İnt. Yorumlara gore kalp krizi geciriyorum :)Kuzutr_lelli allah şifa versin bende yok panik atak ama asabiyet var an geliyo adam doğramak gibi hayallerim oluyor
Sen ihmal etme kardiyolojiye bi git En kisa surede
İnt. Yorumlara gore kalp krizi geciriyorum :)
Ay evhamli hallerim
Sirf hastane fobimden ihmal ettim
Ekg ler eforlar falan git gel püfs.
Benide sabah cagircaklar buyuk ihtimal oglum öglenci onu biraksam annem var iner yanina ama aklim kalirAy bende sevmiyorum hastane islerini cok üşeniyorum birde is yerinden izin alma filan geriyo erteleyebildigim kadar erteliyorum :)) ama sen ihmal etme canım bir an önce git
Özelde olunca öyle oluyor canim olsun baksınlar senin aklının kalmasindan iyidir 200 300 ne ki sağlık sonuçtaOglumun karni agriyodi gecen bi goturdum özele
Kan,idrar,muayine,rontgen,ultrason 200tl verdik geldik.
Haa aklimda kalmadi en azindan check-up gibi oldu nerdeyse
Ve hic bisi cikmadi
Resmen sanki bisi bulmak icin arandilar
Bir de bisi varki eror veriyorum diye dusunuyorum.tr_lelli kankisi hiçbişey sağlıktan önemli değil boşver internet yorumlarini
Herşeyden önce sen bir annesin evladinin için iyi olmak zorundasın böyle düşün
Ssk varken etinden sutunden yararlanim diyorum ama baska semte gidiyorum bunun icindeÖzelde olunca öyle oluyor canim olsun baksınlar senin aklının kalmasindan iyidir 200 300 ne ki sağlık sonuçta
İyi yaptin komsuBen yan komsu topikten naneebi ziyaret edeyim dedim komsu komsunun kulune muhtacdir hani ne yapiyonuz bakem
Oldu komsum memnun oldumİyi yaptin komsu
Arada 2yumurta bi bardak deterjan falan istemeye geliriz.
Kızlar uyudu bende tükkani kapatip yatarim artik
AsSsk sabah kahvaltım hazir olsun he.
Sagolasin komsu iyi gecelerOldu komsum memnun oldumtukkan senin her zaman beklerim caya gelin bir ara :)hayirli geceler..
GunaydiinHerkese selamunaleyküümm ..Hayırlı cumalar..Allah herkesin işini rast getirsin..
:)Valla ne çok konuşuyonus yetişemiyorum ben..arada bakıyom anca... İşler daha yoğun hala. ara ara cee derim kızlar size:)Gunaydiin
Amin canimcim insAllah
Mia- ben biri gelcekse cok panik oluyorum
Karsi komsum bile gelse evim hep toplu olcak daginiksa ne bilim supurmemissem(genelde evdeysem hergun supuruyorum) panik oluyorum
Kanka ben sana özetlerim sen yorulma zaten yoruyolla seni:)Valla ne çok konuşuyonus yetişemiyorum ben..arada bakıyom anca... İşler daha yoğun hala. ara ara cee derim kızlar size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?