- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
banada anlatsanıza laLen sen yemek ye ben seni yerim
Senle izelden mandalina hakkinda dedikodu yapalim sipayi okula birakip gelim
Sende yemegini ye timam mi
Bak anlatcaklarim var
Sana noluyooo oloommmbanada anlatsanıza la
Sana noluyooo oloommm
Ne diyo bueilenn yahusu
Ne dedikodu yaptik ama ama dimi buyuk dedikodu yaptik
Artiik biz bulusunca neler olur dimi dimiayy hemde nasıl vallahi dedikodu yapmaktan öyle hoşlaşıyorumki
içimin yağları eridi yani
basarım la orayıArtiik biz bulusunca neler olur dimi dimi
Artiik biz bulusunca neler olur dimi dimi
Tabisi ya salacak ya modaheralde kızooomm şölee sahil kenarı bi yere gidek
o meşhur ünlü s..buck lara falan takılalım
ne dedikodular yapıcez varoş yerlerde takılacak değiliz ya
Allah sifa versin cnmSelam kızlar.. sağolun.. eveteilenn cim salı günün kontrolüm vardı.cins bir dra düştüm..:)sinirimi zıplattı. yok geçemeyebilirmiş.. iyileşme şansı %5 mişmişşş..gıcıkk.. hem netten araştırmalarım hemde duyduklarım babında ben iyileşeceğine inanıyorum.. ama bu zımbırtı ateli en az 1 ay takıcam ağrım sızım yok şükür..
bir ay oluncada özel hastaneye gideceğim canım..
tr_lelli sağol ekürim ya.. iyiyim .. ağrım sızım yok ama bu atel rahatsızlık veriyo .. iş yaparken vs hep sıkıntı sen nasıl osun dişlerin ne alemde?bittimi tedavin..işler yoğun bu ara.. pek giremedim. girsemde okumaya çalışıp çıkıyorum..
Bir de kızlar benim büyük kıza erasmus çıktı. başvurmuştu.. sınavı falan kazandı.. hak kazandı.. Polonya'ya gidicek kısmetse eylülde..9 aygöndericez inş ama yinede korkuyorum.. sonuçta kız evladı ye gideceği yer baya uzak
O yüzden bu arlar kafam baya dolu..keyfim yok pek..
Geleceği için gitmesi iyi olacak.. bakalım dua edin fikir verin bağaa(
ablam tekrar geçmiş olsunSelam kızlar.. sağolun.. eveteilenn cim salı günün kontrolüm vardı.cins bir dra düştüm..:)sinirimi zıplattı. yok geçemeyebilirmiş.. iyileşme şansı %5 mişmişşş..gıcıkk.. hem netten araştırmalarım hemde duyduklarım babında ben iyileşeceğine inanıyorum.. ama bu zımbırtı ateli en az 1 ay takıcam ağrım sızım yok şükür..
bir ay oluncada özel hastaneye gideceğim canım..
tr_lelli sağol ekürim ya.. iyiyim .. ağrım sızım yok ama bu atel rahatsızlık veriyo .. iş yaparken vs hep sıkıntı sen nasıl osun dişlerin ne alemde?bittimi tedavin..işler yoğun bu ara.. pek giremedim. girsemde okumaya çalışıp çıkıyorum..
Bir de kızlar benim büyük kıza erasmus çıktı. başvurmuştu.. sınavı falan kazandı.. hak kazandı.. Polonya'ya gidicek kısmetse eylülde..9 aygöndericez inş ama yinede korkuyorum.. sonuçta kız evladı ye gideceği yer baya uzak
O yüzden bu arlar kafam baya dolu..keyfim yok pek..
Geleceği için gitmesi iyi olacak.. bakalım dua edin fikir verin bağaa(
amin canım inş.. çok sağol..KIZLARIMCANLARIM Allaha emanet gidip gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?