis
Yok yahu gelecek planlarimin arasında evlilik yok hatta sevgililik dahi yok.. Bnm de agzim yandi esprsine diyorum.. İzlemediyseniz seda sayanin programına bi adam katilmisti o diyordu 'benim evlnmye hakim yok mu seda abla' diye :)
Bayıldım hemen al.Eki Görüntüle 1788208
Kıslar papuc nasıl 70 tele edermi
Beğendim ama sizlerin fikrine göre karar vericem
Canik işten değil dersaneden geliyorum mali müşavirlik sınavına giricem kismetse 2 hafta sonra
Bide istanbuldayim 28 buçuk yaşındayım 2 yillik evliyim kV kişisi yoksa şiddetle evliliği öneriyorum
Kanki çok cektim nisanlilik dönemi çok yipraticiydi benim için sinir stres yaptim mi yemek yiyemiyorum ben sinirim den 2 gün ağzıma şu dahi surmedigim günleri bilirim 26 bucukta evlendim 165 falanim duyun günü gelinlik büyük geldi ya kuaförde kizlar ne uğraştı aman neyse şimdi yiyom vallaha yavaştan alıyorum
Mesela ben galeta yi çekirdekli yerim uskudarda yapan süper bi fırın var
Açmayı alırım arasına Çokokrem sürer yerim
Ama çayı kahveyi şekersiz içerim öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemem
Kolay gelsin cnmKızlar ben utuye başlayım artık kaçta biter bilemicem. Ama baya kalori yaktirr.Du bakan kaç kalori yakilacakmis
Kızlar ben utuye başlayım artık kaçta biter bilemicem. Ama baya kalori yaktirr.Du bakan kaç kalori yakilacakmis
niye öyle olmuş o.Yok yahu gelecek planlarimin arasında evlilik yok hatta sevgililik dahi yok.. Bnm de agzim yandi esprsine diyorum.. İzlemediyseniz seda sayanin programına bi adam katilmisti o diyordu 'benim evlnmye hakim yok mu seda abla' diye :)
o sınav gözümde büyümese bende gircektim zaten sınava girmek bile zordu
inşallah istedigin sonucu alırsııınnn
Bi bana mi pahali geldi?
Gel kardasimm gel. Allah razı olsun sağol.sen oku kazan sınavları neyim hizmetçiler tut kendine bizim gibi olma gariKolay gelsin apla
Su sınav geçsin yardıma gelicem:))
Ben 35-40tl alıyorumBi bana mi pahali geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?