Köprüden önce son çıkış!

Mutlu sabahlar :)

Günleriniz aydın, keyfiniz bol olsun kızlar...

Dün gezdik, çok gezdik, çok eğlendik, hava mis, yaz geliyor, içimiz açılıyor, ohh, Rabbim verdiğin nimetlere ve yarattığın güzelliklere hamd olsun.

Sağlık ve huzur varsa hepimiz ZENGİNİZ !

Sağol canım..Evet en büyük zenginlik huzur sağlık gerisi yalan..
Yaz geliyor inş. İnsan ruhen de kıpır kıpır oluyor..En sevdiğim aylar..bu aylar..::)

SELAMLAR KIZLAR..Nasılsınız..
benim keyfim yok yine iki gündürşimdide kombi bozuldu..
hiç açılmıyor.. netten araştırıyorum galiba kart arızasıyani anlıyacağınız baya bir sıkıntı
bugün bir servis çağırdım.. iki yıldır arıza yapmaya başladı..canımı sıkıyor.. Markası Demirdöküm..Güya iyi olsun diye bundan 11 yıl önce 1100 tl ye almıştık.. ama şansımıza mı neyse zırt pırt arıza yapmaya başladıKeyfim yok...Tam diyorum oh öyle böyle sıka sıka bişiler birikiyor..Ardından bir sıkıntıNeyse Rabbim daha büyük dert vermesin diyelim.(

KIZLARIMCANLARIM periyodik kombi bakımı yaptırıyo musunuz canım, yaptırmayınca arıza verme riski artıyormuş
canım zaten her sene bir bakımdan geçiyo.. arıza veriyo.. servisede sordum. şansımız demirdökümün bu modeli böle çıkmışbide dünyanın parasını bayıldık bundan 11 yıl önce..baktırdık.. sigotası atmış kartının.. ama bir yerdende su damlıyor. boruyu sıktı..50 tl aldı gitti..şükür dedik.. ama akşam yatarken baktım sı damlıyor gene..bide kırmızı ışık yanıyor f9 hatası diyorbugün tekrar çağırcam

Hım anladım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni, böyle şeyler can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin :) hayırlı cumalar

Hım anladım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni, böyle şeyler can sıkıcı ama Allah başka dert vermesin :) hayırlı cumalar
Aynen canım.. Can sıkıyor işte..Neyse ne yapalım Rabbim başka dert vermesin..Sağol canım sanada hayırlı cumalar..
Topik çok ıssız kalmış.. yazmak da gelmiyor içimden açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…