Ayy biz mi alistriyoruz napiyoruz anlamadim ki.Kıyafet konusunda değil ama diğer eşya aramada aynı benimki:))güldümbişey bulamaz evdeki:)bana sorar.. göüznün önündeki şeyleri görmez bakan kör:))Ama kıyafete ben karışmıyorum.. birsürü kravatı var sadece taktığı 2 adet):
mutfağa girer yemek bişey yapmak için o nerde bu nerde bana sorarbakar görmez benimki de:))Ah şu erkek milleti:))
Gecen biz tadilat yaptik ya hani ev oda falanaynıyız. isyan gibi olmasında kadın olmak istemezdim ya
sağol canım okuyorum dua ediyorum. birazdan geçiririm bu hissi inşallah. biraz da boğazlarım ağrıyor o da var. Allah herkesi hayra çıkarsınespoyraz canım deme öyle bi dua et içinden olur mu oku kendi kendine
Ccanım benimki baştan öyle alışmış.. Anasıgil alıştırmış hazıra.. ceremesinide biz çekiyoruz:)Neyse ben şikayetçi değilim canım..Dediğin gibi canları sağolsunda.. mutlu olalım yeter:)Ayy biz mi alistriyoruz napiyoruz anlamadim ki.
Neyse huzur olsun
Mutluluk olsun
Bereket olsun
Canları sağ olsun
Canım içinden zikr çek.. ferahlarsın.. Ya fettah çek rahatla canım..ben bugün depresifim size bulaşmayım. ben kendimi telkin eder. dönerim takılırım size yine. mutsuzken girdiğim ortamında canını sıkacakmışım gibi geliyor da hayde size ii günler
Bak bu konuda bende aynıyım..Gecen biz tadilat yaptik ya hani ev oda falan
Bu evde kartonpiyer yok eski ev
Dedim bari tullerin önüne perdelik yapalim stopyer
Ay onudami beceremez insan
Ver spatulayi elinede yakismiyo dedim
Spatula mi var burda diyo!
Allahımmm dedim kecilerime mukayet ol.
Saten alciyi suyla kardim
Harc yaptim
Spatulaylada surdum bi guzel ucundan tutarsin ama dimi?
Yani bunu yapabilirsin dimi? Dedim.
Simdi derz dolguyla doldurup boyicam kurusun da bi kac gün iyice.
Ben erkek olcakmisim kardesim kiz :)
Onunda eli hic yatkin degil boyle seylere anneme bizi karistirmissin bisiler olmus nolmus diyorum.
Ben anneme cekmisim.
sağol canımYa Fettah, Allah'ın en güzel esmalarından bir tanesidir ki sürekli okunması halinde Allah kişiye bereket, güzellik ve hayır ihsan eder. Okumaya devam edenin kalbi nur ile dolar, bütün ters giden işleri yoluna girer, hiç kimseye muhtaç kalacak duruma düşmez, mevki ve mertebe sahibi olur. Ya Fettah ismini her kim sabah namazının arkasından abdestli iken sağ elini kalbinin üzerine koyar ve bu esma-i şerifi okursa kalbi tertemiz olur ve rızkı bollaşır. Ancak her sabah namazının ardı sıra 71 kere okunmasın da fayda vardır. Uyumaya geçmeden önce sağ tarafa dönüp, elini başının altına koyarak ya Fettah ismini her gece okuyan kişinin rüyası güzel olur ve bilmediği bir takım şeyler Allah tarafından kişiye gösterilir.
Her gün güneşin doğmasına az bir zaman kala (doğmadan önce) 489 defa bu esma-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir. Aynı zamanda evlenmek isteyip de bir türlü hayırlı nasibini bulamayan kişilerinde aynı sayı ve zamanda Ya Fettah (Celle celalühü)ismini okumasında fayda vardır.
Allah'ın ''Ya Fettah ile Ya Rezzak'' ism-i şeriflerini sürekli hiç bırakmadan günde 100 defa okuyan kişinin Cenab-ı Hak rızkını bollaştırır, bereketlendirir ve kapalı kapları açar.
Özellikle sıkıntı bir süreç içerisinde olan kişi bu esma-i şerifi dilinden hiç düşürmeden okur ise zor gördüğü bütün işleri kolaylaşır, kurtuluşa erer ve feraha kavuşur. Borçları olan veya düşmanına galip gelmek isteyen bir kimse niyetini alıp 489 kere ya Fettah ismini söylerse Allah kişinin dileğini yerine getirir.
alıntıdır..
Aynen canım benim.. Bende her sabah işe gelirken yürüyoum ya.. boş boş yürümeyeyim diye bolbol çekiyorum..KIZLARIMCANLARIM ekürim bosuna eküridegiliz :)
Bende rezzak ve fettah cok cekiyorum.
Ya Gağni,ya muğni,ya cabbar, ya şafi,ya hayy,ya berr, ya hayyum kayyum, ya Rahman,ya Rakip hergün cektiklerim.
Allah'ım sonsuz kapılarini hep acsın.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
@freedoommmmm a amliyatinda
eilenn e sinavinda butun dardakilerin kapısı olsun.
(Kulun kula duası daha makbuldür herzaman sevdiklerinizede dua edin canlar.)
Amin canımAynen canım benim.. Bende her sabah işe gelirken yürüyoum ya.. boş boş yürümeyeyim diye bolbol çekiyorum..
aynen ya ganiğ ya muğni,
Ya rezzak ya fettah..
ya hadi.. bilimum başka tesbihatlarda.. ne yapalım zaten bişi yaptığımız yok ahiet azığı.. bunları yapayım bari dimi:))Rabbim kabl etsin her ne niyetle okuyorsak hepimizinde..
aynen canım.. bende ödev gibi belledim zaten.. İçimi ferahlatıyor okuduğum zamanlar..Amin canım
Ben sartlandirdim artik kendimi zaten insanin nefsi de alisiyo
Cekmeyince huzursuz hissediyorum kendimi.
oh mis canım.. Afiyet olsun şimdiden .. iyi gezmelerr.::))Ben hazirlanim yavas yavas hava miss
Oglumu okula birakip annemle kadiköy yapicaz.
Hep siz mi simit yiceksiniz yahu
Bi de su fakir yesin simit.
İyot,yosun kokusu lazım bana biraz.
Biraz marti sesi
Biraz insan ugultusu
Biraz mavi biraz hasret,biraz anı,biraz kacamak.
Herseyden biraz degil mi zaten hayat..
Saol canimoh mis canım.. Afiyet olsun şimdiden .. iyi gezmelerr.::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?