Bebeğim aynısını bizde düşündük şimdi buyuycek bende ücretsiz, izin ali cam mecbur demi vermeye zaten vermezse çıkışımi verir o zaman daha iyi hem kıdem alırım hemde işsizlik olur demi oylekızlar dün akşam eşimle konuşuyoruz
bir arkadaşı var evli bir tane de çocukları var maddi olarak biraz sıkıntıdalar şuan
anne doğum yapınca işi bıraktı eşimin arkadaşıda bir dönem işsiz kaldı falan kötü günler geçirdiler
çocuklarını hastaneye götürecek paraları yoktu o derece yani
şimdi çocuğu kızın annesine bırakmışlar kız çalışacakmış
bende dedim ki valla bizimde olursa aynı böyle olacak benim iş anneme yakın çocuğu ona bırakırım çalışırım mecbur
ertele ertele nereye kadar 30 oldum zaman geçtikçe zor olacak.. biz iyi şartlarda büyütelim istiyoruz ama o iyi şartlara eriştiğimizde acaba sağlığımız yerinde olacakmı hiç düşünmüyoruz dedim
eşimde doğru diyosun 6 ay ücretsiz izin alırsın 4 ayda gebelik izni nerdeyse bir yaşına kadar kendin bakmış olursun emzirirsin sütün olursa falan dedi şu yorgunluğumu atlatıyım bir iki aya başlıyoruz inşallah denemeye :)
Yap gitsin kanka ya büyür anlamazsın bilemkızlar dün akşam eşimle konuşuyoruz
bir arkadaşı var evli bir tane de çocukları var maddi olarak biraz sıkıntıdalar şuan
anne doğum yapınca işi bıraktı eşimin arkadaşıda bir dönem işsiz kaldı falan kötü günler geçirdiler
çocuklarını hastaneye götürecek paraları yoktu o derece yani
şimdi çocuğu kızın annesine bırakmışlar kız çalışacakmış
bende dedim ki valla bizimde olursa aynı böyle olacak benim iş anneme yakın çocuğu ona bırakırım çalışırım mecbur
ertele ertele nereye kadar 30 oldum zaman geçtikçe zor olacak.. biz iyi şartlarda büyütelim istiyoruz ama o iyi şartlara eriştiğimizde acaba sağlığımız yerinde olacakmı hiç düşünmüyoruz dedim
eşimde doğru diyosun 6 ay ücretsiz izin alırsın 4 ayda gebelik izni nerdeyse bir yaşına kadar kendin bakmış olursun emzirirsin sütün olursa falan dedi şu yorgunluğumu atlatıyım bir iki aya başlıyoruz inşallah denemeye :)
Yap gitsin kanka ya büyür anlamazsın bilem
Esimde seneye bebek sevcez ona göre diyo surekli
Psikolojik baski altindayim esim bana mobing uyguluyo :)
Benim esim hep o bereketiyle gelir diyobende o kadar çok isterimki yaptığım mobingin 10 da 1 ni göreyim :)
eilenn bence saklama eşler arasında gizli olmamalı bence
Esin zorda kalinca bozduralim der mi?bide eşim şey demişti bizim amacımız kimseye muhtaç olmadan çocuğumuza kendimiz bakmak
bende eminim ki annen de annemde ne bizi ne de çocuğumuzu aç açıkta bırakmazlar hem ben güzel şeyler yapıyorum zaten senin için rahat olsun dedim
altın biriktirdiğimi bilmiyor ya belki bilse içi daha rahat eder diye düşündüm sonra ne dersiniz ben şu zamanda başladım çalışabildğim kadar fedakarlık gösterip birikim yapacağımen azından evde olduğum zamanlarda çok acil bişey olursa kullanabileceğimiz birikim var desemmi acaba?
Benim esim hep o bereketiyle gelir diyo
Ya gecen konusmak istedim
Tamam suan durumumuz iyi bende calismiyorum bakariz ama birikim falan daha istediklerimi alamadim. Çocugun dershaneye gitmesi gerek, ondan kısamam ben, teog var önünde önceden baslamasi lazim falan dedim.
Benim cok nedenlerim var bazisina göre bahane olabilir, dogmamis cocuga don bicmek olarakda algilabilir, ama ben her konuda onceden boyle kuruyorum yapim bu.
Benim evim 2+1 suan burdan cikmam imkansiz.
cocuguma bir oda yapamamak beni mutsuz edicek eminim
Oglumun duzenini bozamam zaten sesten hoslanmayan bi cocuk birde ergenlik caginda olacak.
Odasi olmicak yani
Esim yazin daha gec saatlerde geliyo surekli ben kosturcam yine herseyine bebegin.
Tekrar en bastan baslamak
Eve kapanmak
Yani zaten panikatak var tekrar eski halime dönmek korkutuyo beni.
Ouf oglum tek basina kalcak diyede bir yanim istiyo ilerde belki tutunacak dal olurlar diyorum birbirlerine.
Ama esimlerin kardes baglarinida gorunce amann bunlar gibi olcana hic olmasin tek kalsin diyorum
Esin zorda kalinca bozduralim der mi?
Huyunu bilrsin az cok
Benim esim hastalik kaza bela olmazsa keyfe keder asla dokunmaz dokundurtmaz mesela.
Aynen birde oglumun kardes istememesi üzüyo benicanım herkes çok iyi şartlarda büyütmek istiyor
bir eksiği olmasın diye düşünüyor
ama kısmet canım
bilemezsin belki abi kardeş öyle bi bağları olacakkki herkes onları kıskanacak
ben mesela hiçbirşeyim olmasın ablam olsun derim hep herşeyim o benim
ilk doğduğunda odaya gerek yok bence bir beşik işi halleder
biraz büyüdüğünde ev değiştirirsiniz belki neyin ne olacağı belli olmaz
biz kadınlar herşeyi düşündüğümüz için çabuk yaşlanıyoruz
hastalanıyoruz zaten
Her zorda kalindiginda kullanilinca yerine koyulmuyo canım.ya bizim parasız geçirdiğimiz çok günler oldu çok şükür bugünlerimize
ama şu birikim işine 100 tl ile başladığımda yine elimizde para olmadığı bi gün
ben dersaneye gidicem hiç harçlığım yok dedim
kumbaradaki 100 tl yi kullan demişti
onda olsa verir ben zor durumda kalmıyım diye onu dediğini düşünüyorum
düzenli gelmiyo onunda maaşı yoksa bunlara tamah etmez
özellikle altın yapıyorum ve işte bırakıyorum ki alıp bozdurması zor olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?