Köprüden önce son çıkış!

Canta+sen bi ben edemiyonuz yahu cantayla tartilinca bile bnden azsin.. Eksigim yok fazlam var ben en son ilkokulda 42 kiloydum naptin bacim sen? Boyun kkaç kaç yasnda evlendin de 42kiloydun..

Benden sana seettirek bacı
Bosver @mandaliina ninkileri

yaa baya erken olmuş.
olsun mutluysan sıkıtı yok hemde cok güzel bence kocaman cocugun var
ben evlencem coocuk yapcam da 11 yaşına gelecekteee ben herhalde 50yi bulurum
Guzel yanlarida var
En guzel yani annecim yanibasimda
Oglum bi anneannede bi evde buyudu gitti

hoşbulldumm canım

bu saatte işten eve gelmek nasıl bi duygu allah kolaylık versin

Canik işten değil dersaneden geliyorum mali müşavirlik sınavına giricem kismetse 2 hafta sonra
Bide istanbuldayim 28 buçuk yaşındayım 2 yillik evliyim kV kişisi yoksa şiddetle evliliği öneriyorum

Canta+sen bi ben edemiyonuz yahu cantayla tartilinca bile bnden azsin.. Eksigim yok fazlam var ben en son ilkokulda 42 kiloydum naptin bacim sen? Boyun kkaç kaç yasnda evlendin de 42kiloydun..

Kanki çok cektim nisanlilik dönemi çok yipraticiydi benim için sinir stres yaptim mi yemek yiyemiyorum ben sinirim den 2 gün ağzıma şu dahi surmedigim günleri bilirim 26 bucukta evlendim 165 falanim duyun günü gelinlik büyük geldi ya kuaförde kizlar ne uğraştı aman neyse şimdi yiyom vallaha yavaştan alıyorum
Mesela ben galeta yi çekirdekli yerim uskudarda yapan süper bi fırın var
Açmayı alırım arasına Çokokrem sürer yerim
Ama çayı kahveyi şekersiz içerim öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek yemem

Kız gelinlik dedin de biz düğün öncesi esinle gittim gelinlik almaya bundan8sene önce bi gelinlik giydim pek güzel değildi ama aldık çünkü gelinlik 34bedendi. Kimseye olmamış indirmişler kalmış da kalmış.işte para gitmesin diye almıştım. Kiralama 500tl idi ben 250tl ye gelinlik duvak çiçek aldım hepsini.kakaladilar yane

:) kız su eilenn söylemek te bi çoraplarla tartilsa merak ettim 50 TL lık en az 1000kalori etkisi vardır onun

Kanki lelliye mi kandin sende 50 tl günün karı süper bir acitasyon sonucu benim sakalı ne çorabı yahu o paraylan güzel planlarım var maaş alsamda üstünü tamamlayip kulceleri 5lesem diorum:)))

Kanki lelliye mi kandin sende 50 tl günün karı süper bir acitasyon sonucu benim sakalı ne çorabı yahu o paraylan güzel planlarım var maaş alsamda üstünü tamamlayip kulceleri 5lesem diorum:)))
Kız yerim seni kulceli güzel. Ama yakışır da sana hanı 40 TL lık çorap. 10tl yı zulaya koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…