- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
Muhabbet güzel ama accık işlere döneyim. Görürşürüz kızlar.. Öptüm..Size iyi sohbetler..
Teşekkürler cnm..Kolay gelsin canim iyi çalışmalar
Zaten Kocaelide istanbula yakın..Ama kızım oayı sevmiş..Orada okuyor..umuttepe de.. En azından insanları daha iyi diyor.. bilmiyorum.. Akrabalarda var orada çok.. Belli gittiğimiz yerleri var Kocaelinin .. Ne yapalım sağlık olsun..
Super olur bende aydin,mugla,balikesiri gezemedimBencede güzeldir..İzmir'e gitmedim..Ama bir tatile giderken kenarından geçtik:)Orada aklımızda zaten.Allah nasip ederse emekliliği görürsek İzmirin dağlarını da düşünüyoruz.Yada çanakkale balıkesir izmir..Bir sahil şehri bakalım.. ya nasip ya kısmet...
İnan annem falan olmasa bende giderim belkiValla İstanbulda yaşayıpda bunalmayan varmıdır kihava pis İnsanlar çok kalabalık.. Görgüsüzlük bencillik had safhada.Bugün imkanım olsa bugün gidiciim bu şehirden
Sen burdayken biz niye tanisamamisiz ki yaBende yürümeyi cok sevip arkadaş bulamayanlardanim keske hala komşu olaydık
Orayi sevip alistigina sevindim cnmZaten Kocaelide istanbula yakın..Ama kızım oayı sevmiş..Orada okuyor..umuttepe de.. En azından insanları daha iyi diyor.. bilmiyorum.. Akrabalarda var orada çok.. Belli gittiğimiz yerleri var Kocaelinin .. Ne yapalım sağlık olsun..
Super olur bende aydin,mugla,balikesiri gezemedim
Merak ediyorum
İnan annem falan olmasa bende giderim belki
Esimin iside gebzede nasil olsa
Sen burdayken biz niye tanisamamisiz ki ya
Bi de 2mahalle varmis aramizda
Ne guzel gider gelirdik yururduk
Kısmet
Bu taraflara gelme ihtimalin olur belki.
Alta yol yapildi kopru falan alt gecitle direk u.mumcuya yol bagladi
Degisiyo ya buralarda
Güzel olurmus benim kuzunun arkadasi yok binada mahallede.Evet keske tanışsaydık ne iyi olurdu. Kuzular arkadas olurdu. Benimki 10 yaşında ama olsun bir yastan bisey olmaz.
cok değişti cok guzellesti oralar istanbula sık sık geliyoruz bazen oraları dolaşıyoruz nostalji yapıyoruz iyi geliyo bize
Evet canım ya çok şükür alıştı sevdi.. Sapancada güzel evet.. yazın gittik bizde..Aynen daha bu yıldan sonra 3 yılı daha var kısmetse.. inş uzamaz da..Hatta bu hafta birde spora başladı spora gidecek arkadaşlarıyla inş:)Orayi sevip alistigina sevindim cnm
Neticede orda okucak daha
Ben de gezdigim yerlerini sevmistim sapancayi cok sevdim ben yasanilasi
Kolay gelsin tatlım.
Oh ne guzel cevre edinmis sevmesine sevindim cnmEvet canım ya çok şükür alıştı sevdi.. Sapancada güzel evet.. yazın gittik bizde..Aynen daha bu yıldan sonra 3 yılı daha var kısmetse.. inş uzamaz da..Hatta bu hafta birde spora başladı spora gidecek arkadaşlarıyla inş:)
Güzel olurmus benim kuzunun arkadasi yok binada mahallede.
Mc donals
Lcw 5katli hemide acildi
İkea yapiliyo simdi
Bide koyhizm. Biliyosun dimi hani metronun dibindeki orayada lutfikirdarin polikilinikleri tasincak binasi yapiliyo.
Praktiker yikildi rezidans yapiyolarmis dumankaya projesi.
Ama realide yikcaklarmis keskem ona dokanmasalardi.[/QUOTE
Ooww çok iyi tekrar mı gelsem ne yapsam
ama buralardanda ayrılamam ki burdaki ortamımı arkadaşlarımı daha cok sevdim.
karrdelenn canım sanada nerelerdesin
Ewet canım.. Sağol.. Başta alışamadı ama şimdi daha iyi .Dediğin gibi arkadaş çevresi falan oldu.. Hala kızıda orada hatta aynı yurttalar.. Çevrede yaptı..Rabbim tüm kötülüklerden korusun.. SAğlıcakla hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin inş.. Genede ana olarak aklım kalıyorOh ne guzel cevre edinmis sevmesine sevindim cnm
Orayi severse ortamida sever hemde sıkılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?