- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
TOPUK TIKIRTISI canım yağlanma gibi düşüncem olmadı ama dediklerin aklımda bulunsun
TOPUK TIKIRTISI maşallah çok fit hamile kalmışsın ne güzel :)
bence her hafta çekin fotolarınızı ilerde anı olur :))
Ben ev yolcusu hiç istemiyorum ablamdan ayrılmakooofff oofff 14 gündür alıstım ya
TOPUK TIKIRTISI kuzum ben 77 kilodan 58 düştüm derim elastik sıkılaşmak için bişey yapmadım hamile kalınca rahat olsun diye çatlamam yani
nasıl değişim yaşamışın valla
Ben ev yolcusu hiç istemiyorum ablamdan ayrılmakooofff oofff 14 gündür alıstım ya
TOPUK TIKIRTISI canım annem de çatlak var ama 5 tane bebesi var
ama çatlıycaksan ne yapsanda önüne geçemiyon
TOPUK TIKIRTISI tamam canım kilo alımım hızlanmaya başladığında saf zeytinyağı ile takılırım
kantoronda var doğal
TOPUK TIKIRTISI alışveriş tüyolarıda lazım
abartısız şeyler almalıyım gerekli gereksiz şeyler istemiyorum
Öyle vallaha stresten modem alt üst olduabla candır ya ben 1 saat göriyim ayrılırken içim burkuluyor
Görümce olmasında zatiicanım orası hiç belli olmuyor ya biraz genetik mesele beyaz tenlilier daha cok catlıyor annene sor annen catlamışsa senin de olur catlak
ne takıntısı canım ya cek görelim ne olacak gayet de normal kilon hem kilo olsa ne olacak önemli olan saglık bakın şimdi ben doğurana kadar tostoparlark olacam yuvarlarsınız top niyetine :)
ah kuzum yine gelirsin ne güzel ablan var cok isterm ama benim yok abla yok görümce yok sülalede kız yok ya
Sen yine ablandan mi ayriliyosun yawBen ev yolcusu hiç istemiyorum ablamdan ayrılmakooofff oofff 14 gündür alıstım ya
Topige bak be yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?