• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

tr_lelli tr_lelli soforlugum olsa vallaha yaparım ya
Bir kere direksiyon sinavina girdim 3 sene önce sınavda hiç hatam yokken araba bozuldu arabadan inip ittiler diye bıraktı beni totoslar daha da hevesim kalmadı :KK70:
Abdestsiz mi bindin la

Bizim köyde bi hasan kaptan amca var
Rahat 80yasinda ve gozu baya gormuyo okurken bisi teee gozune sokuyo
Taxiciler isyan ediyo su adamin ehliyetini almiyolar elinden diye

Kiziyla yazin baska koye gittiler
Guliz abla nasil suruyoki dedim yani gormuyo sanki dedim

Direksiyon bende
Gaz fren onda gittik ben daha binmem arabasina dedi
:KK70:

Hasan amcaya dedim hasan amca goruyomusun yolu dedim benim arabam yolu ezbere biliyo o goturur beni diyo
Aiy alem adam ya

Abdestsiz mi bindin la

Bizim köyde bi hasan kaptan amca var
Rahat 80yasinda ve gozu baya gormuyo okurken bisi teee gozune sokuyo
Taxiciler isyan ediyo su adamin ehliyetini almiyolar elinden diye

Kiziyla yazin baska koye gittiler
Guliz abla nasil suruyoki dedim yani gormuyo sanki dedim

Direksiyon bende
Gaz fren onda gittik ben daha binmem arabasina dedi
:KK70:

Hasan amcaya dedim hasan amca goruyomusun yolu dedim benim arabam yolu ezbere biliyo o goturur beni diyo
Aiy alem adam ya
Yaw alem dedeler. Öğretmiş arabaya tee bugünleri dusunup

eyyay eyyay canimm. Benim hadi insallah hamissindir idrar testini bırak yarın sabah sağlık ocağına git kan ver 2 gün geçti de bakarlar benim gecikme olunca hemen kanda baktirdim bu testlerden pek anlamiyorum insallah güzel haberlerle gel
ayy öyle mi yapsam ama dersim var sabah yaa gec gidemem ki okula:(

Ulan otobüs şoförü arabayi üstüme sürdü iyi payladim biner binmez mal herif ya

ayy öyle mi yapsam ama dersim var sabah yaa gec gidemem ki okula:KK43:
Ders kaçta canim sağlık ocağı 7.30 açılıyor bizim burda kan alan hemşireler de erken gelio yada ders arasında yakinda özel hastane varsa orayada verebilirsin sonucu mail atın dersin atarlar

eilenn eilenn canım vaz gecme ehliyetten araba kullanmak süper bişeydir.araba yok dye dusunme o da olur zamanla
ben işe başladım aldımm araba evlendik hala benimkini kullanıyoz:)

Ders kaçta canim sağlık ocağı 7.30 açılıyor bizim burda kan alan hemşireler de erken gelio yada ders arasında yakinda özel hastane varsa orayada verebilirsin sonucu mail atın dersin atarlar
9da ders burda 9da acılıyo saglık olcağı.öğle arası boşum sadece bu hafta yaa:(

ptsi de eşimin doktor randevusu var şehir dışına gidecez onun içinde ayyy ne zaman yaptıracam ben bunu

eyyay eyyay tamam arada hemen gidebileceğin yakında bi hastane yokmu canim yada okul cikisi da gidip beta hcg ick kan vericen dedin mi ilgilenenler var ozel hastabede
kan tahlili her zaman kesin dir içinde şüphe kalmasın diye diyorum

eyyay eyyay yapmaya çalış bakalım özelde günün her saati baktirabilirsin taş catlasin 50tldir

Kocciyle int. Kirgin cicekler izliyoruz
Allam yareppim bu adamin dizi sevdasindan biktim
Balkon teyze ya

Benim kemalim yapmazzzz :D

tr_lelli tr_lelli bende bitek onu izliyorum ucundan kıyısından hee hafta eşim izler anlatır bana
O Mesudeyi sete gidip yolucam bigün yerinde biliyom :D

Back
X