Köprüden önce son çıkış!

kızlar bu benim 8 haftalık göbeğim yani ben gayet göbeksz 48 kilo bir bayandım ama birdenbire göbek fırladı giti her ay cekiyorum :) 9. ayda kadraja sıgamayacam bu gidişle he he he

Eklentiler

• 12714496_1742280392671379_1938725565_n.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 56
TOPUK TIKIRTISI maşallah çok fit hamile kalmışsın ne güzel :)

bence her hafta çekin fotolarınızı ilerde anı olur :))

TOPUK TIKIRTISI maşallah çok fit hamile kalmışsın ne güzel :)

bence her hafta çekin fotolarınızı ilerde anı olur :))

her hafta cekince fark belli olmuyor her ay iyidir 9 fotograf yapar bi de doğagacı gün 10 işte yeter :) fitim canım kızımda da 45 le kaldım 62 ile doğurdum sonra hemen verdim ben zaten minyonum boydan da fukarayım klasik türk kadını ki ki ki

TOPUK TIKIRTISI kuzum ben 77 kilodan 58 düştüm derim elastik sıkılaşmak için bişey yapmadım hamile kalınca rahat olsun diye çatlamam yani
nasıl değişim yaşamışın valla

canım orası hiç belli olmuyor ya biraz genetik mesele beyaz tenlilier daha cok catlıyor annene sor annen catlamışsa senin de olur catlak

eilenn yafrum ben foto çekemem takıntım var biliyon

ne takıntısı canım ya cek görelim ne olacak gayet de normal kilon hem kilo olsa ne olacak önemli olan saglık bakın şimdi ben doğurana kadar tostoparlark olacam yuvarlarsınız top niyetine :)

Ben ev yolcusu hiç istemiyorum ablamdan ayrılmak ooofff oofff 14 gündür alıstım ya

ah kuzum yine gelirsin ne güzel ablan var cok isterm ama benim yok abla yok görümce yok sülalede kız yok ya

TOPUK TIKIRTISI canım annem de çatlak var ama 5 tane bebesi var
ama çatlıycaksan ne yapsanda önüne geçemiyon

öyle tabi ama krem va yag işe yarıyor en azından minimize edersin ben kızımda lierac krem kullandım göbeği gördün kaymak gibi sıfır catlak kimse doğurduguma inanmıyordu ki sezeryen oldum 18 kilo aldm sadece totom catladı o da ben salak gibi oralara sürmedim cünkü bilmiyordum aklıma da gelmedi acıkcası benim annem de de var catlaklar bunda akıllandım kol bacak baldır göğüs komple yaglıyorum aklında bulunsun yine de

ay ay neler öğreniyorum sayenizde

ajandamı not alıcim hepsini

TOPUK TIKIRTISI tamam canım kilo alımım hızlanmaya başladığında saf zeytinyağı ile takılırım
kantoronda var doğal

TOPUK TIKIRTISI alışveriş tüyolarıda lazım
abartısız şeyler almalıyım gerekli gereksiz şeyler istemiyorum

canım zeytinyagı olmaz kantaron da ondan yapılıyor o da olmaz kıllandırır söyleyim bacım kılları besliyor zeytinyagı sonra her yanın şeftaliye döner bebe yagı badem yagı vs sür vazelin falan da olur alışveriş işini uzun uzun konuşuruz mesela sakın biberon temizleyici alma sakın telsiz ıvır zıvır gibi saçma seyler alma kıyafet 3-5 parça al onlarca takım hediye gelecek aldıklarını sakın kküçük alma cünkü yıkayınca minnacık kalacaklar ve bebekler cabuk büyüyorlar 1 numara bez en fazla 1-2 paket al stok yapma cünkü hemen büyüecek kullanamazsn 2 no al aklıma geldikçe yazarımm

mesai bitti bacılar ben kaçar kuzumu cok özledim eve gitcem yemek yapcam ohooo cok işim var geceleri giremiyorum telaştan şimdilik hoşça kalın öpüldünüz :*

abla candır ya ben 1 saat göriyim ayrılırken içim burkuluyor
Öyle vallaha stresten modem alt üst oldu
Görümce olmasında zatii abla gibi yok ya yok annem o benim

Ne yedim bee gobusum fasulyeliler kadar oldu
eilenn emirerim soda vir baga
Muhafizlarilada soyle atımı hazirlasinlar
Kanuni sultan suleyman beni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…