Sağol canım..Evet en büyük zenginlik huzur sağlık gerisi yalan..Mutlu sabahlar :)
Günleriniz aydın, keyfiniz bol olsun kızlar...
Dün gezdik, çok gezdik, çok eğlendik, hava mis, yaz geliyor, içimiz açılıyor, ohh, Rabbim verdiğin nimetlere ve yarattığın güzelliklere hamd olsun.
Sağlık ve huzur varsa hepimiz ZENGİNİZ !
Teyzeleri oglusum bir yayinciligin kds sinavina girdi deneme yanisi
Şube 2.
Okul 3.
İl 11. Oldu.
Pek mutluydu dün
İnsallah kuzumAferin kuzumaa maşallah :)
Tebrikler..Rabbim bir ömür boyu böyle güzel başarılar versin..:)
daha güzel canım.. Sayısalcı olsun ..İnsallah kuzum
Sosyalden 5yanlisi var
Sözelci olmicak bu sayisalci olcak sanirim
Tebrikler kankaTeyzeleri oglusum bir yayinciligin kds sinavina girdi deneme yanisi
Şube 2.
Okul 3.
İl 11. Oldu.
Pek mutluydu dün
canım zaten her sene bir bakımdan geçiyo.. arıza veriyo.. servisede sordum. şansımız demirdökümün bu modeli böle çıkmışKIZLARIMCANLARIM periyodik kombi bakımı yaptırıyo musunuz canım, yaptırmayınca arıza verme riski artıyormuş
Hım anladım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni, böyle şeyler can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin :) hayırlı cumalarcanım zaten her sene bir bakımdan geçiyo.. arıza veriyo.. servisede sordum. şansımız demirdökümün bu modeli böle çıkmışbide dünyanın parasını bayıldık bundan 11 yıl önce.. baktırdık.. sigotası atmış kartının.. ama bir yerdende su damlıyor. boruyu sıktı..50 tl aldı gitti..şükür dedik.. ama akşam yatarken baktım sı damlıyor gene..bide kırmızı ışık yanıyor f9 hatası diyor bugün tekrar çağırcam
Aynen canım.. Can sıkıyor işte..Neyse ne yapalım Rabbim başka dert vermesin..Sağol canım sanada hayırlı cumalar..Hım anladım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni, böyle şeyler can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin :) hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?