- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
oiyy bizim işler karışık bu yaz canımTatilde köye gider dinlenirsin canım az kaldı.
Sen beni dün etiketlemisin ben şimdi gordum @trlelli etiketleyemedimde. Alt tireyi bulamadımGeldim geldim. Ben termosa alayim akşam evde içerim.evdeki dursun:)
Ayy hadi yaoiyy bizim işler karışık bu yaz canımannemler de istdalar.. Kardeşimin küçük oğluna bakıyorlar.. Gelinin annesi bakıyordu aslında ama Trabzon'a gittiler.. çocuk da daha 1,5 yaşında.. köye götürdüler ama durmadı daha çok küçük.. onlarda çocuğu alıp döndüler canım..Anlıyacağın bu yaz onlarda buradalar.. biz kendimiz gidip kalırmıyız bilmiyorum.. bakalım çok karışık bu yaz
Sen lelli de ben kosar gelirim ayipsin adas.Sen beni dün etiketlemisin ben şimdi gordum @trlelli etiketleyemedimde. Alt tireyi bulamadım
cansın adaş canSen lelli de ben kosar gelirim ayipsin adas.
Aynen canım..Mecbur bakacak başka kimse yok.. kreş de küçük diye almamış.. yoksa gelin kreşe verecekti..3 yaş dan küçükleri almıyorlarmış.. Sorma çok sıkılıyor annemler hemde sıcağa gelemiyorlar.. ama yapacak da bişi yok kısmet artık..Ayy hadi ya
Vefakar anneler iste torunlara kiyamiyolar
Onlarda ist sıkılıyolardır ama naapsınlar hayat iste evlat
Hayirlisi olsun canım
İbiş diyince kahkaha attımRamazan bitiyo mesai yazicam hepsine
Hiic ayy benim b12yok
Kanım bitti
Kalbim atmıyo
Efendime söylim tükenmislik sendromu yasiyorum
Yusuf para istedi
İbis soyle yapti hiiiic anlamam.
Hepinize mesai.
Yusufa soyle onada mesai yazim aliriz ona bi 3310
Ramazan bitiyo mesai yazicam hepsine
Hiic ayy benim b12yok
Kanım bitti
Kalbim atmıyo
Efendime söylim tükenmislik sendromu yasiyorum
Yusuf para istedi
İbis soyle yapti hiiiic anlamam.
Hepinize mesai.
Yusufa soyle onada mesai yazim aliriz ona bi 3310
Erken gelcek dedi doktor nasip bakalim
Aynen kuzum ama kilo alirsa biraz daha iyi ama maşallah saglikliyizHayirlisi olsun yavrum zaten çok erken bi durum değil şuanda ikimizde saglikli olunda kilo önemli degil
Aynen kuzum ama kilo alirsa biraz daha iyi ama maşallah saglikliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?