Köprüden önce son çıkış!

Yok yahu gelecek planlarimin arasında evlilik yok hatta sevgililik dahi yok.. Bnm de agzim yandi esprsine diyorum.. İzlemediyseniz seda sayanin programına bi adam katilmisti o diyordu 'benim evlnmye hakim yok mu seda abla' diye :)

Kızlar ben utuye başlayım artık kaçta biter bilemicem. Ama baya kalori yaktirr.Du bakan kaç kalori yakilacakmis

Yok yahu gelecek planlarimin arasında evlilik yok hatta sevgililik dahi yok.. Bnm de agzim yandi esprsine diyorum.. İzlemediyseniz seda sayanin programına bi adam katilmisti o diyordu 'benim evlnmye hakim yok mu seda abla' diye :)

O çocuk ana haberlere kadar çıktı ya
Ne videolar döndü günlerce izleyip kopmustum

Senin bi başını bağlayak burda sap sap dolanma

o sınav gözümde büyümese bende gircektim zaten sınava girmek bile zordu
inşallah istedigin sonucu alırsııınnn

niye öyle olmuş o.
bende hep öyle derim ayrılıgın arkasından 1 ay geçer biri daha cıkar karşıma derken yine buhranlara girerim bi kendime kalamıyorum

o sınav gözümde büyümese bende gircektim zaten sınava girmek bile zordu
inşallah istedigin sonucu alırsııınnn

İnsallah canim sagolasin
Zor benim göbek adım
İmkansız biraz zaman alır

Evlide olsam şu hayatta paçami bi kurtariyim bi isim gücüm olsun demi ama

Cest mest yapanim yok pampa.. Bnde 40dan fazla vermezdm o ayakkabiya.. Hani beyaz fln olsa 70 neysede pembeyi herseylede giyemem diye almazdim..
Ama rengi cohoş sen bilirsin kendini simart istersen bi seferlik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…