Himmm. İyi fikir madem iyi iş yapiyor tükan yenilik şart. Tadilat bitsin el birliği ile hallederim temizligiSaat 23.00 da dukkan kapanıyo
Bakin beni cok arasiniz
Cok özlersiniz
Bastim parayi dukkani tadilata sokuyorum
Dekorasyon falan iste.
Hallederiz canımHimmm. İyi fikir madem iyi iş yapiyor tükan yenilik şart. Tadilat bitsin el birliği ile hallederim temizligi
amin canım inşallaheyyay canim insAllah hamissindir
Yani cok isterim ben senin adina
Bi baktir bakalım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canlar.
Evlat baska bisi.
inşallah canım aminnnnİnşallah küçük hücre anasının kuzusu büyümeye başlamıştır.senin için dua ettim canım. İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın.Allah büyük.
Yaptir yakışır sana.bahçe projesinde çizerin ben. Sen yalıyı yaptir gerisi bende. E bize de bi selfii falan cokk gormezsin. Latte icerkende azicik ikram edersinHallederiz canım
Sabah gelin baslayalım yalı yaptircam yalı :)
Lebiderya
Size hersey serbest canisi yalı sizin emmeYaptir yakışır sana.bahçe projesinde çizerin ben. Sen yalıyı yaptir gerisi bende. E bize de bi selfii falan cokk gormezsin. Latte icerkende azicik ikram edersin
He latteleride o getirsin
Ben kesin onun getirdigi latteyi begenmemHe latteleride o getirsin
Ayy özel helikopterim olur gideriz kanki kahvaltı ingiltere aksam parisAkşam yemeğini paristemi yesek himm ne dersin sekerim
Benimde banyomu hazirlaeilenn kıyafetlerimizi hazırlarmisin canim
Ya hacizden bi günümü anlatayım.şimdi çok lüks bi villaya gittik vekil dedi ki memur hanım çekmecelerden bakın altın varsa haczedelim. Neyse ben yatak odasından aldım bi kaç kolye evin hanimida yanımda geziyoz odaları sonra ben girdim bi odaya kapısı açık konisinin üstünde altın kolye falan var
Bu arada mevsim kış üstümde mont var.tam ben komidinin üstündeki altınlara elimi attım yan tarafta yatakda bir kiz 18 yaslarinda yeni acmis gozlerini uyanmis bana bakıyor.ben öle kaldım bildiğin hırsız gibi dedim ben gorevliyim kem kum ben dedim. Şey için buradayım. Şey bunları almak zorundayım da dedim.bi tane isim yazan kolye vardı bunu gormedim say dedim. Ben diyim kız bana bakıyor. Tam dedim üstüme atlicak. Hızlıca çıktım evin hanımına gidin kiziniza durumu izah edin. Hırsız sanmasin beni dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?