Kuzu yuzume suruyodum ben onu ne ise yariyomus icince
Zarari vamidir ki ? Okuyorum hemen saol kankitr_lelli
http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com/2012/09/bakn-su-mayann-yaptklarna.html
paylaşmak doğrumu bilemedim ama
fondoten etkisi yaratıyor
mükemmel bişey millet bana yüzüne ne sürdün çok güzel diyordu
hemde bebeğede iyi geliyor
saçlarım tırnaklarım mükemmel oluyor
Okudum cnm herkes memnuntr_lelli okudunmu canım
Anemiye iyi geliyomustr_lelli kuzu süt bozuktur ya neden zehirlensin ben kaç ay kullandım sonra üşendiğime bıraktım
aklıma geldi hamilelerin kullanımunda sıkıntı yoktur yazınca başladım
ay sonunda kan tahlilerime baktırcam bakalım nasıl olcak
Tamam canım baslicam.tr_lelli canım 2 hafta düzenli iç hayran kalırsın diyim hemen 2 güne bırakma
Kommmşummm çok geçmis olsun kuzularaSelam kızlar günlerdir bakamıyorum size ozledim valla ne cok alışmışım gecmisi okuyacak vaktimde yok bi selam çakıp kaçmak zorundayım benim iki kuzu ve ben fena hastayız öpüyorum hepinizi ozellikle hamiş arkadaslar olmak uzere hepiniz kendinize iyi bakın bu aralar herkes hasta
Arkadasim geldi kahve ictik
Evi supurdum
Nevresim degistirdim
Oglumla fen tekrar yaptik.
Esimde aksama ızgara bisiler alirim karisik dedi pilav vardi bisi yapmadım bende.
Pilavla ızgara yedik
Azcik seyle hemen doyuyorum artik
Simdide papatya cayı icicem
Survivor izliyoruz(esim trabzonsporlu yattara sevdalisi azcikda)
Esmalarimi cekip sıza
Çok alem insanın vesselam:) guldurdun beni. Bugün okul kahvaltı verdi sinifimiza öğrenciler veliler herkes vardı. Gözlem yaptım oğlum hiç kimseyle oynamadı. Sınıf arkadaşları erkek olanlar kosturdular falan bizimkini kimse cagirmadi bu da öyle tek başına işte balıklara falan baktı gezindi.içim bu acidi aglicaktim belli etmedim.bizim ki sessiz saki. İttirmez kaktirmaz. Vallaha üzüldüm ne yapabilirim ki hiç bir şey. Bizimkine ezim falan diyorlarmış anlatıyor anne ben de artık sensin ezik demek zorunda kalıyorum kötü şey söylemek istemiyorum ama zorluyorlardı beni diyor. Bazen diyorum çok mu doğru yetiştiriyoruz biraz acımasız mi olmaları gerek. Artik bu saatten sonra yapacak bisi yok. Kendince bir yol çizecek ben hep yanında olamam ya.Arkadasim geldi kahve ictik
Evi supurdum
Nevresim degistirdim
Oglumla fen tekrar yaptik.
Esimde aksama ızgara bisiler alirim karisik dedi pilav vardi bisi yapmadım bende.
Pilavla ızgara yedik
Azcik seyle hemen doyuyorum artik
Simdide papatya cayı icicem
Survivor izliyoruz(esim trabzonsporlu yattara sevdalisi azcikda)
Esmalarimi cekip sızarim suralarda bi yerlerde
Dun esim bi koltukda bi ben bi koltukda uyuya kalmisiz bi uyandim saat 3
İsik yaniyo tv acik
Kalk bakimmm herif ise gitcen dedim adam valla giyinmeye gidiyodu az kalsin
Yat la yat hadi izin veriyorum dedim
canım cok bağımlı yetiştirme cocuğunu nacizane fikrim.bir de öğretmenle konuş gruba dahıl olacak oyun vs oynatır sorumluluk verir siz de verin sorumluluk.ev cevresınde arkadaslarıyla nasıl.hakkını araması gerektığını öiretın bır de oyun kurmayı öğrensın hep oyuna dahıl olmayı beklemeyıp oyunu o kursun mesela.kendine güvenini sağlayacak seyler bulun yapabilecekleri seylerle gaz verın.nacizane fikir tam gözlem ve bilgim olmadan oldu ama kusura bakma yanlış şeyler söylemış olabilirmÇok alem insanın vesselam:) guldurdun beni. Bugün okul kahvaltı verdi sinifimiza öğrenciler veliler herkes vardı. Gözlem yaptım oğlum hiç kimseyle oynamadı. Sınıf arkadaşları erkek olanlar kosturdular falan bizimkini kimse cagirmadi bu da öyle tek başına işte balıklara falan baktı gezindi.içim bu acidi aglicaktim belli etmedim.bizim ki sessiz saki. İttirmez kaktirmaz. Vallaha üzüldüm ne yapabilirim ki hiç bir şey. Bizimkine ezim falan diyorlarmış anlatıyor anne ben de artık sensin ezik demek zorunda kalıyorum kötü şey söylemek istemiyorum ama zorluyorlardı beni diyor. Bazen diyorum çok mu doğru yetiştiriyoruz biraz acımasız mi olmaları gerek. Artik bu saatten sonra yapacak bisi yok. Kendince bir yol çizecek ben hep yanında olamam ya.
Neyse babamız aldı olgusuyla gezMelere gitti . bende evi silip supuruyorum. İş güç bitmiyor.opuyorum hepinizi.
neymiş bu içilen merak ettım demır düşük benimdetr_lelli canım 2 hafta düzenli iç hayran kalırsın diyim hemen 2 güne bırakma
Oglun ogluma cok benziyo ozaman karakter olarak burcu ne?Çok alem insanın vesselam:) guldurdun beni. Bugün okul kahvaltı verdi sinifimiza öğrenciler veliler herkes vardı. Gözlem yaptım oğlum hiç kimseyle oynamadı. Sınıf arkadaşları erkek olanlar kosturdular falan bizimkini kimse cagirmadi bu da öyle tek başına işte balıklara falan baktı gezindi.içim bu acidi aglicaktim belli etmedim.bizim ki sessiz saki. İttirmez kaktirmaz. Vallaha üzüldüm ne yapabilirim ki hiç bir şey. Bizimkine ezim falan diyorlarmış anlatıyor anne ben de artık sensin ezik demek zorunda kalıyorum kötü şey söylemek istemiyorum ama zorluyorlardı beni diyor. Bazen diyorum çok mu doğru yetiştiriyoruz biraz acımasız mi olmaları gerek. Artik bu saatten sonra yapacak bisi yok. Kendince bir yol çizecek ben hep yanında olamam ya.
Neyse babamız aldı olgusuyla gezMelere gitti . bende evi silip supuruyorum. İş güç bitmiyor.opuyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?