Köprüden önce son çıkış!

lütfen kaynanaları yarıştırmayalım tr_lelli
şampiyon belli
Sen yırttın kanki
Keske bende en basta rengini görebilseydim de kırmizı karti cikarsaydım
Belki hic bukadar yipratmicakdım kendimi
Hersey daha guzel olcakti.
Kader aglarini bana örer ancak zaten

evi barkı ayrı olunca daha iyi tabiki
burda oldukları zaman çok alışıyorum ben bide gitmeden evvel dondurucuda neyi var neyi yok
bana verdi derin donurucusunda da tutabilirdi biliyorki sıkıntıdayız verdikleriyle 2 ay yemek yaparım nerdeyse

bide salçam kalmamış dedim salçasını ikiye böldü bu sana bu bana diye

bunlarda adet bide memlekete giderken konu komşu makarna çay bakliyat getiriyomuş onlarıda bana verdi

Allah razı olsun kadından valla daha ne yapsın insanlık yaptı resmen o yüzden çok duygulandım bende onlar giderken

Sen yırttın kanki
Keske bende en basta rengini görebilseydim de kırmizı karti cikarsaydım
Belki hic bukadar yipratmicakdım kendimi
Hersey daha guzel olcakti.
Kader aglarini bana örer ancak zaten
eşim doğruyu yanlışı görebiliyorsa şükretceksin pampa..
en önemli görev erkeğe düşüyo

benimde yüzümü bi gülümseme aldı :) Allah razı olsun ondan ne diyelim

Benim.k.v benim evimdeki sekeri,receli,makarnayi alip diger cocuklarina goturuyodu onlarda yok diye
Banada sormadan
Eslerimiz ortak is yapiyodu yani esitiz

Ama olurmu benim annem bana alisveris yapiyodu(hala oyle almadan durmuyo) gozu onlardaydi yani annemin evime aldiklarini eltimler yiyodu
Bisi desen kavga cikiyodu.

Aiyy ne cekmisim la ben

Allahım beni kurtardi yemin ediyorum

dün akşam dan kuru fasulye haşlamıştım bu akşam gidince hemen pişireyim diye
öğlen yemeğinde de kuru vardı neysem ben daha güzel yaparım bizim yemekçi abilerden

dün akşam dan kuru fasulye haşlamıştım bu akşam gidince hemen pişireyim diye
öğlen yemeğinde de kuru vardı neysem ben daha güzel yaparım bizim yemekçi abilerden

bende pazar yapmıştım pazarteside iş yerinde yedim benimki daha güzeldi

Mia- ohh ellerine sağlık afiyet bal olsun yarasın minnoşa :)

kızlar bişey sorcam

buzlukta kırmızı ve yeşil dolmalık biber var kv içlerini temizleyip atmış buzluğa koca bir poşet vermişti
bende dolma yapayım diyorum 2 gün sonra falan
buzluktan biberleri akşamdan çıkartıp tezgahta mı bekletiyim
yoksa dolabın alt kısmında mı bekletmem gerek hiç yapmadım da

eilenn ben biberi buzluktan çıkarınca sıcak suya sokup çıkarmıştım.hemen içini doldurup pişirmiştim
ama burda abla var o direk don halde doldurmuş. bende 1 poşet var normal suyla yıkayıp denicem :)

@freedoommmmm canım çok çok geçmiş olsun bir süredir izinliydim sınav nedeniyle de giremedim şimdi geçmişi okuyunca gördüm Allah yardımcın olsun herşeyde bir hayır vardır

geçen sene bu zamanlarda bende düşük yaptım kısmetten öte köy yok kendini işine gücüne ver kafanı dağıt hazır hissettiğinizde tekrar denersiniz canım :)

bilemedim bende şimdi ne zamandır dersane falan epey uzaklaştım mutfaktan
bu hafta kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum

eilenn canım cikar hemen bi yika doldur cok bekletme disarda hatta donkende doldurabilirsin parcalanmaz.
Benim buzlugum geniz degil pek koyamiyorum sıgmıyo

eilenn canım cikar hemen bi yika doldur cok bekletme disarda hatta donkende doldurabilirsin parcalanmaz.
Benim buzlugum geniz degil pek koyamiyorum sıgmıyo

tmm ozaman bu akşam kuru yapim 2 gün yeriz perşembe akşam eve gidince yaparım dolmayı inş.

kanka benimde çok geniş değil ama parlakçığım bi el attı ben ezber yapıyorum (ders çalışıyorum) o buzluğa mamaları yerleştirdi bir sürü mama oldu çok şükür barbunya nohut kuru madımak kırmızı biber yeşil biber taze fasulye acuk et miss miss allah bereket versin inşallah

Madımakk mı
Kanka nereli bunlar sivas? Ordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…