Köprüden önce son çıkış!

Ne demek kuzum ben dede böyle oldu kimse inanmadi ama ben inandım hatta beta hcg çok düşük yeniydu yani
canım cok sağol yaa.valla inşallah doğrudur test.
ama aklıma takılan bişi oldu benim.şimdi sen 5 haftalık dedin ya ben gecen ay regl oldum ya sinüzit tedavisi olmam lazımdı natibiyotık içtimmmm

eyyay allahin izni ile bişey olmaz bilmeden yapılan şeyler içilen ilaçlar bebeğe etki etmez derler bende içki içtim mesala sen bi beta hcg ne haktır hele sürekli kontrollerde ol can nasilsa

eyyay allahin izni ile bişey olmaz bilmeden yapılan şeyler içilen ilaçlar bebeğe etki etmez derler bende içki içtim mesala sen bi beta hcg ne haktır hele sürekli kontrollerde ol can nasilsa
ayy canım haklısım valla.ya benim bi arkadaşın gecen ay bebiş kalp durdu 2 aylıktı da antibiyotik içtim demişti ondan etkilendim işte.inşallah öyyle bişi olmaz cok korktummm

eilenn seni rezilll seni kepazeee :) dua topiklerinde hemde cix cix cix

espoyraz vayss hic öyle komsum olmadi beee cok merak ediyorum bi yaliyla selfie yapaydim.

eyyay kan testi yaptir cnm bildigim kadariyla 2.cizginin daha belirgin olmasi lazim yani hevesini kırmak istemem ben öyle biliyorum cnm
En kesini kan testi.

Allahim catlamazsam bugun daha catlamam
Midem alt üst
Kek,borek,havuc salatasi ve pogaca vardi
Üzerinede degisik bi kahve ictik adiyamandan gelmis cok begendim.
Ordanda sıpayi alip eve geldim.
Bugunde boyle bitti
Bi bitki cayi icim ben
Kocaya yemek hazirlancak daha
Yemek falan görmek istemiyorum daha

ayy canım haklısım valla.ya benim bi arkadaşın gecen ay bebiş kalp durdu 2 aylıktı da antibiyotik içtim demişti ondan etkilendim işte.inşallah öyyle bişi olmaz cok korktummm
Hayırlısı allahtan canım sen sakin ol bakalim herkesin kaderi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…