- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
bende çok kitap okurum da ondan sordumAllah de ötesini bırak
daha önce okumuştum şimdi tekrar okuyorum
Sen yırttın kanki
eilenn kizim ne aglaması lan
Benim ki gittigi an evde bayram havasi oluyodu sahsen tarafımca mendil alip oynayasim geliyodu.
Ama farkliyiz tabiki sen hafta sonlari arada gidiyodun yanina
Benimki evime yerlesiyodu
Ayri evi olsaydida gidip temizleseydim haftada 1gitseydim yeterki ayri olsaydi
Boyle tatsizliklar olmazdi
eşim doğruyu yanlışı görebiliyorsa şükretceksin pampa..Sen yırttın kanki
Keske bende en basta rengini görebilseydim de kırmizı karti cikarsaydım
Belki hic bukadar yipratmicakdım kendimi
Hersey daha guzel olcakti.
Kader aglarini bana örer ancak zaten
benimde yüzümü bi gülümseme aldı :) Allah razı olsun ondan ne diyelimevi barkı ayrı olunca daha iyi tabiki
burda oldukları zaman çok alışıyorum ben bide gitmeden evvel dondurucuda neyi var neyi yok
bana verdi derin donurucusunda da tutabilirdi biliyorki sıkıntıdayız verdikleriyle 2 ay yemek yaparım nerdeyse
bide salçam kalmamış dedim salçasını ikiye böldü bu sana bu bana diye
bunlarda adet bide memlekete giderken konu komşu makarna çay bakliyat getiriyomuş onlarıda bana verdi
Allah razı olsun kadından valla daha ne yapsın insanlık yaptı resmen o yüzden çok duygulandım bende onlar giderken
Benim.k.v benim evimdeki sekeri,receli,makarnayi alip diger cocuklarina goturuyodu onlarda yok diyeevi barkı ayrı olunca daha iyi tabiki
burda oldukları zaman çok alışıyorum ben bide gitmeden evvel dondurucuda neyi var neyi yok
bana verdi derin donurucusunda da tutabilirdi biliyorki sıkıntıdayız verdikleriyle 2 ay yemek yaparım nerdeyse
bide salçam kalmamış dedim salçasını ikiye böldü bu sana bu bana diye
bunlarda adet bide memlekete giderken konu komşu makarna çay bakliyat getiriyomuş onlarıda bana verdi
Allah razı olsun kadından valla daha ne yapsın insanlık yaptı resmen o yüzden çok duygulandım bende onlar giderken
dün akşam dan kuru fasulye haşlamıştım bu akşam gidince hemen pişireyim diye
öğlen yemeğinde de kuru vardı neysem ben daha güzel yaparım bizim yemekçi abilerden
eilenn ben biberi buzluktan çıkarınca sıcak suya sokup çıkarmıştım.hemen içini doldurup pişirmiştim
ama burda abla var o direk don halde doldurmuş. bende 1 poşet var normal suyla yıkayıp denicem :)
eilenn canım cikar hemen bi yika doldur cok bekletme disarda hatta donkende doldurabilirsin parcalanmaz.
Benim buzlugum geniz degil pek koyamiyorum sıgmıyo
Madımakk mıtmm ozaman bu akşam kuru yapim 2 gün yeriz perşembe akşam eve gidince yaparım dolmayı inş.
kanka benimde çok geniş değil ama parlakçığım bi el attı ben ezber yapıyorum (ders çalışıyorum) o buzluğa mamaları yerleştirdi bir sürü mama oldu çok şükür barbunya nohut kuru madımak kırmızı biber yeşil biber taze fasulye acuk et miss miss allah bereket versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?