Köprüden önce son çıkış!

Sayfa kullanılmıyo diyo googleden bakim kullananlara

tr_lelli Yok kanki ben içiyorum kızım için çok besleyici
kan değerlerini dengeliyor iyi oluyor demir hapımı içmiyorum
ilaç içmek istemiyordum iyi oldu aklıma geldi

Okudum cnm herkes memnun
Fakat taratirken kk yorumlarini gordum okudum biri ablam zehirlendi bundan yazmis tirstim
Her bitki cayini bile icemem ben
Mesela yag yakan caylarmis karisimlat midem hassas ama denicem az biseyle
Bakim tadi nasil

tr_lelli kuzu süt bozuktur ya neden zehirlensin ben kaç ay kullandım sonra üşendiğime bıraktım
aklıma geldi hamilelerin kullanımunda sıkıntı yoktur yazınca başladım
ay sonunda kan tahlilerime baktırcam bakalım nasıl olcak

Anemiye iyi geliyomus
Kan,b vitamini protein falan yaziyo baya okudum.
Bakalim azcik baslarim belki
Benim gunese hassasiyetim var cildim lekeleniyo ayrica cildim icin krem vs kullaniyorum.
Aman bi bitmiyo

Selam kızlar günlerdir bakamıyorum size ozledim valla ne cok alışmışım gecmisi okuyacak vaktimde yok bi selam çakıp kaçmak zorundayım benim iki kuzu ve ben fena hastayız öpüyorum hepinizi ozellikle hamiş arkadaslar olmak uzere hepiniz kendinize iyi bakın bu aralar herkes hasta

Kommmşummm çok geçmis olsun kuzulara
Evet cnm benim oglusunda karni agrıyo
Dikkat et firsat buldukcada gel

Arkadasim geldi kahve ictik
Evi supurdum
Nevresim degistirdim
Oglumla fen tekrar yaptik.
Esimde aksama ızgara bisiler alirim karisik dedi pilav vardi bisi yapmadım bende.
Pilavla ızgara yedik
Azcik seyle hemen doyuyorum artik
Simdide papatya cayı icicem
Survivor izliyoruz(esim trabzonsporlu yattara sevdalisi azcikda)
Esmalarimi cekip sızarim suralarda bi yerlerde

Dun esim bi koltukda bi ben bi koltukda uyuya kalmisiz bi uyandim saat 3
İsik yaniyo tv acik
Kalk bakimmm herif ise gitcen dedim adam valla giyinmeye gidiyodu az kalsin

Yat la yat hadi izin veriyorum dedim

Çok alem insanın vesselam:) guldurdun beni. Bugün okul kahvaltı verdi sinifimiza öğrenciler veliler herkes vardı. Gözlem yaptım oğlum hiç kimseyle oynamadı. Sınıf arkadaşları erkek olanlar kosturdular falan bizimkini kimse cagirmadi bu da öyle tek başına işte balıklara falan baktı gezindi.içim bu acidi aglicaktim belli etmedim.bizim ki sessiz saki. İttirmez kaktirmaz. Vallaha üzüldüm ne yapabilirim ki hiç bir şey. Bizimkine ezim falan diyorlarmış anlatıyor anne ben de artık sensin ezik demek zorunda kalıyorum kötü şey söylemek istemiyorum ama zorluyorlardı beni diyor. Bazen diyorum çok mu doğru yetiştiriyoruz biraz acımasız mi olmaları gerek. Artik bu saatten sonra yapacak bisi yok. Kendince bir yol çizecek ben hep yanında olamam ya.
Neyse babamız aldı olgusuyla gezMelere gitti . bende evi silip supuruyorum. İş güç bitmiyor.opuyorum hepinizi.

canım cok bağımlı yetiştirme cocuğunu nacizane fikrim.bir de öğretmenle konuş gruba dahıl olacak oyun vs oynatır sorumluluk verir siz de verin sorumluluk.ev cevresınde arkadaslarıyla nasıl.hakkını araması gerektığını öiretın bır de oyun kurmayı öğrensın hep oyuna dahıl olmayı beklemeyıp oyunu o kursun mesela.kendine güvenini sağlayacak seyler bulun yapabilecekleri seylerle gaz verın.nacizane fikir tam gözlem ve bilgim olmadan oldu ama kusura bakma yanlış şeyler söylemış olabilirm

Oglun ogluma cok benziyo ozaman karakter olarak burcu ne?

Benim oglumda sakin yapilidir
Okula birakip duvarin dibinden izliyorum hergün napıyo diye
Kavga edenlerle oynamiyo
Kavga edenleride anlatiyo bana
Sukur hic dayak yeme olayimiz falan olmadi
Dikkat ediyorum esyalarinada sahip cikiyo
1.sinifdan beri tanidigi 2arkadasiyla ayni sinifta onlarla oynuyo genelde.
Birbirlerini cok koruyolar

Bende ilerki yaslarda ezilecegini dusunuyorum acikcasi lise döneminde daha deli dolu cocuklar oluyo

Disari cikip oynamaz
Kurslara gitmek istemez(yalvariyorum ama yok)

Dogayi seviyo,sakinligi seviyo,sessizligi seviyo
Herkesle oynamak istemiyo
Hoslanmadigi(yaramaz olduklari icin odasina esyalarina zarar veriyolarmis) icin 2kisinin gelmesini bile istemiyo anneleri arkadasim hafta sonu gelmesinler diyo.

Bakalım napcaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…