Köprüden önce son çıkış!

Artiik biz bulusunca neler olur dimi dimi

heralde kızooomm şölee sahil kenarı bi yere gidek
o meşhur ünlü s..buck lara falan takılalım
ne dedikodular yapıcez varoş yerlerde takılacak değiliz ya

Selam kızlar.. sağolun.. evet eilenn cim salı günün kontrolüm vardı.cins bir dra düştüm..:)sinirimi zıplattı. yok geçemeyebilirmiş.. iyileşme şansı %5 mişmişşş..gıcıkk.. hem netten araştırmalarım hemde duyduklarım babında ben iyileşeceğine inanıyorum.. ama bu zımbırtı ateli en az 1 ay takıcamağrım sızım yok şükür..
bir ay oluncada özel hastaneye gideceğim canım..
tr_lelli sağol ekürim ya.. iyiyim .. ağrım sızım yok ama bu atel rahatsızlık veriyo .. iş yaparken vs hep sıkıntısen nasıl osun dişlerin ne alemde?bittimi tedavin..işler yoğun bu ara.. pek giremedim. girsemde okumaya çalışıp çıkıyorum..
Bir de kızlar benim büyük kıza erasmus çıktı. başvurmuştu.. sınavı falan kazandı.. hak kazandı.. Polonya'ya gidicek kısmetse eylülde..9 aygöndericez inş ama yinede korkuyorum.. sonuçta kız evladı ye gideceği yer baya uzak
O yüzden bu arlar kafam baya dolu..keyfim yok pek..
Geleceği için gitmesi iyi olacak.. bakalım dua edin fikir verin bağaa(

Allah sifa versin cnm
Kizin icinde endise etme bisi olmaz insAllah egitin napicaksin.
Benim dis devam yarin randevum var

ablam tekrar geçmiş olsun
hiç aklın kalmasın ya
ben lisedeyken polonyaya gidilmişti ben o zamanlar gidemedim hep içimde kaldı
bi çok arkadaşım gitti gezdi gördü, hiçbişey de olmadı
böyle fırsatlar insanın karşısına bi defa çıkıyo

KIZLARIMCANLARIM ablacım iyi olmana sevndim biraz daha sabır atelin çıktığı günlerde gelir hayırlısıyla

kızın için inanılmaz sevindim hakkında hayırlısı olsun dualarıma onuda dahil edeceğim
geleceği için çok güzel fırsat ama anne baba olarak oturup konuşup güzellikle karar verirsiniz inşallah

evladın uzaklarda olması zordur tabi bizim işyerinde bi abla var kızı makedonyada oda okumaya gitti
oda kızı okusun diye çalışıyor Anne olmakta böyle bişey demek..

Hepinize ayı ayrı çok teşekkür ediyorum kızlar.. sağolun.. Babası hiç tereddüt etmedi.. zamanında çünki onada bir fırsat çıkmıştı dil için ama gidemedi(maddi imkansızlıktan.. içinde ukte kaldı.. çünki gitseydi ingilizcesi süper olacaktı.. buda kariyerini çok etkileyecekti.. Babası önce ben destek olacam diyip olmadı.o yüzden şimdi kızımın gitmesini istiyor.. ben yaşadığımı kızıma yaşatmıcam bir baba olarak diyor.. gitsin hem kültürü artar hem geleceği için iyi bir şans dedi.. Hayırlısı artık..Rabbim büyük..
Hakkımızda hayırlısı artık.. Davetiyesi bile geldi..Artık bundan sonra yapacak bişey yok. iptal edemeyiz..Rabbim büyük ..Yar ve yardımcımız olsun inş..
Benim kızım erkek gibidir.. Dik duruşlu .. Güvenimiz sonsuz..Rabbim korur inş..Bakalım ..

eyyay kanke yogurdum tuttu aiy nasıl mesudummm.

Dolaba koydum sogusun katilassin diye iyice

Sütum 5kiloydu
Ben 3ayri tencerede mayaladim.
Hepsini denemek istedim hangisi tutarsa artik dedim.

Az az bolusturdum kaynattim soguttum
Serce parmagimi batirip saydim.
7-8e gelince hafif elimi yaktigini hissettim
Kaymagini hic bozmadan 1corba kasigi yogurdu sütle cirpip kaymagin altindan kenarindan doktum.

3ünüde ayri ayri sardim
Sabaha kadar durdular
Sabah kalkinca tencerelerin kapaklari acik bir sekilde buzdolabina koydum
Aksama kadarda boyle durcaklar
Ama suan katilar.

Kebir bidon köy tipi yogurtla mayaladim ben
Eksidikce daha cok seviyorum
Cirparip ayran yaparim artik bool bool.

5kilo ye ye bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…