Oo kanka sen iste ben hep dogustan hazırım :)ben sokakta göbek atmak istiyorum o kadar enerjik ve mutluyum
kaynanagili sınavdan bir gün önce memlekete yolladım
c.tesi pazar sınavıda atlattm çok şükür
AsSsk yeni evin hayırlı olsun canım
tr_lelli kanki yarın bazara gidek hasta numarası yapim ben işe
@freedoommmmm canım bugün geldim geçmişi okuyamadım iyisindir inşallah
İnsAllah emeginin karsiligini alicaksinyav işte ben mi sınava girdim sınavmı bana girdi bilmem
komisyon değişmiş seneler sonra süpriz sorularla karşılaştık
7 dersten sınava girdim 5 inden iyi not bekliyorum
2 dersten yüksek ihtimal kalacağım son durum bu şekilde
amaaa yine de mali müşavir olmaya epey yakınım allahın izniyle
Giderken cok tereddutluydum ozellikle hani siyasi parti olmasi korkutuyodu rahat durmuyolarki
Bu arada ben 1kilo verdim.
Açlıgın dibini siyira siyira 1kilocuk
O ictigim yesilcaylarin tarcinli sutlerindemi hic hatri yok bee.
1kilo nedir ya ?
Aynen kankatr_lelli inşallah kanki emek veren herkes karşılığnı alsın hayır sonuçlar alalım inşallah
ben emek verdim çaba gösterdim fedakarlık yaptım allah biliyor işimi ona bıraktım
hakkımda ne hayırlısı ise o olsun...
siyasi partileri böyle beleş işler için kullanıcan zaten başka da hiçbirinin bir işe yaradığı yok
Aslında evet 2yildir da korudugum kilo vermek zor oluyo yerlesmis kiloyu.kanki yavaş kilo verirsen çabuk almazsın işte daha iyi
hızla kilo verip hemen geri almak hiçte iyi değil bence
Peki cnm ihtiyac duyarsan anlat kuzu yada aksam konusuruztr_lelli canım saanada günaydın.. bu arlar biraz depresim ondan pek yazmıyorum.. arada bakıyorum sadece.. aman siz iyi olun arkadaşlar.. Üstümde acayip bir kasvet havası var.. Şu depresif halden çıkarsam yazarım gene inş bolbol canım.öpüyorum hepinizi....
Aslında evet 2yildir da korudugum kilo vermek zor oluyo yerlesmis kiloyu.
Ekmegi özledim
Sandövic yemeyi falan.
Biraz daha idare edimde kış gelice yine salarım:)
tamam canım .. görüşürz .. bende seni öpüyorum..Peki cnm ihtiyac duyarsan anlat kuzu yada aksam konusuruz
Öptüm cnm
Okumadım ama çok duydum..Alıp okumalı en iyisii.. çok sağol canım..çok şükür veren rabbime ama aylardır sandiviç tost yemekten beynim hamurlaştı
hiç özleme öyle şeylerr :)
KIZLARIMCANLARIM canım selam bugün uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabını ikinci kez okumaya başladım
okudun mu okumadınmı bilmem ama tekrar tekrar okunulası bir kitap canım Allahım ne sıkıntın ne huzursuzluğun varsa yardımcın olsun
Canakkalde cok yurudum onuda kesin orda vermisimdirtr_lelli yavrum ben 77 yi gördüm en son bi başladım rejime 58 düştüm yaparsın sende 2 3 kilo verilmez zaten sen yürü ip atla sikilas
Kız eskiden kilo almamaya çalışıyor um artık doğumdan hem e. Sonra ver cem ben daynamam kiloya artıkCanakkalde cok yurudum onuda kesin orda vermisimdir
Dag bayir ciktik
Yemekde yemedim sadece corba ictim ekmeksiz, bi de bol su
Her mola wc kostum havasimi carpti nolduysa.
Sen beni gecicen kanki.
Benim esim verme diyoKız eskiden kilo almamaya çalışıyor um artık doğumdan hem e. Sonra ver cem ben daynamam kiloya artık
Eskiden sevgiliyle. Koca min dibinsde incecik gacilar var hasedimden xayifladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?