Kaptın yine yumurta gibi cocuuu hadi Yine iyisinAynem panpaaa
Gıybet time deseneOyy anam bende var 3 dene er baş ben onlara ayularım diyorumbende kiracımızı çağırdım çay içtik mısır patlattık yedik içtik simdi fiskos yapyok
Kimi kız kimi kaptım ben yaKaptın yine yumurta gibi cocuuu hadi Yine iyisin
Aynen kanki dedikodu benim işimGıybet time desene
Seytaniniz bol olsun hacı
Burak özcivitle cikiyodu bu hatunKimi kız kimi kaptım ben ya
Ayy günah olmasa keske yaAynen kanki dedikodu benim işim
Ayy ben burağı cok tipsiz salak buluyom ya iğrençBurak özcivitle cikiyodu bu hatun
Osun kanka iyiliği oçin onlarınAyy günah olmasa keske ya
Ayy ben burağı cok tipsiz salak buluyom ya iğrençbenim tek sevduğuk zeki kayahan coşkun yakusuklunun dibi o
Tabi kk da topigimiz bile var her akş matrax dinliyok biz :) zeki devam kaç senedir onsuz olmazZeki nerelerde yaaa matrax devam ediyomu
Tabi kk da topigimiz bile var her akş matrax dinliyok biz :) zeki devam kaç senedir onsuz olmaz
Gidelim Ya çok yahsuklu çok akıllı,zeki adam ya zekasıma aşığım adamın
Ben açtım topi katıl bize bendr 1 sene dinleyemedim bu sene basladmYaaa nasıl mudavimdim anlatamam sonuna kadar dinliyodum her gece ama esim gece çalısıyodu dinleme fırsatım oluyodu bir buçuk senedir esim 8/5 bebek te olunca bıraktım bulmam lazım ama o topiki
Duruyo ama ben ona gıcık oluyom yaBen hic dinlemedim
Bende best fm de birini dinliyodum serdar diye cok gulduruyodu beni hala duruyomu bilmem
Şuan alma imkanım olmadığı için hiç bakmiyim ben boşuna hayaller alemine dalmama gerek yok :)Bak. Internet sitesine almak istiyosan canım 50 tl filan cok uygun yani
Daha pahalı olanlarda var
Ama bilmiyorum nasıl halılar instagramda fenomen butun hatunlarda var :)))
Şuan alma imkanım olmadığı için hiç bakmiyim ben boşuna hayaller alemine dalmama gerek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?