Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kuzum ya 2 hafta cok yoğun olcagım böyleafiyet olsun öğretmenim ne kadar yoğunsun allah yardımcın olsun
en fenasıda bütün işler bitip eve gidip yemek yapma telaşesi
nedir bu çalışan hatunların çilesi
ne çektik beee![]()
kaç ay oldu ki canım senin hala farklı sey söylenıyoreilenn oğlan olcadı dşiye tutturan tiplerden sandı herhal beni
yarın detaylıya gircem orda görcez kızmı oğlanm ı
hmm anladım canım.eyyay canım 19 haftadayız kız hep bugünde başka dediler bide görüncek pozu verdi yani
sen haftasonu yap canım sabır biraz daha değişiklik hissediyonmu
göğüs hassasiyeti var ama ben regl olacagım zamanlarda da olur zaten.koku ile ilgili bişi yok.sadece cok aglıyorum gerekli gereksiz yani.regl olacam gibi arada agrılarım oluyor sonra gecıyor önceki gibi öyle bi akıntı filan da olmadı.regl olacagım zaman öyle bi akıntı olsa bile devamlı olur ardından kırmızıya dönerdi bilemedim ki.eşimde her gün gelip soruyor noldu dıye var mı bişi dıye.heyecan yaptık şimdideneyyay canım göğüs hassasiyeti bide koku duyarlılığı olabilir
İlk denemeden 1.5 ay falan geçti mi canımögöğüs hassasiyeti var ama ben regl olacagım zamanlarda da olur zaten.koku ile ilgili bişi yok.sadece cok aglıyorum gerekli gereksiz yani.regl olacam gibi arada agrılarım oluyor sonra gecıyor önceki gibi öyle bi akıntı filan da olmadı.regl olacagım zaman öyle bi akıntı olsa bile devamlı olur ardından kırmızıya dönerdi bilemedim ki.eşimde her gün gelip soruyor noldu dıye var mı bişi dıye.heyecan yaptık şimdiden
gecen ay ilk denemydi.bu ay ikinci deneme.ilk denemeden sonra 1.5 ay gecti.arada bi regl oldum tekrar denedik işte bu ay ve dün regl olmam lazımdı.İlk denemeden 1.5 ay falan geçti mi canımö
oo testten bol ne var ki evdeeyyay yafrum evde test varmı
ilk idrar olmayuyo mydu yaa