• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

kızlar insancıklar bastıradan ben dicemi diyiveremde gidiverem.şimcik toplantı güzel geçti. genel konuşuldu. sıkıntı. yok. ben tam gaz devam çalışmaya. arkadaşlar falan uğruyor. sonra ödev ortalık topla falan derkene yatma vakti gelmiş ben bakamadan hop uykuya. ihmal ettim sanmayın. ama maşallahınız var

Günaydııınnnn gece kuzu uyunca benim kosturma başlıyor bütün salonu topluyorum mutfağı topluyorum ( mutfak cok oyalıyo ) sonra biraz sizi okuyup yatıyorum.

Islerimi bitirdim elime teli aldım faceden bildirim geldi Ankaradaki su arkadaşın güvende filan Allahım yine ne oldu dedim saldırıyı duydum

Mevlam sabır versin ailerine çok uzuldum:KK43:(

Günaydııınnnn gece kuzu uyunca benim kosturma başlıyor bütün salonu topluyorum mutfağı topluyorum ( mutfak cok oyalıyo ) sonra biraz sizi okuyup yatıyorum.

Islerimi bitirdim elime teli aldım faceden bildirim geldi Ankaradaki su arkadaşın güvende filan Allahım yine ne oldu dedim saldırıyı duydum

Mevlam sabır versin ailerine çok uzuldum:KK43:(
Amin cnm
Suriye asıllıymis canli bomba
Ay okullar,avmler,metrolar, pazarlar korkar olduk artik

Ooo ekürim sensiz olmaz yahusu
Hosgeldin
espoyraz espoyraz herseyin yolunda gitmesi guzel cnm ama seni daha az yorsunlar ya.
Sağol canım.. Bencede bensiz olmaazzzz:)):KK16:
Ay evet hava çok güzeldi..Bursaya gititk.. Uludağa çıktık teleferikle.. Çok güzxeldi zevkliydi.. Özlemişim O şehri.. ne akdar sakin huzurlu bir şehirdi.. Hep kendi yerli insanları.. Suriyeli var ama turist oalrak gelmişler temiz pak olanları..
Bir İstanbuku düşündüm bir oraya baktım.. Arada dağlar kadar fark var..akşam 9 dan sonra dükkanların çoğu kapalı..

Sağol canım.. Bencede bensiz olmaazzzz:)):KK16:
Ay evet hava çok güzeldi..Bursaya gititk.. Uludağa çıktık teleferikle.. Çok güzxeldi zevkliydi.. Özlemişim O şehri.. ne akdar sakin huzurlu bir şehirdi.. Hep kendi yerli insanları.. Suriyeli var ama turist oalrak gelmişler temiz pak olanları..
Bir İstanbuku düşündüm bir oraya baktım.. Arada dağlar kadar fark var..akşam 9 dan sonra dükkanların çoğu kapalı..
Ne iyi etmissin cnm
Nasil iyi gelmistir
Lazım bazen
kızçeler günaydın
abiler ablalar didim ya size akşam size takılamam diye
eşim görmesin takıyor sonra :KK53:
okur falan yakalanmanın anlamı yok eğlencem sizsiniz
tr_lelli tr_lelli sıfırcı seni :KK67:
kızdırmayın hamile yi ben anne adayıyım strese gelemem :anneadayı:
Taam taam sana izin kağıdı yaziyorum raporlu saydım fasulyeden sebep o da yoksa affetmicem basıcam zayıfı :)

eilenn eilenn premses geliyo
Fakirhaneme bir premses teşrif ediyo Allahım cok mesudumm
images (20).webp

Ohom Ohom suan yataktan bildiriyorum hafta ici bu saatte uyanmak ne güzel bişey mis la nerdeyse ücretsiz izine çıkarıldım diye sevincem
Neyse kalkip size kahvaltı hazırlıyim bari tr_lelli tr_lelli nin mutfağa girmeye niyeti yok :KK48:

Ohom Ohom suan yataktan bildiriyorum hafta ici bu saatte uyanmak ne güzel bişey mis la nerdeyse ücretsiz izine çıkarıldım diye sevincem
Neyse kalkip size kahvaltı hazırlıyim bari tr_lelli tr_lelli nin mutfağa girmeye niyeti yok :KK48:
Wayyy premsese bah sen
Evde yatak keyfisiler falan
Yarasın
Kimsuda piser bizede düser

ben simidimi tam yağlı beyaz peynirimi ve bopl tereyağımı yedim :KK53:
şimdi sade şekersiz ve sütsüz nescafemi içiyorum :KK76:

Wayyy premsese bah sen
Evde yatak keyfisiler falan
Yarasın
Kimsuda piser bizede düser

Düşer kanki ayip sin
espoyraz espoyraz canim birde tereyağ atiyim içine kimse yanasmasin yanına :D

benimki anca uyandı şarkı eşliğinde yüzünü yıkıyor :D vallaha bitane normal yok :D

Düşer kanki ayip sin
espoyraz espoyraz canim birde tereyağ atiyim içine kimse yanasmasin yanına :KK70:

benimki anca uyandı şarkı eşliğinde yüzünü yıkıyor :KK70: vallaha bitane normal yok :KK70:
canım bide bol sarmısaklı yoğurtlu mümkünse 2 baş sarmısak olsun kızartma yap. çokkkkkk kokmam laızm çokkkkkk

Back
X