Alim olcan basimiza he.
Yörü git evine :)
Korkmuyomusun yaYol uzun yoruyemem de ottubuse binsem olurmu aylik akbilimde var apla
Korkmuyomusun ya
Ben aksam tek cikamam bi yere korkarım
Panikatak zıkkımı varya bi de alisik degilim hic yalniz aksam cikmadım.
Yanimda biri olsa korkmamda yalniz cikamam yoook korkudan ölürüm zaten bi kösede sessizce.Korkunun ece le faydası yok ki
Yıllardır is guc gezme derken alıştım
Allaha bin şükür başıma bişey gelmedi
Eşim de o kadar alıştı ki beni gelip bir yerden almaz geç saat oldu diye panik yapmaz erkek gibisin der
Babacimda garibim kızım sedat seni gelip köşeden aliyomu söyle arada dersaneye de gelsin bende panik yapmasin diye alıyor diyorum napim yollarda hep dua okuyarak geliyorum
Senle bi alemlere akalim bak bakım panik mi kalıyo atak mi
GünaydınnGünaydın kızlar herkese yığın bir gün yine beni bekliyor
O adam mıtr_lelli m geçen gece rüyamda cok uzun boylu bi adam görmüştüm ondan korktum heralde
Ömrü hayatımda ilk defa uçuk çıkıyo değişik bişey dudaklar acik şiş ya havali duruyo kizz
O adam mı
Bildigin uzunluk simgesiydi ya o
Ohh silikonlu silikonlu
Paraya kıydım verdim silikonu dersin.
Rüyamda ki daha yakışıklı idi
Aynen ay kendime gülecek yer ariyorum işte salı günü annem kulağından ameliyat olcakmis aşırı duyma kaybı var garibim yanında ne konussak öyle bakiyo kiyamam tüp takicaklarmis insallah iyi olur
Annene çok geçmiş olsun canım..Acil şifalar.Rüyamda ki daha yakışıklı idi
Aynen ay kendime gülecek yer ariyorum işte salı günü annem kulağından ameliyat olcakmis aşırı duyma kaybı var garibim yanında ne konussak öyle bakiyo kiyamam tüp takicaklarmis insallah iyi olur
Oh mis ekürim.. gez valla.. havalarda ılık zaten.. erken çık dolaş ben bayılıyoum ya tek başımı alıp yürümeye.. sende gez öyle git arkadaşına:)Uyu uyan ot gibi geciyo gunler be.
Sulu yemegim var pilav yapmam lazim bugün
Ese kahvalti verildi ise yolladi
Arkasi toplandı
Ortaligida erken toparlamam lazim
Sıpayi okula birakinca arkadasa gidicem
Dun aksam gel diye aradi
Bi yerden 500tela para gelse böyle helal ama hic hesapta olmayan bir para
Canim ayakkabi pantolon falan almak istiyo zulaya kiyamiyorum
Gerci bi sinir harbine bakar esimle tartissam mi naapsam :)
Canım ciciler almak isiyo
Ooo ekürim sabah gözelligi günaydın.Günaydın kızçeler.. Hayırlı sabahlar.. hayırlı hafta ortaları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?