Gezdim 1hafta geldim cnm.Hoşbuldum canım sağolasın..
Güzel geçti ama çabuk bittiMalum yıllık izin almadım.. perşembe döndük..Cumartesi nöbetteydim kısmetse 2 hafta sonra izine çıkıcam bir hafta gene.. inş memlekte gidicez gene..
neyse sen ne yaptın nasılsın?
Oh miss.. ne güzel.. valla yazın gezmek ruhuda doyurmak güzel.. iyi yapmışsınız canım..bizde gezdik geldik.. ama ben daha doymadımGezdim 1hafta geldim cnm.
Baya gzdik bizde doydum gezmelere.
Canim bende doyamadim.Oh miss.. ne güzel.. valla yazın gezmek ruhuda doyurmak güzel.. iyi yapmışsınız canım..bizde gezdik geldik.. ama ben daha doymadımyetmedi.. eşim haftaya izine çıkıcak.. bende ertesi hafta..onun 15 günü var.. benim az olduğundan bir haftasını alıcam.. geri kalan haftayı da eylül gibi düşünüyoruz.. eylülde bozcaada düşünüyoruz kısmet olursa.. bakalım hayırlısı artık..:)
Öyle canım.. ne yapalım sağlık olsun.. para kazancaz ki harcayabilelimCanim bende doyamadim.
Ama esimin isi malûm mecburiyetler.
Hallolur cnmÖyle canım.. ne yapalım sağlık olsun.. para kazancaz ki harcayabilelimBen daha tadilat yapacamda bakalım..Beyzanın işleri var..pasaport, vize, uçak bileti blabla hangi birine yetcez bakalım..Rabbim büyük diyip bekliyoruz..
Öyle canım buna bin şükür diyelim..Rabbim bugünlerimizi aratmasın.Hallolur cnm
Napalım calısmadan olmuyo bunada sukur
Hic gidememek var.
Ev baktim ordan aklım orda kaldi yani
Suan zor gibi almam biraz daha pesinat lazım.
Amin cnm amin.Öyle canım buna bin şükür diyelim..Rabbim bugünlerimizi aratmasın.
AA ev mi baktınız.. hayırlısı be canım..Allah büyük.. Rabbim gönlüne göre verir inş ya..Biliyorum oradan ne kadar çok ev almak istediğini..Umudumuzu kaybetmek yok..Rabbim hiç ummadığımız yerlerden hayırlı rızıklar versin inş. bizlere:))aminnn..
Aminn Allah razı olsunMerhabalar.. :) bende sizin için inşallah diyim. Allah herkesin duasını kabul etsin.
Hayirli geceler canim nasilsin?Hayırlı geceler kızlar
Artik bi toplanalim artik yeter ama
Herkesler tatilden dondu gelin da.
Yarin toplanti yapicim.
Bu böyle olmuyo
eilenn i isten atip tazminat falan vermicem.
Ayy noldu anlatkanki etmaaa öbür iş teklifini kabul etmicem galiba
işler karıştı anam bişeyimde sakin ilerlese şaşarım
şaka bi yana evet ya hiç gelmiyoz artık burayaa
hep @mandaliina dan sebep patroncumm diğerlerinin suçu günahı yok
eyyay
AsSsk
@sumeyra1990
espoyraz
Feraceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?