canım göbek nerde yaw. valla cok fitsin maşallahkızlar bu benim 8 haftalık göbeğim yani ben gayet göbeksz 48 kilo bir bayandım ama birdenbire göbek fırladı giti her ay cekiyorum :) 9. ayda kadraja sıgamayacam bu gidişle he he he
aa burda evet bebiş göbüşü büyütmüş:)gözünüz göbek görsün bunları cekeli 10 günü geçti :) erkek cocuk daha sivri cıkıyor ve ikinci bebek gercekten hemen fırlıyor ilkimde 6 aylıktım kimse anlamıyordu hamile oldugumu bunda 2,5 ayllıktı bildiğin topac gibi cıktı :) bu arada sadece 3 kilo aldım ama göbüş kocaman yuvarlancam bu gidişlee
koton hep gıyıyorum ama beden buyuk oldu ilk kez yarın kargoya veririrm gider sorun olmaz o yuzden
valla bende cok yoruldum canım bugün yaa.off kafa karışıklığım geçse bir deAyy ne yoruldum
Arkadasin kizi bende hala annesiyle gitmedi eve
Oglumu aldik gittik okuldan oynuyolar simdide.
Sizde kalim diyo gidesi yok hic.
Esmalarimi cekicem az ancak oturdum
Hic bir fikrim yok
Vayyy altın altını cekiyo demek
Offf evvet lellimSen yine ablandan mi ayriliyosun yaw
Allah kavustursun kuzu
@TOPUK TIKIRTISI fasulyen cok datluu
Bende fasulyesiz gobusumu atcam kiskandim
bende annemi özledim yaa 2 ay oldu görmeyeliOfff evvet lellimağlayarak gene yordu beni bu ayrılık
Bnde 3-4 ay sonra gördm 14 gün 100 günde olsa yetmez ama hep böyleyiz istanbula gelin gidecem ablm içinbende annemi özledim yaa 2 ay oldu görmeyeli
Gidelim ya ayarlayalimdaçok meşhur oldu senin bu külçeler artık bi gelip görmek isterim şahsen dimitr_lelli
Gel cnm gelBnde 3-4 ay sonra gördm 14 gün 100 günde olsa yetmez ama hep böyleyiz istanbula gelin gidecem ablm için
aynen canım komşudaki külçe bize de düşer mi ki yawGidelim ya ayarlayalimda
Az altin sevim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?