Köprüden önce son çıkış!

Canımsın ya allah razı olsun senden sabahtan beri ders çalıştım şimdi dersaneye gidiyorum
Havada güzelmiş hiç kombi yakmadim 2 gundur
Maaş aldım kesinti yapmışlar ücretsiz izinden dolayi sağlık olsun öyle yada böyle eşim den de ebren ve hileyle aldigim harciligimdan ayırdığım ve kenara koyduğum para suan 125 tl altına baktım uçmuş biraz elimde dursun bakiyim

Canım Rabbim seni istediğin mevkide ehil eylesin. Rabbim emeklerini hayra çıkarsın. Allah büyük en yakın zamanda yeminli mali müşavir olasın.
Şimdi bu altın kaç para onu diyiver hele

Şöyle derin derin cekmisindir inşallah denizin kokusunu. Sen gezince bende gezmiş oldum sağol:)

He bu arada öğlen eve geldim ilaç içtim. Mudurlerde izin verdi 3e kadar yattım uyudum sonra ise gittim.korkuyorlar zaar rapor neyim alırım diye git dinlen dediler.kendi kendimi de telkin ettim ohh yaşamak güzel Allahın verdiği yaşamda bunalmak da ne imiş hallederiz beynimizde etrafta değişen hiç bir şey olmasa bile

Deniz havasi cok guzeldi su insanlar nolcak?
Kalabalik,gurultu doyamadim denize bakcak oturcak yer bile yok
Oyle kenardan az dikilip izledim
Memleketde öylemi be
Oturuyorum bi kayaya izle izle dur saatlerce
Doy doyabilirse dalgalara.
Pek de bise bulamadim kendime seweat aldim geldim
Ogluma bisiler aldim

Canım canın sıkkin dahada sıkmim diye öglen yazmadim

Ama herkese oluyodur öyle zamanlar
Banada oluyo kendimi herkese bagirirken buluyorum
Gergin,sanki kötü bisi olmus gibi ama bisi yokken.

Sonra geciyo

Kendimi amacsız hiç,bosuna yasayan biri gibi hissediyorum ozamanlar
Kimseyle gorusmek istemiyorum
İs yapmak hic istemiyorum
Annem bile gelse konusmak istemiyorum

Ruhi bunalım oluyorum bazen
Sinirli,aksi, lanet(volkan konak aklima geldi)

Ortada bisi yokken değil.bazen öyle şeyler oluyor ki. Öyle tavırlar ben hayatımda kizsam bile rencide edici küçük düşürücü bir şey asla kimseye söylemem. Ama insanların nasıl rahatça soyleyebildiklerine karşısındakinin içini buruk buruk eden gözünde yaşları doldurana kadar hakaret edercesine hiç haketmedigi halde davranmalarına anlam veremiyorum. Bana ya da bir başkasına. İlk maruz kaldigimda kendimi ise yaramaz gerizekali gibi hissediyorum . sonra diyorum boyleleri olmasa iyi insanların kıymeti olmaz. Sonra kendimi kıymetli hissediyorum zaman alsada

Biraz rahat genis olmaz lazim
Ben de hic öyle biri degilim mesela
İnsanlar tuhaf

Canım Rabbim seni istediğin mevkide ehil eylesin. Rabbim emeklerini hayra çıkarsın. Allah büyük en yakın zamanda yeminli mali müşavir olasın.
Şimdi bu altın kaç para onu diyiver hele

Bitanesin ya allah razı olsun
Rabbim seninde gönlüne ferahlık versin her ne sıkıntın varsa gidersin insallah

Altını soramadim geç kalıyodum derse Enson Cumhuriyet altın 796 tl idi bugün 5 gibi bizim kulcelerde 120 olmuştur heralde

Son düzenleme:
Herkede hayirli geceler

Bende bu aksam dan itibaren esma okumaya başladım allah kabul etsin hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin insallah

KV den 40 tl alacağım vardı biraz zaman geçmiş diye KP 50 tl olarak göndermiş canim benim biliyor ya altın alicam :)) eşimle göndermiş 10 tl benden olsun eilenn bilir ne yapacağını demiş :)

Zula 125 ten 175 e çıktı allah bereket versin :)

Esim de sevdiğim bisküvi ve çikolatadan almış kadınlar günün kutlu olsun param bunlara yetti diyor yaa
Kızıyorum ama çok seviyorum bu adamı ya <3

yarın hiç giremem epey yoğun olucam hepinizi öperim

eilenn Allah bereketini versin canim
Esmalarin mucizeleri baslikli yazilar var arat bak istersen vaktin olunca
Ben sahsen esmalarin gucune inaniyorum yani esmalari cekmeye basladigimdan beri yoluna giren seyler acilan kapilar falan ilerleyen zamanlarda detayli anlatirim belki.

Mesela esimler iyi(parfum fabrikasi) bir yerden daha is bagladilar
Dünde baska bir firma aramis ve esimle görüsmek istemis
Davet etmisler
Orayada gidecek görüsmeye orasida olursa prim alicaz ordanda.

Benim esim esnafti evlendigimde kardesleriyle is batirdi tam 2sene batan dukkan borcu ödedik(faiziyle bide)

Kaynimin ev taksitlerini ödedi onu ev sahibi yapti
Tam 8ay issiz kaldı bocaladi hazir yedik hep.
Hic unutmicam özbeöz anneannemden borc para istedim(hayatimda ilk defa birinden para istedim) param yok dedi(var oldugunu biliyorum) benden 1sene sonra baskasina 8000tl borc verdigini ögrendim.

İnsanin nasil zoruna gidiyo anlatamam
Caresizligimden, esime sinirimden,parasizlikdan falan cok bunalmistim.

Rabbim hic ummadigimiz anda actı kapilarini çok sukur simdi ev bakiyoruz alsak falan diye

Ben cok sasiriyorum bazen.
Nerden nereye ne ara diye.

Bi yerden birikime baslanmali devami geliyo zaten

günaydın kızlar kızancıklar
ben iyim büyük bi sıkıntı var
müdür işi bıraktı at hırsızı kılıklı biri geldi onun yerine allahtan eski buralarda daha
ama bi sorun daha var teknik servisin a dan z ye olan elemanıda işi bırakıyor
ortada mı kalcam ne yapcam çözemedim eşimde üzüldü biraz ee nolcak dedi işsiz mi kalcam ne olcak anlamıyorum
canım sıkıldı biraz hayırlısı olsun
kızlar sen nasıl hamilesin dedi sabah otobüste hiç kilo almamışın dediler bana pek mutlu oldum ama

AsSsk ben burdayim kanka
Dükkanları(topikleri) teftiş ediyorum :)
Kaldırım mühendisi olarakdan.
Sıpaya kahvalti verdim
Sen napıyosun?
Umarım seni etkilemez o patron olayı
Segisim olunca düzende degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…