Ayy galiba zehirlendim birşeyden bi kÇ gün kötü geçti o bitti regli başladı regli benim için ayrı bi facia geliyor,geldi,gittiFeraceli düzelemedin mi kızçem sen
Okadar hasta olmakda neymis bu yastaNere gezimyom be evdeyim hep hastayım kaç haftadır insan bi tas çorba alır gelir
Gecmis olsun canım cabuk toparlanirsin insAllah.
Biz ayni
@eilenn sinava calisiyo
Kizlarda iyi takiliyoruz.
sağolun kızlar bugun daha iyiyim.rapor aldım ygs görevını de iptal ettım evde dınlenıyorum ptsı başlıyacam inşallah.Canım ameliyata gerk olmamsına sevindim canım.. Hadi hayılrısı olsun ..
Canım kötünün iyisi gibi düşün..sağolun kızlar bugun daha iyiyim.rapor aldım ygs görevını de iptal ettım evde dınlenıyorum ptsı başlıyacam inşallah.
dün doktor normal düşük dedi dış gebelik değil dedi kürtaja gerek yok dedi buyuk ksmı gıtmış dedi parca kalmaz dedi normal hayata devam et regl gibi düşün dedi
bende daha ıyıyım agrım yok kanama azaldı.bir atlatayaım da sohbte doncem inşallah.bı hafta daha ızın alayımtr_lelli :)
aynen canım dış gebelik dıye cok korkmuştımCanım kötünün iyisi gibi düşün..
Hakkında hayırlııs olsun canım..Buna da şükür..
sağol canım
Sağolasın bakıyorum bakalım :)
Okadar hasta olmakda neymis bu yasta
Kalk bakim kalk kalk:)
Hava mis dukkani temizleyelim senle
Teşekkürler canımFeraceli geçmiş olsun canım
Atlatirsin insAllah canım ge hemen iyilesincesağolun kızlar bugun daha iyiyim.rapor aldım ygs görevını de iptal ettım evde dınlenıyorum ptsı başlıyacam inşallah.
dün doktor normal düşük dedi dış gebelik değil dedi kürtaja gerek yok dedi buyuk ksmı gıtmış dedi parca kalmaz dedi normal hayata devam et regl gibi düşün dedi
bende daha ıyıyım agrım yok kanama azaldı.bir atlatayaım da sohbte doncem inşallah.bı hafta daha ızın alayımtr_lelli :)
Simsisin döneceği yok sen ondan umudunu kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?