- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
Nerden baksan gunlugu 150tela
Ol gitsin hacı
Aksamlarida taxiye cikarsin kanki ek is
50 sini yerim 100unu kumbaraya atarim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden baksan gunlugu 150tela
Ol gitsin hacı
Aksamlarida taxiye cikarsin kanki ek is
Kız yılma sakin araba ozgirluk demek.tr_lelli soforlugum olsa vallaha yaparım ya
Bir kere direksiyon sinavina girdim 3 sene önce sınavda hiç hatam yokken araba bozuldu arabadan inip ittiler diye bıraktı beni totoslar daha da hevesim kalmadı![]()
Abdestsiz mi bindin latr_lelli soforlugum olsa vallaha yaparım ya
Bir kere direksiyon sinavina girdim 3 sene önce sınavda hiç hatam yokken araba bozuldu arabadan inip ittiler diye bıraktı beni totoslar daha da hevesim kalmadı![]()
Kız yılma sakin araba ozgirluk demek.
Yaw alem dedeler. Öğretmiş arabaya tee bugünleri dusunupAbdestsiz mi bindin la
Bizim köyde bi hasan kaptan amca var
Rahat 80yasinda ve gozu baya gormuyo okurken bisi teee gozune sokuyo
Taxiciler isyan ediyo su adamin ehliyetini almiyolar elinden diye
Kiziyla yazin baska koye gittiler
Guliz abla nasil suruyoki dedim yani gormuyo sanki dedim
Direksiyon bende
Gaz fren onda gittik ben daha binmem arabasina dedi
Hasan amcaya dedim hasan amca goruyomusun yolu dedim benim arabam yolu ezbere biliyo o goturur beni diyo
Aiy alem adam ya
ayy öyle mi yapsam ama dersim var sabah yaa gec gidemem ki okulaeyyay canimm. Benim hadi insallah hamissindir idrar testini bırak yarın sabah sağlık ocağına git kan ver 2 gün geçti de bakarlar benim gecikme olunca hemen kanda baktirdim bu testlerden pek anlamiyorum insallah güzel haberlerle gel
Yerim senin bebisini.Önce arabamizin olması lazım seneye yine denerim o zaman belki araba almış olurum Bebe oldumu lazım çünkü sevdiğim herkes bana uzakta onları görmeden duramam
Ders kaçta canim sağlık ocağı 7.30 açılıyor bizim burda kan alan hemşireler de erken gelio yada ders arasında yakinda özel hastane varsa orayada verebilirsin sonucu mail atın dersin atarlarayy öyle mi yapsam ama dersim var sabah yaa gec gidemem ki okula![]()
9da ders burda 9da acılıyo saglık olcağı.öğle arası boşum sadece bu hafta yaaDers kaçta canim sağlık ocağı 7.30 açılıyor bizim burda kan alan hemşireler de erken gelio yada ders arasında yakinda özel hastane varsa orayada verebilirsin sonucu mail atın dersin atarlar
2.hatunu aldı fenadır