- 31 Ocak 2016
- 662
- 1.320
- 28
- 44
Benimki 7yasinda 1.sınıfa gidiyorAllahım be sok oluyorum yamaşallah allah nazarlan korusun bu arada yaş kaç oğlanın ben talip olçam siz oglanlara kaçırmıyam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 7yasinda 1.sınıfa gidiyorAllahım be sok oluyorum yamaşallah allah nazarlan korusun bu arada yaş kaç oğlanın ben talip olçam siz oglanlara kaçırmıyam
![]()
Bu akşam dedesi el oturuyor oglusuma dede dediki ama artık el openler para veriyor bizde böyle dedi.oğlumda dur du5-10sn bizde hoşgeldin diyenlerdenseniz para alıyoruz dedi çok guldum.tabi burda denilince gülünç olmuyor
Guduuuu yerom ben onu ya :) bizim ki büyük dimBenimki 7yasinda 1.sınıfa gidiyor
Ya varya öyle cevaplar çalıştırıyor ki aklına gelmez. Hele bak bu çok yerinde olmuştu.KV dedeyiz. Sağolsun borek yapmış çağırdı yanında ayranda var benim oglan hazır ayran içer. KV demde kendini ivmeyi sever. Aaa dedi. Neymiş öyle hazir ayran tembel işi o dedi. Bak ben yaptım ayranı dedi.oğlanın ağzında borek cigniyor. Dede de oğlum bak babane ayran makinası var makinada yapmış sana özel dedi. Bizimki" makinada yaptıysa o da tembel isiymis "dedi.biz koptuk.![]()
![]()
sesli güldüm ya
![]()
Heyy maşallah.Allah bagislasin11 olcak benimki mayista
İkizler mi senin oglan11 olcak benimki mayista
Anaammm o nasıl zeka maşallah süphanallah kırk yıl düşünsem bu cevap aklıma gelmezYa varya öyle cevaplar çalıştırıyor ki aklına gelmez. Hele bak bu çok yerinde olmuştu.KV dedeyiz. Sağolsun borek yapmış çağırdı yanında ayranda var benim oglan hazır ayran içer. KV demde kendini ivmeyi sever. Aaa dedi. Neymiş öyle hazir ayran tembel işi o dedi. Bak ben yaptım ayranı dedi.oğlanın ağzında borek cigniyor. Dede de oğlum bak babane ayran makinası var makinada yapmış sana özel dedi. Bizimki" makinada yaptıysa o da tembel isiymis "dedi.biz koptuk.
Havalı insan yureklerindeki merhamet kurban olurumm
Benimkininde tam korumaci zamanlari
Deliyürek
Tikirti duysa anne ben bakarim sen dur diyo
Bi artizlik falan
Şimdiki çocuklar bi alemAnaammm o nasıl zeka maşallah süphanallah kırk yıl düşünsem bu cevap aklıma gelmezmaşallah ya ilgi alakadan oluyor böyle çok zeki,kibar olmaları yetiştirme tarzı anne baba çok önemli
Evt canımİkizler mi senin oglan
İnşallah hayırlı bir anneyizdir.Allahın verdiği aklı hayırlı işlerde kullanmasına vesile oluruz insallah.o an benim ağzından bireylerin firlamamsi için zor tuttum.Allahtan herkes guldu KV de güldü.oğlanın hazır cevap olduğunu biliyorsa benden bilmediAnaammm o nasıl zeka maşallah süphanallah kırk yıl düşünsem bu cevap aklıma gelmezmaşallah ya ilgi alakadan oluyor böyle çok zeki,kibar olmaları yetiştirme tarzı anne baba çok önemli
Emin öylesinizdir :) allah herkese nasip etsin çok insan var etrafımda çocuk hasreti çekenİnşallah hayırlı bir anneyizdir.Allahın verdiği aklı hayırlı işlerde kullanmasına vesile oluruz insallah.o an benim ağzından bireylerin firlamamsi için zor tuttum.Allahtan herkes guldu KV de güldü.oğlanın hazır cevap olduğunu biliyorsa benden bilmedi
Ben ve oglusum da ikizler.eğlenceli oluyor ikizlerEvt canım
Evet benimde hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinEmin öylesinizdir :) allah herkese nasip etsin çok insan var etrafımda çocuk hasreti çeken
Aynen benimde yiğenim var 2 ye gidiyor biz o yaşta saf birşeydik cin gibilerŞimdiki çocuklar bi alem
Ben ve esim teraziyizBen ve oglusum da ikizler.eğlenceli oluyor ikizler
Hanı su şarkı varya incirler olana kadar şarkısı bi bölümü var. Kalbimizde bavula atsaydin barii. Arabada o çalıyor ses yok susuyoruz tam o kısma geldi. Arkadan oglan "yok artık beynini de atsin midesini,kemiklerini de atsin bavula" dedi.
Aaa bende teraziyim burçdaşımBen ve esim teraziyiz