- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ekürim sensiz olmaz yahusuHerkese selamlar...Topiğimiz hayırlı olsunn:)
Amin cnmGünaydııınnnn gece kuzu uyunca benim kosturma başlıyor bütün salonu topluyorum mutfağı topluyorum ( mutfak cok oyalıyo ) sonra biraz sizi okuyup yatıyorum.
Islerimi bitirdim elime teli aldım faceden bildirim geldi Ankaradaki su arkadaşın güvende filan Allahım yine ne oldu dedim saldırıyı duydum
Mevlam sabır versin ailerine çok uzuldum(
Sağol canım.. Bencede bensiz olmaazzzz:))Ooo ekürim sensiz olmaz yahusu
Hosgeldin
espoyraz herseyin yolunda gitmesi guzel cnm ama seni daha az yorsunlar ya.
Ne iyi etmissin cnmSağol canım.. Bencede bensiz olmaazzzz:))
Ay evet hava çok güzeldi..Bursaya gititk.. Uludağa çıktık teleferikle.. Çok güzxeldi zevkliydi.. Özlemişim O şehri.. ne akdar sakin huzurlu bir şehirdi.. Hep kendi yerli insanları.. Suriyeli var ama turist oalrak gelmişler temiz pak olanları..
Bir İstanbuku düşündüm bir oraya baktım.. Arada dağlar kadar fark var..akşam 9 dan sonra dükkanların çoğu kapalı..
Taam taam sana izin kağıdı yaziyorum raporlu saydım fasulyeden sebep o da yoksa affetmicem basıcam zayıfı :)kızçeler günaydın
abiler ablalar didim ya size akşam size takılamam diye
eşim görmesin takıyor sonra
okur falan yakalanmanın anlamı yok eğlencem sizsiniz
tr_lelli sıfırcı seni
kızdırmayın hamile yi ben anne adayıyım strese gelemem![]()
Wayyy premsese bah senOhom Ohom suan yataktan bildiriyorum hafta ici bu saatte uyanmak ne güzel bişey mis la nerdeyse ücretsiz izine çıkarıldım diye sevincem
Neyse kalkip size kahvaltı hazırlıyim baritr_lelli nin mutfağa girmeye niyeti yok
![]()
Wayyy premsese bah sen
Evde yatak keyfisiler falan
Yarasın
Kimsuda piser bizede düser
canım bide bol sarmısaklı yoğurtlu mümkünse 2 baş sarmısak olsun kızartma yap. çokkkkkk kokmam laızm çokkkkkkDüşer kanki ayip sin
espoyraz canim birde tereyağ atiyim içine kimse yanasmasin yanına
benimki anca uyandı şarkı eşliğinde yüzünü yıkıyorvallaha bitane normal yok
![]()
Bana da kiremette tereyagli kasar erit sana zahmet hadi gözüm.
Premseslikde bi yere kadar